טרילוגיה פשוטה על גבריות.

Yishai A

New member
טרילוגיה פשוטה על גבריות.

הכתיבה, בניגוד לכתיבה שמאפיינת אותי בדר"כ, יצאה "קלה" בכוונה. מקווה שהתוצאה יצאה כמו הכוונה. א. גבר בכל פעם שאני מנסה להוכיח את גבריותי בפנייך את מתחמקת מתוך ידיי כאילו היה זה עלבון. ב. אישה מוקיעות עיניי גבריות מעין זו שתציג בוודאי בפניי הערב כבכל ערבלילהיום שקדמו לו. ג. מַטֶּה אינני מבין, מדוע במקום במדרכה או שביל או דרך אַדפּק על פניה של אשה צעירה.

קסנדרה*

New member
אמממממ ישי יקירי, אז ככה.....

א. גבר בכל פעם שאני מנסה להוכיח את גבריותי בפנייך את מתחמקת מתוך ידיי כאילו היה זה עלבון. * זה מובן ואפילו טוב ב. אישה מוקיעות עיניי גבריות * לא הבנתי מעין זו שתציג * לא ברור לי בוודאי בפניי הערב כבכל ערבלילהיום * לא הבנתי שקדמו לו. ג. מַטֶּה אינני מבין, מדוע במקום במדרכה או שביל או דרך אַדפּק על * מה הכוונה ? פניה של אשה צעירה. ישי, חוץ מאת א' לא הבנתי את ב' ו-ג'. ממתינה לשכתוב או תגובה או.... קסנדרה

גבריות ועוד../images/Emo39.gif

ישי יקר, אני חושבת שיש פה רעיון נחמד, אלא שהוא דורש פיתוח ועיבוד, כך לטעמי. דרך אגב, לא ממש "קל", כפי שהבטחת, ואני חושבת שזה גם לא צריך להיות... ומספר הערות ספציפיות יותר, ברשותך, ואינך חייב לקבלן כמובן: 1. לדעתי הראשון והשני יותר קשורים זה לזה, כמו דיאלוג. באופן זה, השלישי תלוש ואינו מובן. יתכן שאפשר לפתח רק את השניים הראשונים (והשלישי - בנפרד). 2. מבין השניים הראשונים, הראשון טוב יותר. המבט הנשי יוצא פה חסר, מובן מאיליו, תפל. הייתי מציעה ללכת איתו יותר קדימה, יותר לעומק, לייחד אותו, לעשות אותו עצמאי. 3. בכל מקרה, משהו בניסוח של השני והשלישי דורש שכתוב. ישי, בסך הכל, אני חושבת שיכול להיות יפה. הרעיון טוב! בבקשה, אל תניח לו... שבת שלום,

למעלה