טרקר VS טייפון - מה עדיף, מה כדאי.

HelloweeN

New member
טרקר VS טייפון - מה עדיף, מה כדאי.

בימים אלה אני מתחבט בשאלה איזה קטנוע מבין השניים הנ"ל להביא. כמה פרטים עלי: סטודנט, עובד שנתיים שליח על טרקר. התקציב:2-3K בערך. ההתלבטות: טייפון לעומת טרקר. אני מחפש קטנוע (לא דיוק ודיו ושאר קטנועים לאנשים די קטנים) שיהיה לי זול לטפל ולהחזיק אותו. הדגש הוא על זול ואמין. איזה קטנוע מבין השניים האלה זול יותר לטיפול? איזה מהם אוכל פחות דלק ביחס לקילומטרז'? עושה פחות בעיות? חלקים יותר זולים? מה מחירו של מנוע (תחתון ועליון קומפלט) חדש [לדוגמא]? ות'כלס, איזה קטנוע מבין אלה אמין יותר ולא יאכזב אותי? ובכלל, מה עלי לבדוק באופן כללי כשאני בא לבדוק קטנוע לקניה פרטית? כדאי לקחת אותו לבדיקה אצל מכונאי (1 על 1 ושות')? האם אתם מכירים איזושהי אלטרנטיבה טובה חוץ משני אלה? *שנתיים אני עובד על הטרקר, ואני די מרוצה ממנו. סוגר סקאלה עירונית יפה, אמין(?), גדול ומרווח, וחסכוני יחסית בדלק. האם הסימני שאלה האלה בהכרח מעידים על אמינות ת'כלס? אודה לכל מידע אפשרי, תודה מראש!

xguy

New member
אז ככה

תשמע - דבר ראשון מתעלמים ממך כי אתה יכול למצוא תשובה לשאלה שלך אם תריץ חיפוש בנודעות קודמות בפורום. דבר שני - נראה לי שבתקציב הזה לא משנה מה תקנה - רוב הנסיעות שלך יהיו למוסך.

darksideonline

New member
יש לי טרקר אלפיים

ואני מרוצה ממנו מאוד.אגב, אתה מתחבט? זה בטח נורא כואב להיות הכדור. לעניין, לשניהם יש חלקי חילוף בשפע אם יהיה צרוך,יש איזו התלהבות מטייפון בגלל הותק ,בעע איזה רעש,שלא נדבר על הקימקו 125 הכתומים החדשים האלה יש להם רעש כמו ל50!! בושה לחברה כמו קימקו להוציא דבר כזה לשוק. בקיצור בחר לפי טיב האיכות,כמו קילומטרז',מנוע,שנת ייצור,קח סיבוב ופחות תתלבט לגבי מי החברה מבין השניים.

mhershcu

New member
בתקציב שלך, חפש קטנוע זול

הטרקר והטייפון יקרים יחסית בקטגוריה הסיכוי הטוב ביותר שלך הוא עם קטנוע קטנטן וזול ואז אחוז הנסיעות למוסך יהיה קטן יותר כמו כן, נסה לנחש כמה תשקיע בקטנוע הזה בשנה הראשונה בתיקונים, קח הלוואה על הסכום למשך שנה אחת, והשקע את הסכום בקטנוע יקר יותר, ובכך תקטין בעוד הרבה יותר את מספר הביקורים במוסך

למעלה