טראמפ דילג על שלב 2 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

בקרוב מלחמה עם טורקיה.

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

טראמפ מזמין את נתניהו לחוילה שלו במרלאגו להודיע לו שישמעאל לא תתקוף בעזה ולא תתקוף בלבנון ולא תתקוף בסוריה .
טראמפ מאפשר לחבר שלו ההיילי ריספקטד ארדואן להיכנס לסוריה.

כשאמרתי לכם שטראמפ יזיין אתכם בטיזה בלי ואזאלין ידעתי מה אני אומר
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

עם מטומטם עם ראש ממשלה קפלניסט סוכן הסי איי אי .
תתכוננו לטבח הבא.

הפרבולה1

Well-known member
אתה מגזים , לא צפוי בנתיים שטראמפ ילך נגדינו , אבל גם אם זה יקרה לא סביר שישראל תסכים לחזור למצב הקודם מול עזה עם הפגנות השיבה , ההסתה, שלא לדבר על התחמשות מחודשת ובנית כוח צבאי ( עוד לפני שתעוף לכאן הרקטה הראשונה ), אנחנו כבר במוד אחר , לא תהיה יותר הכלה , לא תהיה עוד הסתמכות על "כוחות זרים" על "ערבים טובים" שישמרו עלינו מהטרור , על "שקט יענה בשקט" על "שטחים תמורת" ( כך לפחות אני מקווה גם אם תהיה ממשלת שמאל ).

עובדה שבנתיים למרות לחץ אמריקאי אנחנו תוקפים בלבנון בלי הרף , לא סומכים לא על צבא לבנון ולא על יוניפיל , הבנו שצריך לסמוך רק על עצמינו .

טראמפ הוא ביזנס מן. הוא כמו כלב מיוחם שמריח את אחוריה של הכלבה המוכנה להזדווג.
הוא מריח את אחוריהם של האויבים של ישמעאל שמנפנפים בכסף שלהם .כמובן שמי שישלמו את מחיר הטמטום שלו ותאוות הבצע שלו אלה יהיו אזרחי ישמעאל היהודים.

ניצחתם את החמאס? 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
אתה מגזים , לא צפוי בנתיים שטראמפ ילך נגדינו , אבל גם אם זה יקרה לא סביר שישראל תסכים לחזור למצב הקודם מול עזה עם הפגנות השיבה , ההסתה, שלא לדבר על התחמשות מחודשת ובנית כוח צבאי ( עוד לפני שתעוף לכאן הרקטה הראשונה ), אנחנו כבר במוד אחר , לא תהיה יותר הכלה , לא תהיה עוד הסתמכות על "כוחות זרים" על "ערבים טובים" שישמרו עלינו מהטרור , על "שקט יענה בשקט" על "שטחים תמורת" ( כך לפחות אני מקווה גם אם תהיה ממשלת שמאל ).

עובדה שבנתיים למרות לחץ אמריקאי אנחנו תוקפים בלבנון בלי הרף , לא סומכים לא על צבא לבנון ולא על יוניפיל , הבנו שצריך לסמוך רק על עצמינו .
אתם תוקפים בלבנון למראית עין. אסור לכם לתקוף את ביירות את צבא לבנון ואת לבנון. מותר לכם להרוג רק מחבלים של חזבאללה על כל מחבל מת קמים עוד עשרה . אותו הדבר ברצועת עזה. אסור לכם לתקוף בכל הרצועה רק מה שבתוך הקו הצהוב וגם רק כתגובה על פרובוקציות. אסור לכם לתקוף את האויבים שלכם את מצרים את קטאר. חזרתם לסקוור 1 עוד יותר גרוע כי האמריקאים הגבילו אתכם. למעשה אתם תקועים לטראמפ ולממשל האמריקאי כמו עצם בגרון כמו קוץ ברגל שעושה מוגלה בדרך שלו לעשות ביליונים וטריליונים לכלכלת אמריקה מהכסף של האויב שלכם. תזכור החבר של האויב שלי הוא גם האויב שלי ולא ידיד שלי. רק מי שלוקה בהפרעה נפשית יכול להיות חבר של מי שהוא חבר של האויב שלי. וישמעאל לוקה בהפרעה נפשית קשה.

