טרייד דדליין - 7 ימים לפני

טרייד דדליין - 7 ימים לפני

טוב. לא ידוע על איזה טרייד חדש. סתם משהו שקראתי עכשיו: מינסוטה אתמול השוותה שיא של 17 שחקני קליבלנד שעשו K, שיא מלפני 40 שנה. הם 8-31 מאז ה8 ביוני
מפחיד. טוב אז שמועות והתעניינות: שמועות על טהדה. אתמול ניסיתי לחשוב מי מתאים לטהדה, ואמרתי שאנהיים ויוסטון, אנהיים כי הם רוצים סלאגר ויוסטון כי הם חייבים התקפה. ואז שמעתי בספורטסנטר שקלעתי בול, אמרו שיוסטון ואנהיים הם המתעניינות. והיום: פיל רוג'רס דיווח שיוסטון הציעו לבולטימור הצעה שכוללת את אדם אוורט ופרוספקטים מצויינים. שכוללת את פרננדו ניב, ג'ייסון הירש (אולי הפיצ'ינג הפרוספקט הכי טוב בבייסבול, יחד עם הומר ביילי ופיליפ יוג'ס) והOF האנטר פרינס, גם הוא פרוספקט מצויין. השלושה דירגו במקום ה1, 3 ו6 ברשימת הטופ 10 פרוספקטס של יוסטון לפני העונה. הGM של בולטימור טען שהוא לא רוצה לעשות טרייד לטהדה אלא אם כן יקבלו הצעה מעולה. פיל רוגרס טוב אני הרבה חדשות כי רק מתעוררים עכשיו באמריקה, אז נעדכן שיצוצו עוד. אוקלנד מעוניינים בשון קייסי ויכולים לתת פוש חזק בשבוע הבא להביא אותו. כתוב גם שהוא כמעט היה ג'ייאנט לפני שהם הביאו את שה הילנברנד. קריס דאפי יכול להצטרף אל הפייראטס אחרי הדדליין, בגלל ההופעה הטובה שלו בAAA. הפאדרס מעוניינים בגרג מאדוקס. מאדוקס נולד בלאס וגאס ורוצה לחזור לווסט קוסט, אז הוא בטח יאשר טרייד כזה. (ועוד לחזור לSD...יהיה לו גם את התענוג שהרבה פיצ'רים מקבלים, לפגוש את הקאבס
) היאנקיז נרגעו עם האינטרסט בבובי אבריו. הדיילי ניוז מציע שהם חוששים לאיך שהוא יגיב לשחק בניו יורק, למרות שפילידלפיה זה לא איזה מקום שקט. הפוסט אומר שהפיליז דחו את ההצעה כי לא כללה את פיליפ יוג'ס. נראה שהיאנקיז לא יילכו על הכוכבים בדדליין, למרות שעוד כמה הפסדים יכולים לשנות את המצב רוח של ג'ורג'... לבוסטון אין עניין בחוליו לוגו, הם כרגע שמחים עם אלכס גונזאלז שהוא קצת חובט. לעומת זאת, באוף סיזן הם כן יכולים ללכת עליו. (אני מעדיף שלו, הוא ירצה יותר מדי, הוא לא ממש טוב בהגנה, גונזאלז עוד די צעיר הייתי חותם אותו לשנתיים הבאות ומשחרר את לוארטה (ומחליף אותו עם פדרויה), לא נראה שהSS החופשיים ב2007-2008 מעניינים כל כך... נראה שגם דיבורי הטרייד בין קולורדו לבוסטון לגבי טברז-סיניז-קינג נרגעו. זהו, עוד בהמשך...

some good rumors

בקשר לאיירוד, שמעתי על זה לפני חודש. דובר על אראמיס רמירז וג'ק ג'ונס בשביל איירוד. השמועה נרגעה ואז לפני שבוע שוב היא התחילה...ועכשיו אחרי כמה שבועות שוב היא עולה...שוב פיל רוג'רס הזה כותב על אפשרות של אראמיס רמירז וג'ק ג'ונס בשביל איירוד. באסטר אונלי אמר שזה לא יקרה. עדיין שמועות של קייסי לאייז. הוא לא ישפר את הSLG הנוראי של האייז, הקבוצה הגרועה בAL בזה. היאנקיז כנראה החליטו לשמור על פיליפ יוג'ס. הפיליז לא ייקחו משהו אחר, היאנקיז משוכנעים שלקחת את החוזה שלו ולאשר את שנת האופציה שלו יספיקו. דווקא יכל להיות מגניב לראות רוטציה נהדרת של פיליז יוג'ס המלס גונזאלז ומתי'סון עוד כמה זמן. שמועה טיפשית מתחנת רדיו בפילי, טום גורדון בשביל טרוט ניקסון. הייתי עושה את הטרייד בשנייה, אבל לא נראה לי שיש איזה בסיס לשמועה.

Blood Red Sock

New member
ARod isn't going anywhere

I wish he was going somewhere he could DH though, his defense is killing my fantasy team.

שלום לכולם , חזרתי!

