טקס פרסי השנה בפורום

טקס פרסי השנה בפורום

עידכון: שמימיל כנראה ישבור שיא... כרגע הוא מקבל את מירב הקולות, עפ"י התחזיות המוקדמות, זה היה צפוי. להמשיך להצביע, או דרך האיי סי קיו, איי-מייל שכתובתו: [email protected] או לפרטי שלי או שלי דיימונד. לא יזיק לכם להצביע וגם לא קשה, יש 3 דרכים ואין בעיה לאף אחד להצביע כי כשאתה מצביע אתה משפיע! טוב קצת הגזמתי. בכל אופן, יש לכם 3\4 שבוע להצביע אז קדימה! אני יאסוף בעזרתו של דיימונד את כל התוצאות גם אלו שנשלחו לאי-מייל ולאיי סי קיו.

הקטגוריות

הנה הקטגוריות והמועמדים מאת דיימונד: תותח הפורום : 1.רון 65 - זוכה ליגת הקיץ היוקרתית 2.רומינגה - זוכה המאסטרס . סיים מקום שלישי בליגת הקיץ 3.סטימפי - כל מילה מיותרת. 4.מסעוד הערס - לאוהבי נוסטלגיה - תותח רציני 5.עטר - הוא תותח וכל מילה מיותרת. 6.מהמר עם תעודות - יש לו את זה . 7.ווינרקינג - יש לו זכיות יפות . בולבול הפורום : 1.מרקו בלבול - ידוע לאוהבי הנוסטלגיה .אבי הבולבולים. 2.מהמר קלאסי - הוא ידוע לרבים מאיתנו. 3.שלומי רגב - עשה בלאגן רציני בחודש האחרון. 4. WCPM - רבים רואים בו בולבולון קטן . ידען הפורום : 1.בלאמי - כל מילה מיותרת. 2. מהמר עם תעודות - כנ"ל 3.מדמוני 4.אנדרסוני 5.SMART1 6.סטימפי 7.רועי גור 8.ווינרקינג בדרן הפורום : 1.שמילמיל 2.גריניץ' 3.SMART1 4.בלאמי היעלמות השנה : 1. מסעוד הערס 2. בלו 2 3.מרקו בלבול מנהל התחרות הטוב ביותר : 1.דיימונד 2.רונאלדיניו 3.מהמר עם תעודות 4.SMARTONE 5.שמילמיל ה WINNER הטוב ביותר : 1.סופרווינר 2.ווינרמאן 3.ווינרקינג 4.רילווינר 5.ווינר 4 EVER והמהמר עם הקשר ההדוק ביותר לקבוצה/נבחרת/ליגה 1.בלאמי - קשור חזק ל WNBA 2.דינין - קשור חזק לנבחרת רוסיה 3.עטר - קשור חזק למכבי חיפה 4.דפורטיבו - קשור חזק ללה קורוניה 5.WINNER4EVER - אוהד שרוף של הפועל חיפה .

תוסיפו את סמארט וואן לקטגוריה

האחרונה בקשר למנצ'סטר סיטי ותוסיפו לקטגוריית בולבול הפורום את מהמר כפייתי או שוקטה או באנקר או איך שלא תרצו לקרוא לו זה חשוב לדעתי הוא לוקח

Greenich

New member
אני לא יודע אם אתה מעביר ביקורת

אבל גם אם אתה כן זה לא משנה כי כרגע אתה סבבה ואתה חשוב לפורום אז אם אתה בולבול שחזר למוטב או שאתה לא בולבול בכלל זה לא משנה

Greenich

New member
מה עם מנהל השנה?

אורי שמנהל את האתר מחו"ל ארז שמוחק הודעות (נכתב שלוש פעמים רוסי מסריח אז הוא מחק פעמיים כי זה מיותר) שי ואלון - מנהלים בשקט בשקט את הפורום

Greenich

New member
ומה כן משמעותי?

ווינר הפורום? (אנשים שיש להם בשם ווינר) מנהל בתחרות? נו באמת... המהמר עם הקשר ההדוק????

טוב. קטגוריה חדשה רבותיי

ארז אורי שי אלון כולם להוסיף את זה לבחירות... גריניץ', אתה עוד לא הצבעת אז תצביע...

Daymond

New member
גריניץ' , הרעיון שלך יפה אבל

אפשר לבוא עם עוד מלא רעיונות ובסוף העסק יהיה מפוזר מדי . בכל אופן לא אמרתי שכל הקטגוריות הן "משמעותיות" . אני מסכים שיש תארים שהם יותר יוקרתיים מתארים אחרים .

למעלה