מגניב, כי רק לפני כשבוע וחצי עשינו בדיוק את זה :cool:. אז לא קראתי את כל הגיגיך, אבל די במשפט הזה כדי לדעת שלא הכל בו היה מדויק (ובלי לבדוק, ארשה לעצמי להניח על בסיס הנסיון שאני עדין :)).
אתה כנראה לא הבנת מה כתבתי. בביירות תקפתם את רמטכ"ל החזבאללה לא תקפתם את בית הממשל הלבנוני. אסור לכם לתקוף את לבנון .אחרי שתקפתם את קטאר באו מצרים קטאר לבנון שהן מדינות שנותנות חסות לטרור מממנות את הטרור שהטרור פועל משטח הריבונות שלהם ומהפחד שישמעאל תתקוף אותם כמו שתקפה את סוריה וחיסלה את צבאו של אסד אחרי שהוא ברח כמו שישמעאל תקפה בקטאר והודיעו לטראמפ אנחנו לא נעשה איתך עסקים אם לא תהייה לנו הבטחה שהג'איש הישמעאלי לא יתקפו אותנו. וטראמפ זוכר? הודיע לנתניהו באמצעות השליח שלו השפוט של קטאר ויטקוףף דיר בלאק אלה המדינות שאתם לא תתקפו וכפה על הקפלניסט הסמרטוט השקרן לעצור את התוקפנות הישמעאלית נגד האויב.
אני אסביר לך משהו. אתה אהבל .באמת יש לך מוח חלש ושבוי של התעמולה השמאלנית והימנית גם יחד.
אתה לעולם לא יכול . מוח של IQ על סף הפיגור פחות מ100 IQ לא מסוגל להבין מה שמוח של 142 IQ מבין.

evglev1

Well-known member
מנהל
אתה כנראה לא הבנת מה כתבתי. בביירות תקפתם את רמטכ"ל החזבאללה לא תקפתם את בית הממשל הלבנוני. אסור לכם לתקוף את לבנון .אחרי שתקפתם את קטאר באו מצרים קטאר לבנון שהן מדינות שנותנות חסות לטרור מממנות את הטרור שהטרור פועל משטח הריבונות שלהם ומהפחד שישמעאל תתקוף אותם כמו שתקפה את סוריה וחיסלה את צבאו של אסד אחרי שהוא ברח כמו שישמעאל תקפה בקטאר והודיעו לטראמפ אנחנו לא נעשה איתך עסקים אם לא תהייה לנו הבטחה שהג'איש הישמעאלי לא יתקפו אותנו. וטראמפ זוכר? הודיע לנתניהו באמצעות השליח שלו השפוט של קטאר ויטקוףף דיר בלאק אלה המדינות שאתם לא תתקפו וכפה על הקפלניסט הסמרטוט השקרן לעצור את התוקפנות הישמעאלית נגד האויב.
אני אסביר לך משהו. אתה אהבל .באמת יש לך מוח חלש ושבוי של התעמולה השמאלנית והימנית גם יחד.
אתה לעולם לא יכול . מוח של IQ על סף הפיגור פחות מ100 IQ לא מסוגל להבין מה שמוח של 142 IQ מבין.
מה הפלא הרי 30 שנה אמרנו שאנחנו רוצים שממשלת לבנון תשלוט בלבנון ולא בחיזבאללה, אז עכשיו כשממשלת לבנון שולטת גם אמריקה וגם אנחנו נותנים לה קרדיט ולמרות שהם מספקים את הסחורה של פירוק חיזבאללה מנשקו הם עדיין מקבלים הזדמנויות בתקווה להחזיר את לבנון להיות מדינה אמיתית ולא מדינה פרטית של ארגון טרור וגם כמובן שלא רוצים שיתוף פעולה בין ממשלת לבנון לחיזבאללה כמו שהיה עם ממשלות הבובות הקודמות בלבנון, אז ברור שכשלראשונה אחרי יותר משלושים שנה סידרו ללבנון ממשלה אמיתית ולא רק על נייר, אז אסור לנו לפגוע בה. מה גם שאין לנו סיבה שהם אפילו לא דורשים שניסוג מהר דוב ששימש את החיזבאללה כתירוץ לתקוף אלא רק מהשטחים שכבשנו במלחמה לפני שנה, אז פלא שלא נותנים לנו לתקוף את אלה שטוענים שהם לא רוצים להיות אויבים שלנו ולא עשו שום פעולת איבה נגדינו?

