טריגר כנראה

a hunte again

New member
טריגר כנראה

נסעתי במסלול השמאלי ניסית לעקוף את הפחד שלי מבורות , מאנסים , מבחורות מיחסים , מחלומות , מיקיצה ומבדידות . הרגשה של עיוות בכל החושים שלי עכשיו הרגשה של גוויעות נתקעתי במקום אני נתקעתי במקום אני נתקעתי באותו מקום לא צריך להיפגש עדיף להסתתר לא אצליח להתרגש אבל זה לא חסר תאמרו מה שתאמרו בכלל לא בא לי לדבר הרגשה של עיוות בכל החושים שלי עכשיו הרגשה של גוויעות נתקעתי במקום אני נתקעתי במקום אני נתקעתי באותו מקום לא צריך להיפגש עדיף להסתתר לא צריך להיפגש עדיף להסתתר לא צריך להיפגש עדיף להסתתר אני כבר אסתדר (המכשפות) בלילות אני חולמת על מכונת זמן גדולה ונוצצת שתחזיר אותי אחורה , לא לפני זמן רב מידי רק ללפני כמה חודשים ספורים . זה הכל , כמה חודשים כמה חודשים שגרמו לי להיות הילדה הכי מגעילה והכי מכוערת בעולם . הכי חלשה . כמה חדשים של אהבה שהייתי רוצה לחזור . רוצה לחזור אל הרצון אל אי כהות החושים על אי התאבון הממשי לעומת הלוקשים שאני מוכרת לעצמי עכשיו . בשביל מה זה היה ? אני חושבת ואז אני מבינה בשביל מה זה היה . בשביל היופי הטמון ברזון המדהים , בשביל החוזק הנפשי שאין שני , בשביל היכולת להיות גאה ויפה , בשביל היכולת הפשוטה לא להסתובב עם ז'קטים בכבשן הקיץ . ואז עולה שאלה נוספת , למה נשברתי ? למה הייתי כה חלשה ? למה לא יכולתי להמשיך עוד ועוד ועוד עד לאשפוז עד למוות עד לסוף המר שעבורי יהיה מתוק ... אז אני מאשימה את אמא שלי ואת הדיאטנית , הפסיכולוגית , החברות , הבית ספר , מעצבי העל , הדוגמניות , והאוכל . הגעתי למצב הכי גרוע ומגעיל בחיים שלי וכל מה שאני רוצה עכשיו זה לחזור אחורה . אני מפנטזת על אשפוזים . אני כמו שק שומן חסר יכולות ומהות , אין לי כלום . אף אחד לא מבין ? אני ממש מגעילה .... ותמיד שאני כותבת כאלו דברים אני לא מצליחה לארגן את המחשבות , הכל כל כך מסובך ומגעיל. כל מחשבה נוספת רק מבהירה לי את עוצמת הגועל של חיי . החיים קשים עדיף למות ....

MoRuSH HmOtEk

New member
מסכימה..

מרגישה שהגוף הוא שק של שומן ועור לא חושבת על דבר אחר, מפנטזת על אשפוזים, הקאות, החבאות והתחצפויות. מחכה לאשפוז הבא שכנראה לא יגיע, מחכה לו להראות לכולם שאני יכולה לעמוד מולם. אף אחד לא מבין עם זה אני גם מסכימה אבל למות?!?! למה למות כשאפשר לחיות? עכשיו באה ההתלבטות שלי כי כן החופש הזה אני יכולה לרדת במשקל ולרדת הרבה, אבל אני רוצה להיות אמא אני רוצה להיות אמא, להביא ילדים משלי לעולם, לעבור את החוויה הקשה הזאת מצד אחד ומצד שני את החוויה הנעימה ביותר על פני האדמות. נפסק לי המחזור כבר פעמיים לתקופות של שנה ופעם אחרת שנה וחצי מפחדת שאם ארזה עוד לא אוכל להיות אמא לילידם. נורא, נורא..

צייצנית

New member
"אף אחד לא מבין?"

" אני כמו שק שומן חסר יכולות ומהות , אין לי כלום " אני מבינה. את לא מצליחה לראות את עצמך. את היכולות שיש בך, את המהות, את היופי שיש לעולם הזה להציע לך את לא מצליחה לראות את כל זה. התחושה שאת "שק שומן" מושכת אותך ותוקעת חזק במקום אחד ורק הירידה במשקל והרזון והכיוון לאשפוזים ואפילו למוות , רק את הדרך הזו את רואה. יש כ"כ הרבה דרכים אחרות. אינספור דרכים אחרות להוביל את עצמך בהן בחיים ולהתנסות. זו לא הדרך היחידה. אבל את מפחדת להביט בהן, הן לא טוטאליות מספיק, לא חד משמעיות מספיק כמו הרזון הארור הזה. את נבלעת באי הוודאות.. ואני רק רוצה לומר לך שאני מבינה ואני גם מזכירה לך שיש המון המון דרכים אחרות, הרבה יותר מאירות עיניים ויפות וטובות מדרך אחת קודרת שכזו שאליה את מתגעגעת רק בגלל תחושת הבטחון ומשקרת לעצמך שהיה שם יופי וחוזק...... רוצה לחבק אותך חזק חזק ולהעיר אותך מהיאוש שאוחז בך כך }{ את לא לבד. מבינה.

