טריילר טרי על סדרת AQUAMAN החדשה

nick fury

New member
טריילר טרי על סדרת AQUAMAN החדשה

רשת השידורים CW (איחודן של WB ו-UPN) אינה מתכוונת לצרף את הסדרה לעונת השידורים הבאה שלה. מעניין למה. הטריילר נראה טוב.

spidey 82

New member
מישהו כתב שם בתגובה מה שעלה בראשי:

זה פשוט 'סמולוויל', רק ליד הים. סדרת WB טיפוסית.

Artoo Detoo

New member
סדרה לאקוומן? ועוד מצולמת?

בכל מקרה, אקוומן גיבור על חביב ביותר לדעתי. והסדרה אכן נראית כמו סדרת WB טיפוסית נוסח סמולוויל. בכל מקרה זה נראה נחמד מאוד, ואני מקווה שיביאו את זה ליס וויקנד כמו סמולוויל. דרך אגב, הבחור האפרו-אמריקאי שם זה אותו אחד מ-MI3?

nick fury

New member
יאפ

וינג ריימס. היה גם בסדרה מחודשת לקוג'אק. לא ממש האריכה ימים.

Artoo Detoo

New member
ומי משחק את אקוומן?

אבל כאן בכלל אין לו קשר לאטלנטיס ולאקוומן המקורי. זה איזה מישהו שקיבל כוחות ויצא להלחם במאפיה של הדולפינים.

nick fury

New member
תעזרו לחתום על עצומה להצלת הסדרה

הרשת החדשה CW בחרה שלא לשדר בעונתה הבאה את הסדרה Mercy Reef שעוסקת בימי נערותו של אקווה-מן א-לה סטייל סמולוויל. הפרק ששודר בסמולוויל העוסק באקווה-מן הביא הרבה רייטינג, דבר שגרם ליוצרים מיילס ומילר לפתח את הרעיון מאחורי "מרסי ריף". הטריילר לסדרה כבר הספיק לרדת מאתר youtube.com אבל הוא נצפה יותר מ-100,000 פעמים והספיק לככב כמספר 2 ברשימת הנצפים ביותר. יש עצומה להצלת הסדרה, והיא מצורפת בלינק. יכול להיות שלעצומה לא תהיה השפעה בכלל, אבל נחמד לדעת שיש אנשים שאוהבים את רעיון הסדרה. תרגמתי מהאתר הזה. אני אנסה לחפש לינק לטריילר ההוא שוב.

nick fury

New member
אררררררררר../images/Emo46.gif

הם הורידו גם את הטריילר הזה. טוב, מצאתי עריכה שמישהו עשה מהטריילר. אין לי מושג איך הוא השיג את זה.

nick fury

New member
אני לא מוותר

מי שעוד לא ראה את הטריילר, מצאתי שיטה: נכנסים ל-www.youtube.com מריצים חיפוש ל- mercy reef ואז מופיע הטריילר. אם מנסים להכנס פעם נוספת אז הם כבר חוסמים. בהצלחה.

למעלה