רוב הזמן נח
Well-known member
מה יקרה אם השר או מישהו מטעמו יתחיל לעלות ליוטיוב סרטונים על חיסונים? יוטיוב ימחק ויחסום אותו. ואז ארצות הברית תחסום את יוטיוב
עכשיו אתה צוחק אבל אתה לא מבין את העוקץ,
מה יקרה אם השר או מישהו מטעמו יתחיל לעלות ליוטיוב סרטונים על חיסונים? יוטיוב ימחק ויחסום אותו. ואז ארצות הברית תחסום את יוטיוב
בארצות הברית זה לא כמו הדפוקים השקרנים שהיו אצלינו שאמרו שדברים שראו משם לא רואים מכאן.עכשיו אתה צוחק אבל אתה לא מבין את העוקץ,
הרעיון הוא להכשיר חיסונים.
ז"א להסתיר באופן כללי את נזקי החיסונים מהציבור.
בפועל "פתאום" הוא יהיה בעד חיסונים.
אז לא יגידו אבל יעשו...בארצות הברית זה לא כמו הדפוקים השקרנים שהיו אצלינו שאמרו שדברים שראו משם לא רואים מכאן.
שרון אמר את זה ורמז שיש לך קנוניה בפוליטיקה.אצלינו שאמרו שדברים שראו משם לא רואים מכאן
האם הוא נגד חיסונים בכלל או רק נגד חלק מהחיסונים כדוגמת חיסוני השפעת והקורונה?עכשיו אתה צוחק אבל אתה לא מבין את העוקץ,
הרעיון הוא להכשיר חיסונים.
ז"א להסתיר באופן כללי את נזקי החיסונים מהציבור.
בפועל "פתאום" הוא יהיה בעד חיסונים.
האם הוא נגד חיסונים בכלל או רק נגד חלק מהחיסונים כדוגמת חיסוני השפעת והקורונה?
זה כמו למנות פציפיסט סרבן גיוס לשר ההגנה...טראמפ מינה לשר הבריאות מתנגד חיסונים
אני לא בטוח שאתה צודק.טראמפ הוא אפיזודה עגומה בהסטורית ארה"ב ויתויק בפח הזבל שלה בחלפו...
אחרי טראמפ יהיה אילון מאסק הנשיאאני לא בטוח שאתה צודק.
המהפכה הטראמפסטית כבר לא תצטרך את טראמפ והטרלול יעלה ויגבר.
גם אני חושבת שהוא ירוץ בקמפיין הבאאחרי טראמפ יהיה אילון מאסק הנשיא
ואחרי שניהם אמריקה כבר תהיה דיקטטורה פשיסטית לכל דבר
בדיוק כמו אצלינו
הוא לא יכול להיות נשיא. הוא לא נולד בארה"בגם אני חושבת שהוא ירוץ בקמפיין הבא
איפה הוא נולד? וחוץ מזה 2 בתי הנבחרים ובית המשפט העליון בשליטת טראמפ אז מה הבעיה לשנות חוקים?הוא לא יכול להיות נשיא. הוא לא נולד בארה"ב
הוא נולד בדרום אפריקה. ובניגוד לישראל, בארה"ב יש חוקה שזאת בעיה גדולה מאוד לשנות בה משהו. לכן ב-240 שנה נעשו רק 27 שינויים.איפה הוא נולד? וחוץ מזה 2 בתי הנבחרים ובית המשפט העליון בשליטת טראמפ אז מה הבעיה לשנות חוקים?
אין סיכוי הוא מוזר מידי,חוץ מזה הוא כבר מיליארדר.גם אני חושבת שהוא ירוץ בקמפיין הבא
טראמפ יעצור אי"ה את טרלול הפרוגרס שפשט בארה"ב כמו במקומות אחרים בעולם והורס הרבה דברים טובים בה. למעשה עצם בחירתו כבר עושה זאת ובוודאי מגלה את סלידתו של הציבור האמריקאי ממה שהפרוגרס הזה הביא עליו בשנים האחרונות. גם אם מסיבה כלשהי לא יכהן דקה בתפקיד, זה הישג אדיר שצפוי להדהד שנים רבות קדימה.טראמפ הוא אפיזודה עגומה בהסטורית ארה"ב ויתויק בפח הזבל שלה בחלפו...
או יגרום לגידולו...טראמפ יעצור אי"ה את טרלול הפרוגרס
עצם הבחירה בטראמפ מלמד שלציבור נמאס והוא רוצה לחזור לשפיות. נכון לרגע זה, הצהרות הנשיא הנבחר מלמדות שבכוונתו בהחלט לפעול כרצון העם בנושא. מה יקרה בפועל? הזמן ילמד.או יגרום לגידולו...
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.