ב ל

New member
../images/Emo14.gif

החיים קשים אם עושים אותם קשים. אף פעם לא עדיף למות, את פשוט נמצאת בתוך בועה של חושך, ולא מסוגלת ואולי מסרבת להביט מחוצה לה. למה את כל כך משתוקקת להגיע בחזרה לרזון החולני הזה למה כל מה שאת רוצה זה להתאשפז ולהרגיש חולה? את במאת מאמינה שאין יותר מזה בחיים? את באמת חושבת שאין עבורך דרך אחרת? אני חושבת שיש עבורך דרך אחרת אבל עד שלא תרצי לחיות אותה, עד שלא תמאסי במחלה המחל הלא תעזוב. מנסה להבין איך הגעת למצב הזה? איך הגעת למצב של יאוש מכל, מצב של רצון למות מאנורקסיה, ושינאה עצמית כל כך גדולה. אם היה אפשר לעשות משהו כדי לשנות את הנקודת מבט שלך על עצמך והחיים הייתי עושה זאת. אך אני יודעת מתוך ניסיון שהשינוי חייב לבוא מעצמך, והרצון והאמונה בעצמך הוא רק שלך. מקווה שאימך עוד לא הרימה ידיים ועדין עוזרת לך להאבק גם שאת לא רוצה. עדיף לחיות! פשוט צריך לבחור את הדרך הנכונה והמאושרת שקיימת עבור כל אחד מאיתנו... וגם אליה לא הכי קל להגיע אבל הדרך אליה שווה כל מאמץ!

a hunte again

New member
"צריך לבחור את הדרך הנכונה

והמאושרת שקיימת עבור כל אחד מאיתנו... וגם אליה לא הכי קל להגיע אבל הדרך אליה שווה כל מאמץ!" אני כבר גיליתי את הדרך הזו והייתי בה . בשביל מה לשנות את נקודת המבט שלי ? אם היא הנכונה , עבורי לפחות כרגע אני כביכול בנורמה מבחינת הגוף וההתנהלות סביב האוכל וזה רק מחמיר את מצבי לעומת ההרגשה הטובה שאפפה אותי במצבי הקודם . אני נמצאת בדרך האחרת והמאושרת הזו והיא כל כך לא . סתם שקרים של פסיכולוגיות .... אם זה חייב לבוא ממני בלבד , זה בחיים לא יבוא . אולי רק הבזקים קטנים של מחשבות על שינויי , אבל בתמונה הגדולה של חיי אני שואפת לזה , מאוד . אז בעצם שום טיפול לא יעזור , אבל מה שעוד יותר מעציב ומכעיס אותי הוא העובדה שאני כותבת כאן מילות פיוט על אנה אבל לא עושה עם זה כלום. זה אפילו קצת מצחיק , הפער העצום הזה שבין המחשבות והנפש לבין הפה והגוף.

אל דופא

New member
מה עונים?

מה עונים למישהי שמחפשת את אושרה בהרעבות, צומות ואשפוזים? אין זו הפעם הראשונה שאת מופיעה כאן ומקוננת על אבדן החולי שלך, מספרת על רצונך לחזור אחורה, ליפול מטה מטה. אמנם הידע שלי בפיזיקה לא ממש נרחב, אבל גם אני יודעת משהו על נפילה חופשית ועל כוח המשיכה. וכוח המשיכה פועל בכיוון אחד בלבד. וישנם מקרים, שבהם יש להפעיל כוח נגדי רב בכדי להרים אדם הנכנע לכוח הזה. אני ממש לא טובה במשלים ונמשלים, אבל אני משערת, שאת הרמז כבר הבנת.

CRAZYIT

New member
אני מחפשת מה לומר לך

וכעת אין לי שום מילה. רק יודעת שאת מקשה על עצמך. ולא רואה את הדברים שאת כן יכולה להשיג למען עצמך - ולא אני לא מדברת על האישפוזים או על הסוף המר... ...

../images/Emo4.gif מאוד עצוב לי לקרוא

שכך את מרגישה. החזרה לאכול זה מנגנון ההגנה של הגוף מפני המוות במקרים בהם בנפש עדיין יש רצון לחיים (גם אם לא מודע כרגע). אני אשקר אם אומר שאני לא מבינה על מה את מדברת ועל מה את מפנטזת, אבל אני יכולה לזהות שאלו מחשבות חולות, ומקוה שגם את,כמוני בכ"ז מאחלת לעצמך חיים אמיתיים וטובים יום אחד...

...

אנשים מפנטזים על חיים. כמה כיף יהיה להם כש... על הנסיעה הבאה. על חופי ים עם אופק כחול, על עצי קוקוס ושלווה. על ההוא שהם אוהבים או איך הם יפגשו את האביר על הסוס. מה יהיה בעוד כך וכך שנים... ואת? מפנטזת על אישפוזים... זה עשה לי כל כך עצוב. חלומות מתגשמים??? :( זה באמת מה שאת רוצה עבור עצמך?

a hunte again

New member
מצטערת אם העצבתי מישהי מכן

אבל עזבי כל האיחולים האלו לעצמי במילא לא יקרו או לפחות לא בעתיד הקרוב...

את צודקת.

הם אכן לא יקרו כי את לא תתני לזה לקרות. זה מה שחבל... אם תרצי הם יתממשו. רק אם תרצי. הם יכולים לקרות. מי שמונע מזה זו את. הם יכולים להיות, הם ואחרים. הכל תלוי בך. חבל על החיים שיכולים להיות לך....

למעלה