המדינה ביקשה את עזרתי אז נאלצתי לעזוב לכמה ימים. רוצים לשמוע מה הבאסה? הפסדתי את האול סטאר גיים וראיתי רק תמונות מההום ראן דרבי! בנוסף לכך גם הפסדתי את כל המשחקים שהיו מאז ועדין לא התעדכנתי..אני אפילו לא יודע מה קרה באול סטאר גיים (אני רק יודע שAL ניצחו שוב). בינתיים הבנתי שגרגורי בדרך החוצה מהקאבס, כמוהו עוד שחקנים לא רעים , כנראה בתמורה לאיירוד. רק לא איירוד! רק לא הוא! עדיף לסיים אחרונים (כן! גם אחרי הפייראטס!) רק כדי שאיירוד לא יגיע! דרך אגב, יצא לי לראות לפני כמה ימים רק את המשחק נגד המטס. ראיתי עד האינינג בו המטס התפוצצו עלינו עם 11 ראנס כולל 2 גראנד סלאמים! אני לא זוכר איזה אינינג זה היה, אבל לא יכולתי לסיים את הצפייה, כי שוב נאלצתי לעזוב את השידור. לפני המשחק הזה (שהתחיל מצוין וכבר חשבתי שסוף סוף אני אראה קצת נחת מהקאבס) היה פרומו של אוהדי הקאבס שדיברו על הזכייה האחרונה של הקאבס בוורלד סירייס. אז היה קטע מצחיק שהם התחילו למנות את כל השיכלולים והאירועים שקרו מאז הזכייה.. אני מקווה למצוא את זה ולתת לכם קישור לצפייה, שתוכלו גם אתם לראות למה להיות אוהד של הקאבס זה לא דבר קל.

גיירוד לא כזה גרוע... אתה יודע ../images/Emo3.gif

טוב לראות אותך שוב. ראיתי את האינינינג ההוא עם ה2 גראנד סלאמס... NASTY.

גיירוד , אה ../images/Emo13.gif

אז מה תגיד על התמונה המצורפת .. בתמונה : קרי "נפצעתי שוב" ווד ומארק "כמה לוזרים יש מסביבי" פריור .

אתה חושב שאין תמונה כזו לאיירוד וג'יטר

?
ראיתי אחת לפני הרבה זמן...אני אחפש אותה שוב.

אני ראיתי סירטון וידאו של איירוד

הביאו את זה לא מזמן כאן בפורום. הסירטון שהוא שם את המחבט בין רגליו.. לירון אתה בטח זוכר את זה . אבל מה ג'יטר קשור לשטותניקיות של איירוד? ג'יטר הוא בנאדם נחמד, צנוע ומקצוען אמיתי ואני לא אומר את זה רק בגלל שהוא השחקן האהוב עליי.

תראה...

אני יכול לעשות לך גלריה שלמה של כל מיני תמונות מוזרות של איירוד וג'יטר ושחקני יאנקיז בתנוחות מוזרות...
אני אסתפק בינתיים בלהביא לך קישור לסרטון וידאו שעשו על היאנקיז http://www.youtube.com/watch?v=cIQepTdyRKk וקישור לגלריה שאסף ואני עשינו שנה שעברה...פה שהכל שם מהאתר הזה קיצר סתם יצא לג'יטר שם כזה...הוא אחלה שחקן.

חחח לא רע, לא רע

עכשיו שדרק לי פצוע לקרי ווד אין חבר לחדר ההלבשה.. איירוד בוא לפה! יותר נכון לשם..לשיקאגו. דרך אגב, מה עם איזה שירשור משחקי היום? יש תוצאות מעניינות מאוד

שלום שלום

ראיתי את הקטע של הקאבס! בשידור חוזר! יום אחרי ראיתי בייסבול בESPN אז נשארתי ואז היה את הקטע ואז את המשחק התפקרתם לגמרי בשישי. באולסטאר גיים הNL הובילו 2-1 בתתשיעי עם 2 אאוטס אבל סינגל, דאבל וטריפל הביאו את הAL לניצחון 3-2. הHR דרבי היה כיף וריין האוורד ניצח. אל תתרגש מאיירוד, זה רק עוד שמועות של הדדליין יש סיכוי קטן מאוד שזה יקרה, קשה לי לראות את היאנקיז מעבירים את איירוד.

תכלס הוא לא סיפק את הסחורה

מאז שחזר מהפציעה, לכן זה לא מטריד אותי (כל עוד זה לא ישפיע על העונה הבאה). גם הרוקי שון מארשל נפצע. יש לו העונה 5-8 עם 4.98 ERA ב-19 סטארס.

חחח עדיין הורג אותי שגאמונס...

אמר שמארשל יהיה רוקי השנה בNL... חחחחחחח גדול! הוא גם אמר שבקט יהיה הסיי יאנג של הAL... סורי לירון.

yanks rulez

New member
יוזזזזזזזז פיליפ יוז

לא יוג'ס... סתם רושמים את זה ככה... זה כמו מרק יוז שהיה שחקן גדול.

למעלה