טקס האוסקר של העונה החמישית!

steelwater

New member
טקס האוסקר של העונה החמישית!../images/Emo106.gif

היי, אז ככה. העונה החמישית של סקרבס נגמרה. ולמרות שזה עצוב, אני פרץ מטורף של רעיונות לשרשורים ולדיונים פה בפורום הנחמד שלנו.
בבקשה תשתפו פעולה ותכתבו הרבה! הייתי מעדיפה לפרוש את זה כדי שיהיה הרבה על מה לדבר להרבה זמן, אבל יכול להיות שאני פשוט לא אתאפק כל-כך ויפתח הרבה שרשורים ביחד חחח. תיכננתי את זה כבר לפני כמה זמן שכשהעונה תיגמר אני יעשה מין טקס אוסקרים לעונה הזאת. בבקשה תענו ותכתבו ויהיה מגניב. בעיקר תכתבו את מה שאהבתם ולא אהבתם. לא נבחר בכל קטגוריה מה זכה חוץ מנגיד הפרק הכי טוב והכי פחות טוב וכאלה. קבלו אותו! טקס האוסקר 2006 - העונה החמישית של סקרבס!!!
הפרק הטוב ביותר בעונה: הפרק הכי פחות טוב בעונה: הקטע הכי מצחיק בעונה: הקטע הכי מרגש בעונה: דמות אורחת הכי טובה בעונה: הציטוטים הגדולים בעונה: הדמות הראשית שזו הייתה עונה חזקה יותר בשבילה: הדמות הראשית שזו הייתה עונה חלשה יותר בשבילה: השיר הכי יפה בעונה: הפנטזיה הכי טובה בעונה: אוהבת אתכם! יעל

Ch3nf3l

New member
תשובות... ../images/Emo58.gifכל עונה 5

הפרק הטוב ביותר בעונה: 5.15 או 5.16 אני לא זוכר איזה! אבל זה פשוט פרק שקרע אותי. הפרק הכי פחות טוב בעונה: קשה לי לציין אחד. 22 היה לא משהו, למרות הרעיון. אבל היו פחות טובים... הקטע הכי מצחיק בעונה: ללא ספק - Evil Eye לקרלה. בכיתי. דמות אורחת הכי טובה בעונה: היו בכלל סלבס? מנדי מור, נגיד. הציטוטים הגדולים בעונה: קשה להזכר בכאלה... היה את זה עם I hate cox chat room מפרק 22. ועוד אחד מפרק 24 כשג'יי.די וטרק סיפרו שהם רכבו על סוס. אבל אני מממששש לא זוכר. דמות ראשיית שזו הייתה עונה חזקה יותר בשבילה: לקוקס אמנם הייתה התייחסות, אבל הוא בקושי הופיע בעונה ובקושי נאם. ג'יי.די, אני מניח... או קרלה - עם ההריון. דמות ראשית שזו הייתה עונה חלשה יותר בשבילה: טרק? השיר הכי יפה בעונה: The Fray - How To Save A Life הפנטזיה הכי טובה בעונה: Headless דוקטור? חח.. היו הרבה דברים מטורפים, כמו דלעת במקום ילד או לא יודע.. לא חסר.. מצטער שאני גרוע, אני פשוט לא זוכר דברים שקרו לפני כמה חודשים.

Angelus

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo58.gif

שכחתי מהקטע הזה
וטד נראה כל כך נורא!

