טקס האמי 2006

טקס האמי 2006

מישהו ראה?...האמת שהטקס עצמו ממש לא מעניין אותי אבל הבגדים...אח הבגדים...יכולה שעות רק לראות את כל השמלות והנשים המדהימות האלה לבושות במיטב הדגמים של מעצבי העל...וכמובן שנחמד גם לראות כמה נפילות...קחו לדוגמא נפילה של אווה לנגוריה היפהיפיה, לא ברור מה היא חשבה לעצמה ועוד עם גוף כזה מושלם...

chubeza

New member
השמלה שלה נראית כמו

שבמסעדות ערביות תוקעים את המפיות בתוך כוס המשקה מן קימוט כזה לא מתוחכם ככה זה נראה אצלה...

../images/Emo6.gif

והנה ג'ניפר לאב יואיט שאו שיצאה פשוט רע בתמונה או שגידלה תחת לתפארת והצטרפה לשאר בנות המין האנושי הבולסות....

chubeza

New member
היא תמיד נראית לי כמו

הבת של סמיילי... החיוך הזה עם העיניים פשוט טריידמארק...

לא אמרתי שהיא שמנה

היא רזה מאוד אבל יחסית לאיך שנראתה פעם היא קצת תפחה (עדיין הלוואי עלי כמובן)...פעם היא היתה ממש אנורקסית...

באמת זוועה..

מה היא חשבה כשהיא קמה בבוקר? "היום אני רוצה להראות כמו מפית"? ממש לא מחמיא לה, והיא ממש כוסית..

פ א ב

New member
בנות, היא שומרת את השמלות השוות

לגילד אוורדס ולאוסקר.

d a p h n a

New member
ראינו בלייב

אחד היתרונות של לחיות בארה"ב זה שאפשר לראות טקסי פרסים בשעה נורמלית ולא צריך לקום באמצע הלילה.

ולהמשך השירשור השטחי...

הבחורה המקסימה מקסימה מהאנטומיה של גריי, יפהיפיה, לי מזכירה קצת את השחקנית ששיחקה ב"מונסטר"...ברח לי השם שלה...

וגרייס מ"וויל וגרייס"

אני מתה עליה ועל הסדרה בכלל (סדרה קורעת) אבל לא ברור לי איך אפשר להיראות רזה כשמחוברות אלייך אלף מפיות מתנפנפות מכל הצדדים...

אשתו של קווין בייקון ה"מפענחת"

לא ברורה לי השמלה הזאת...הקשקוש הזה בצד לא מסתדר לי בכלל...בכלל היא נראית קצת פרועה משהו...

ואחרונה חביבה

הבחורה מ"אבודים", צבע מדהים בעיניי של השמלה והיא בכלל אחת היפות אבל השמלה עצמה לא כזה להיט בעיניי.

למעלה