מעבר לשאלת ההגיון ושאלת חשבונותיו של הקב"ה, התיאור שלך לא לגמרי נכון כרונולוגית. ראשית אפשר להתווכח אם טראמפ באמת "התהפך". הדברים לא מספיק ברורים כרגע כדי לקבוע זאת באופן חד-משמעי. אבל הנחיות היועמ"ש לעצור 'משתמטים' כביכול וכו', רחוקה מלהיות חדשה. היא ניתנה אי-שם בין המערכה (הגלויה) הראשונה של ישראל מול אירן לשניה שהייתה ביחד עם ארצות הברית (או אולי בין השניה לשלישית, תלוי איך סופרים).מרגע שהיועמשית והבג"ץ החליטו לעצור לומדי תורה זה היה הרגע בו טראמפ התהפך.
אין צירוף מקרים בעולם
יש דין ויש דיין
מעבר לשאלת ההגיון ושאלת חשבונותיו של הקב"ה, התיאור שלך לא לגמרי נכון כרונולוגית. ראשית אפשר להתווכח אם טראמפ באמת "התהפך". הדברים לא מספיק ברורים כרגע כדי לקבוע זאת באופן חד-משמעי. אבל הנחיות היועמ"ש לעצור 'משתמטים' כביכול וכו', רחוקה מלהיות חדשה. היא ניתנה אי-שם בין המערכה (הגלויה) הראשונה של ישראל מול אירן לשניה שהייתה ביחד עם ארצות הברית (או אולי בין השניה לשלישית, תלוי איך סופרים).
אז כן, יש דין ויש דיין. אבל אין צורך לעשות צחוק משניהם עם טיעונים כאלה, שברי לכו"ע מראש שבס"ה יובילו לעשיית צחוק, גיחוך וזלזול.
תודה על הציון שהענקת לי בטובך. עם זאת, מאחר ואני פחות בקטע של קבלת ציונים לכתיבתי, בוודאי מפיך, לא הרגשתי צורך או טעם מיוחד להמשיך לקרוא את הגיגיך בפוסט זה או בתת שרשור זה בכלל.סופסוף החכמת וסיפקת תגובה לעניין.
ברור, שהגמל לא רואה את דבשתו ואין לך את המסוגלות המוחית להבין את עלבונך,תודה על הציון שהענקת לי בטובך. עם זאת, מאחר ואני פחות בקטע של קבלת ציונים לכתיבתי, בוודאי מפיך, לא הרגשתי צורך או טעם מיוחד להמשיך לקרוא את הגיגיך בפוסט זה או בתת שרשור זה בכלל.
אם וכאשר תצליח להתעלות ולהנפיק התייחסות עניינית ללא חלוקת ציונים, אשקול לשנות החלטתי זו.
עד אז, בריאות.
כנראה שגם החיילים שנהרגים בלבנון זה בגלל פגיעה בלומדי תורה. מעניין, בבני ברק בבית העלמין, יש חלקה צבאית? או, שמי שאינו לומד תורה יכול לההרג על הגנת המולדת.מרגע שהיועמשית והבג"ץ החליטו לעצור לומדי תורה זה היה הרגע בו טראמפ התהפך.
אין צירוף מקרים בעולם
יש דין ויש דיין
כן אם עולם התורה היה נותן שלטון בלתי נראה לחיילים הלוחמים וכדורי האויב לא היו פוגעים בהם בגלל לומדי התורה, לאף אחד לא היה ספק בתרומת עולם התורה ובצורך בלומדי ישיבה שלא משרתים כדי שהמשרתים יהיו חסיני כדורים. אבל זה לא מצב אפילו על האזרחים בתחילת שאגת הארי לימוד התורה לא הגן.כנראה שגם החיילים שנהרגים בלבנון זה בגלל פגיעה בלומדי תורה. מעניין, בבני ברק בבית העלמין, יש חלקה צבאית? או, שמי שאינו לומד תורה יכול לההרג על הגנת המולדת.
אולי, לומדי תורה ילמדו בנוסף לתורה גם לשתוק? אם אין לך משהו חכם לומר?