limors2

Active member
אחלה רעיון...../images/Emo197.gif../images/Emo54.gif

הבעיה שאני כבר לא ממש זוכרת מה היה בפרק 23

Angelus

New member
רעיון גדול! ../images/Emo58.gif

הפרק הטוב ביותר בעונה: המפ, 516. שקרלה מגלה שהיא בהריון. פרק נהדר.
הפרק הכי פחות טוב בעונה: כל הפרקים עם האישה הזקנה שצריכה למות בכל עת. יאללה, אל תדכאו אותנו.
הקטע הכי מצחיק בעונה: תקראו לי רדוד, אבל בפרק 508, שהיען נכנסת עם הכובע של טרק. נחנקתי. ברצינות..
הקטע הכי מרגש בעונה: כאשר ג'יי.די מנסה לעשות את התריאט'לון ופשוט מתמוטט לקראת סוף המירוץ, אליוט ריד מגיחה משום מקום ומציעה את עזרתה. כמובן שהיא גם מציעה לו לעבור לגור ביחד [
]. מרגש.
דמות אורחת הכי טובה בעונה: בקלות - מנדי מור
גדול!!
הציטוטים הגדולים בעונה: וואי. יש לי ציטוט ענק. המפ, אני צריך להביא אותו. בהודעה הבאה, מבטיח.
הדמות הראשית שזו הייתה עונה חזקה יותר בשבילה: השרת!
הדמות הראשית שזו הייתה עונה חלשה יותר בשבילה: ג'ורדן.
השיר הכי יפה בעונה: KEANE - EVERYBODY'S CHANGING
הפנטזיה הכי טובה בעונה: ג'יי.די מנסה לדמיין כיצד יראה\תראה אליוטרק.

ShiRooSh4

New member
../images/Emo58.gif

יצא לי במקרה לראות פרק אחד מהעונה החמישית,505,והוא היה גרוע ולא מצחיק.. פתאום הביאו את כל הקטע של הנצרות ואחותו של פרי וזה היה לא מצחיק.. אני מקווה ששאר הפרקים לא יהיו ככה..

ShiRooSh4

New member
זה היה במקרה בyou.tube אז ראיתי..

אני באמת מקווה ששאר הפרקים לא ברמה כל כך נמוכה משאר העונות..

steelwater

New member
תמשכו לענות

התגובה שלי צריכה להיות מושקעת וכל זה ואני צריכה לעבור על הפרקים כדי להיזכר אז יקח עוד כמה זמן עד שאני אענה. אני לא אהיה פה עד שלישי בערב כנראה אז זה יהיה עוד כמה ימים כנראה.

DivineComedy

New member
הנה

הפרק הטוב ביותר בעונה: 509 הכי טוב של סקרבס בכלל בגלל האיירבנדינג, מנדי צור, Julie השיר, חוש הקצב של טורק, אליוט שמנסה לרדת כל JD ולא מצליחה, אליוט בתחשפושת JD וכמובן MORE THAN A FEEEEELIIIING. הפרק הכי פחות טוב בעונה: 24 בגלל קים ובגלל שכל הפרק היה מריחה אחת גדולה. הקטע הכי מצחיק בעונה: קשה מאוד, אני אזכר אני אכתוב הקטע הכי מרגש בעונה: ללא ספק כשקבאג'יו מדביק את הזקנה במחלה לצלילי I will fix you. הייתה לי צמרמורת רצינית, ראיתי את הקטע הזה 10 פעם נראה לי. דמות אורחת הכי טובה בעונה: Ohh Mandy הציטוטים הגדולים בעונה: זה יהיה עוול רציני לכתוב רק כמה. הדמות הראשית שזו הייתה עונה חזקה יותר בשבילה: JD הדמות הראשית שזו הייתה עונה חלשה יותר בשבילה: אין! השיר הכי יפה בעונה: Julie של אין לי מושג מי, Fix you של קולדפליי וThe Fray - How To Save A Life הפנטזיה הכי טובה בעונה: גם מאוד קשה לבחור אני במיוחד אהבתי את טורק אליוט וJD אליוט אבל היו עוד המון!!

MacMac7

New member
אין לי תשובות להכל

אבל לדעתי אחד הפרקים היפים ביותר בעונה החמישית וגם הערוך בצורה הטובה ביותר זה פרק 7 My way home. איך שהם שילבו את כל הסיפורים בפרק שיתאימו לעלילה של "הקוסם מארץ עוץ".

steelwater

New member
מקפיצה

אחל תתנו לו להיעלם עד שאני יכתוב את שלי... ונו אנשים, תכתבו! יאללה, אני יודעת שיש פה עוד אנשים שראו את העונה החמישית.

