טריומף-הגזמה ]פראית אופנוע 2300 סמ"ק אבל למה קסטום למה?
M mosquito New member 5/9/03 #2 wtf??? להחזיק דבר כזה יהיה בערך שווה ערך למכונית שרירם אמריקנית ישנה= המון המון הוצאות תחשבו רק על דלק בערך פעם בשבוע כמה זה???
wtf??? להחזיק דבר כזה יהיה בערך שווה ערך למכונית שרירם אמריקנית ישנה= המון המון הוצאות תחשבו רק על דלק בערך פעם בשבוע כמה זה???
ב בדידותלנצח New member 5/9/03 #3 זו הגזמה ?????????????????????? ומה עם הוס בוס עם מנוע של קורבט? 5700? או החדש יותר עם מנוע 8 ליטר או טומאהוק עם מענו של 8.3 ליטר? זו הגזמה ....
זו הגזמה ?????????????????????? ומה עם הוס בוס עם מנוע של קורבט? 5700? או החדש יותר עם מנוע 8 ליטר או טומאהוק עם מענו של 8.3 ליטר? זו הגזמה ....
כRובי New member 5/9/03 #5 זה לא אותו הדבר... טריומף הציגו כלי סידרתי ולא איזה אופנוע קונספט תלוש מהמציאות או אופנוע קיט בהזמנה מיוחדת...
זה לא אותו הדבר... טריומף הציגו כלי סידרתי ולא איזה אופנוע קונספט תלוש מהמציאות או אופנוע קיט בהזמנה מיוחדת...
ב בדידותלנצח New member 5/9/03 #7 הוס בוסים הם סדרתיים!!!!!והיה אחד בארץ לפני כמה שנים אבל אני חושב שהוא היה רק לצורך כתבה ... זה היה ב 96 אם איני טועה ....
הוס בוסים הם סדרתיים!!!!!והיה אחד בארץ לפני כמה שנים אבל אני חושב שהוא היה רק לצורך כתבה ... זה היה ב 96 אם איני טועה ....
כRובי New member 5/9/03 #8 תרענן את זכרונך מחדש. א. הוא ל-א הובא לצורך כתבה (אם כי, הגעתו נוצלה לכתבה) ב. אין הוס בוס שיורד מפס הייצור, כשהוא דומה לאחר (אפילו לא מבחינת הצביעה שלו)- איך זה נחשב לייצור סידרתי ?
תרענן את זכרונך מחדש. א. הוא ל-א הובא לצורך כתבה (אם כי, הגעתו נוצלה לכתבה) ב. אין הוס בוס שיורד מפס הייצור, כשהוא דומה לאחר (אפילו לא מבחינת הצביעה שלו)- איך זה נחשב לייצור סידרתי ?
ב בדידותלנצח New member 5/9/03 #10 למיטב זכרוני הם היו סדרתיים בין אם מדובר בצביעה זו או אחרת .... אבל כנראה שהגיל פוגע בזכרון אז כנראה שטעיתי ...ואני שלא כמו 99 אחוז מחברי הפורום הזה יודע לומר "וואלה טעיתי " ...
למיטב זכרוני הם היו סדרתיים בין אם מדובר בצביעה זו או אחרת .... אבל כנראה שהגיל פוגע בזכרון אז כנראה שטעיתי ...ואני שלא כמו 99 אחוז מחברי הפורום הזה יודע לומר "וואלה טעיתי " ...
C C O L T New member 5/9/03 #6 איזה תענוג לראות את הבריטים מחזירים את הכבוד האבוד. יום אחד עוד יחזרו להיות מעצמה דו-גלגלית מובילה, מי יזכור אז את היפנים.
איזה תענוג לראות את הבריטים מחזירים את הכבוד האבוד. יום אחד עוד יחזרו להיות מעצמה דו-גלגלית מובילה, מי יזכור אז את היפנים.
X xfwind New member 5/9/03 #11 רק שלא יחזירו את הקיק סטארט שסרבו להפרד ממנו בשלהי הסבנטיז (טענו שזה האלמנט הגברי באופנוע)... ולרצ"ב: עונה להגדרה של "הוס בוס"???? (נצפה בחגיגות "הארלי").
רק שלא יחזירו את הקיק סטארט שסרבו להפרד ממנו בשלהי הסבנטיז (טענו שזה האלמנט הגברי באופנוע)... ולרצ"ב: עונה להגדרה של "הוס בוס"???? (נצפה בחגיגות "הארלי").
ב בדידותלנצח New member 5/9/03 #12 איך לעזאזל מתניעים מנוע 8 ליטר עם קיקסטארטר ??? אבל באמת יש בזה אלמנט נחמד
מ מתלמדו של דר מוצלחי New member 5/9/03 #13 לא יודע אבל הארלי 56 1200 בועט ואת זה אני יודע מהכאבים שקיבלתי בנסיונות הצתה שלו בעת שיפוץ אחד כזה פעם עם חבר . מאאה זה חבטה שלא תדע. אז 8 ליטר יכול כנראה לשבור רגל.
לא יודע אבל הארלי 56 1200 בועט ואת זה אני יודע מהכאבים שקיבלתי בנסיונות הצתה שלו בעת שיפוץ אחד כזה פעם עם חבר . מאאה זה חבטה שלא תדע. אז 8 ליטר יכול כנראה לשבור רגל.