שאלה של לדעת לזהות. כבר אמר מי שאמר (במילים שלי), מי שרואה את מה שק(ו)רה בישראל ולא מזהה כאן ניסים, פשוט עוצם את עיניו מפני המציאות. בשום מקום אגב 'עולם התורה' (מה זה?) לא מבטיח הגנה של 100% על 100%, כך שאם את זה לא זיהית, אין כאן תימה בכלל.כן אם עולם התורה היה נותן שלטון בלתי נראה לחיילים הלוחמים וכדורי האויב לא היו פוגעים בהם בגלל לומדי התורה, לאף אחד לא היה ספק בתרומת עולם התורה ובצורך בלומדי ישיבה שלא משרתים כדי שהמשרתים יהיו חסיני כדורים. אבל זה לא מצב אפילו על האזרחים בתחילת שאגת הארי לימוד התורה לא הגן.
זיהיתי אבל אני מייחס זאת לא ללומדי התורה אלא לעצם הפרויקט של שיבת ציון.שאלה של לדעת לזהות. כבר אמר מי שאמר (במילים שלי), מי שרואה את מה שק(ו)רה בישראל ולא מזהה כאן ניסים, פשוט עוצם את עיניו מפני המציאות. בשום מקום אגב 'עולם התורה' (מה זה?) לא מבטיח הגנה של 100% על 100%, כך שאם את זה לא זיהית, אין כאן תימה בכלל.
כאן האמונה נכנסת למשחק. הרי תכל'ס אין לך (או לי) שמץ של מושג ירוק אם הניסים מתרחשים בגלל לימוד תורה, בגלל שיבת ציון, בגלל א' או בגלל ב'. אולי בגלל שילוב? אולי בלי כל קשר למאומה מהנ"ל? אנחנו פשוט לא יודעים.זיהיתי אבל אני מייחס זאת לא ללומדי התורה אלא לעצם הפרויקט של שיבת ציון.
בוקר טוב ליחצ"נו של הקֵל ומומחהו לחשבונות ולחשבונאות...מרגע שהיועמשית והבג"ץ החליטו לעצור לומדי תורה זה היה הרגע בו טראמפ התהפך.
אין צירוף מקרים בעולם
יש דין ויש דיין
הדברים כתובים בחומש ויקרא פרשת בחוקותיבוקר טוב ליחצ"נו של הקֵל ומומחהו לחשבונות ולחשבונאות...
כמה זמן דגרת על זה עד הבקיעה?
כתוב שם משהו על לומדי תורה?הדברים כתובים בחומש ויקרא פרשת בחוקותי
כתוב בתנ"ך, לא בחומש שיהושע בן נון וכלב בן יפונה היו גם לומדי תורה גדולים וגם מצביאים גדולים. בעצם גם בתורה משה מתואר כמי שנלחם, אמנם בעיקר בניסים, אבל היה במעמד של מצביא. "תורתו אומנותו" בניגוד בתכלית לתורה שבכתב!!!כתוב שם משהו על לומדי תורה?
עוד כמה ימים כנראה טראמפ יתהפך קצת בחזרה ולביבי הנוכל לא יזכיר שוב טראמפ את אופיו אלא יתן לו להתנהל בנוכלות הרי חלק מאוד גדול מלומדי התורה בחרו בו במישרין או בעקיפיןכתוב בתנ"ך, לא בחומש שיהושע בן נון וכלב בן יפונה היו גם לומדי תורה גדולים וגם מצביאים גדולים. בעצם גם בתורה משה מתואר כמי שנלחם, אמנם בעיקר בניסים, אבל היה במעמד של מצביא. "תורתו אומנותו" בניגוד בתכלית לתורה שבכתב!!!
ביידן התהפך עלינו לפני שדובר על משהו נגד לומדי התורה.מרגע שהיועמשית והבג"ץ החליטו לעצור לומדי תורה זה היה הרגע בו טראמפ התהפך.
אין צירוף מקרים בעולם
יש דין ויש דיין
ביידן התהפך ברגע שהתחיל את קמפיין הבחירות (החוזרות) שלו. אבל ככל שתחפש פגיעה כמתואר דווקא הייתה כזאת כבר אז.ביידן התהפך עלינו לפני שדובר על משהו נגד לומדי התורה.
טראמפ היה הפוך מההתחלה, והקב"ה סילק אותוביידן התהפך עלינו לפני שדובר על משהו נגד לומדי התורה.
גם ביידן באוקטובר 2023 היה לגמרי בעדינו.טראמפ היה הפוך מההתחלה, והקב"ה סילק אותו
ואולי הוא התהפך כי אלוהים/אללה אוהב יותר מוסלמים שיעים ?מרגע שהיועמשית והבג"ץ החליטו לעצור לומדי תורה זה היה הרגע בו טראמפ התהפך.
אין צירוף מקרים בעולם
יש דין ויש דיין
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.