steelwater

New member
הבחירות שלי

הו! חחח סוף סוף אני מפרסמת את זה. אוף! אביעד או בן, תקפיצו בבקשה.
הפרק הטוב ביותר בעונה: נראה לי ש-My Day At The Races. הוא כל-כך טוב וגאוני. אני חייבת לרשום גם את My Fallen Idol בגלל שקוקס קורא לג'ידי בשם שלו חחח. אבל חוץ מזה לא הייתי רושמת אותו פה.
הפרק הכי פחות טוב בעונה: שני הפרקים האחרונים.
הקטע הכי מצחיק בעונה: יש כל-כך הרבה קטעים ממש מצחיקים בעונה. הקטע של דר. אקולה פשוט היה גאוני. אממ... וואו! אין לי כוח להיזכר בזה חחח. גם הקטע שג'ידי חושב שקוקס נחמד למתמחמים החדשים אבל אליו הוא היה מגעיל. הקטע שאליוט דומה לגארי ביוסי חחח!
הקטע הכי מרגש בעונה: הסצינות האחרונות ב-My Lunch כשקוקס מדבר עם ג'ידי על הספה ואז עד לסוף הפרק כשהו מאבד את החולה ויוצא מביה"ח. כל-כך חזק ומרגש! עוד קטע מרגש הוא כשפרי קורא לג'ידי בשם שלו ב-My Fallen Idol.
דמות אורחת הכי טובה בעונה: הדוקטור שעציבן את קוקס היה די נחמד.
הציטוטים הגדולים בעונה: יש כל-כך הרבה. הנה כמה: Dr. Cox: "Men will chear and women, what do women do?" JD: "How the hell should I know? -thinking- The'll swoon" ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Elliot: I opened a chat room named "I hate Cox" but it didn't work as I planed it will, It's me, 2 interns and 17,000 lesbions" ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Dr. Cox: "JD, thanks" ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
הדמות הראשית שזו הייתה עונה חזקה יותר בשבילה: נראה לי שפרי קוקס. היו לו כמה סצינות ממש חזקות העונה והוא הראה צד שונה שלו והוא שיחק פשוט מדהים!
הדמות הראשית שזו הייתה עונה חלשה יותר בשבילה: לא יודעת.
השיר הכי יפה בעונה: היו כמה שירים ממש יפים. Keane -everybode's changing בסוף של My Day At The Races השתלב בצורה כל-כך טובה. השיר ממש יפה וממש התאים לסצינה. גם The Fray - How to save a life הוא שיר ממש יפה. הוא היה קצת מותאם מידי אבל המילים ממש חזקות ומתאימות לפרק ובכלל לאיך שקוקס מתנהג. בכלל בסקרבס יש מוזיקה מעולה ונתפתחי להמון להקות, זמרים וזמרות חדשים וממש טובים בזכותה ובזכות Garden State.
הפנטזיה הכי טובה בעונה: כל הסיפור של דר' אקולה היה פשוט גאוני! והיו עוד. טוב זה ממש קשה! יכולתי עוד לכתוב המון אבל אני גם לא ממש זוכרת את הכל. יש עוד המון ציטוטים מעולים, קטעים מרגשים, קטעים קורעים מצחוק ועוד. הייתה עונה ממש טובה ונהינתי ממנה מאד! תודה לסקרבס שהיא כל-כך טובה.

steelwater

New member
כן...

איך אתה מבין? בגלל המוזיקה? ראיתי אותו פעם אחת וכל-כך אהבתי אותו! ואז ראיתי כל פעם חלקים ולא מזמן ראיתי את הכל שוב. זה סרט ממש יפה, מצחיק, חמוד ומיוחד. ובקשר לדיון שהיה לנו פה לפני כמה זמן, הדעה שלי הייתה חזקה אז והיא נשארה ככה גם היום, זאק שחקן מעולה. הוא שיחק דמות שונה לגמרי מהדמות של ג'ידי. יש פעמיים שפשוט אני לא מאמינה שהוא משחק את ג'ידי בסקרבס כשאני רואה אותי ב-Garden State. ובאמת הכרתי המון מוזיקה מדהימה מהסדרה ומהסרט. Lazlo Bane, The shins ועוד.

DivineComedy

New member
כן הוא שחקן ממש טוב

והחיבור שלי עם נטלי פורטמן היה מעולה... באמת סרט מיוחד.

למעלה