Harrington

Well-known member
מנהל
אתה כנראה לא הבנת מה כתבתי. בביירות תקפתם את רמטכ"ל החזבאללה לא תקפתם את בית הממשל הלבנוני.
זה לא מה שכתבת למעלה... שם דיברת על תקיפה "בבירות". הא ותו לא. רוצה לשנות כעת בדיעבד כדי לצאת מזה? בכיף יקירי :). אני זורם. לא שזה רציני, אבל זה כבר עניין שלך. אני לא אמנע ממך את הנסיון.
אסור לכם לתקוף את לבנון .
אין לי מושג אם "אסור לנו לתקוף את לבנון". אני יודע שאין לנו כל סיבה לתקוף את לבנון :cool:. אז אם אתה רוצה לעשות כאילו מדובר באיזשהו "איסור" מדומיין? שיבושם לך. זה לא שונה משמעותית מלכתוב שטראמפ אסר על ישראל לתקוף את בלגיה. רלוונטי באותה מידה :).

סומך עליך שהמשך דבריך היה חכם ומדויק באותה מידה כמו התחלה זו. לאור הבטחון הרב שיש לי בך בקטע הזה, לא הטרחתי את עצמי בשעת לילה זו לקרוא את הדברים, עמך הסליחה.

חזק ואמץ.

evglev1

Well-known member
מנהל
הוא מריח את אחוריהם של האויבים של ישמעאל שמנפנפים בכסף שלהם .כמובן שמי שישלמו את מחיר הטמטום שלו ותאוות הבצע שלו אלה יהיו אזרחי ישמעאל היהודים.

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
אתם תוקפים בלבנון למראית עין. אסור לכם לתקוף את ביירות את צבא לבנון ואת לבנון. מותר לכם להרוג רק מחבלים של חזבאללה על כל מחבל מת קמים עוד עשרה . אותו הדבר ברצועת עזה. אסור לכם לתקוף בכל הרצועה רק מה שבתוך הקו הצהוב וגם רק כתגובה על פרובוקציות. אסור לכם לתקוף את האויבים שלכם את מצרים את קטאר. חזרתם לסקוור 1 עוד יותר גרוע כי האמריקאים הגבילו אתכם. למעשה אתם תקועים לטראמפ ולממשל האמריקאי כמו עצם בגרון כמו קוץ ברגל שעושה מוגלה בדרך שלו לעשות ביליונים וטריליונים לכלכלת אמריקה מהכסף של האויב שלכם. תזכור החבר של האויב שלי הוא גם האויב שלי ולא ידיד שלי. רק מי שלוקה בהפרעה נפשית יכול להיות חבר של מי שהוא חבר של האויב שלי. וישמעאל לוקה בהפרעה נפשית קשה.
אז כל העולם אויב שלנו כי כולם חברים בצורה כלשהי עם מדינות ערב כלשהן.

הפרבולה1

Well-known member

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

נערך לאחרונה ב:
למעלה