טעינת תמונות לפלאש באופן דינמי ?!?

רות נ

New member
טעינת תמונות לפלאש באופן דינמי ?!?

שלום לכולם,. יש לי ספריית תמונות , אני מעוניינת לטעון אותן באופן דינמי לתוך הסרטון. כלומר , ללא ביצוע אימפורט לכל הקבצים . (מכיוון שכל פעם יהיו קבצים אחרים .) בדומה למה שניתן לעשות עם קובץ טקסט. תודה מראש , .

אופיר @

New member
בפלאש זה בלתי אפשרי

אבל זה אפשרי בג´נרטור. מה שכן אפשר לעשות בפלאש הכי קרוב לזה זה להכין קובץ swf שייטען לפלאש ורק להחליף את התמונה באותו קובץ, כלומר הטיפול יהיה רק בקובץ אחד בלבד. אם מדובר בהחלפת תמונות בתכיפות רבה- הפתרון גנרטור. אופיר

רות נ

New member
מהו הג´נרטור ? והאם ניתן לפתח ....

האם ניתן לפתח באמצעותו מוצר מדף . כלומר ללא שום קשר לשרת אינטרנט וכו´. תודה .

solution

New member
תוכנות למוצר מדף

יש מספר תוכנות שניתן לעשות איתם את זה שעובדות online ו-offline generator - התוכנה היקרה ביותר 1000$ בעלת האפשרויות הרבות ביותר של חברת מקרומדיה , מסוגלת לייבא תמונות טקסטים , נתונים מ-db בצורה דינמית , ולייצר מוצר סופי של כל אחד מהפורמטים של התמונות - לא רק swf . swift generator - תוכנת חינם אם משתמשים בלוגו - להרשמה ללא לוגו 100$ התוכנה מאפשרת לייבא תמונות טקסטים , נתונים מ-db , משתנים וסאונד לפלאש גם online על ידי cgi וגם offline על ידי שורת command של dos . jgenerator - תוכנה הדומה ל-generator חוץ מהעובדה שהיא לא מייצאת קבצים שאינם swf . התוכנה בחינם . אני משתמש די הרבה ב-swift generator , בפורום נענע יש כאלה שמשתמשים יותר ב-jenerator , פחות או יותר צורת השימוש היא זהה בשני המקרים . יצירת תבנית swt ולא סרט של swf ושימוש במשתנים על מנת להגדיר onthefly מה יהיה התמונה שתראה / המשתנה / קובץ הסאונד בסרט הסופי ה-swf . ה-generator עובד כמו דף asp שהמוצר בצד הקליינט הוא דף html , כך ב-generator , המוצר בצד הקליינט הוא סרט swf . (בדרך כלל סרט וירטואלי בלבד , לא קיים פיזית )... שיעור בסיסי מאוד על גנרטור ב-flashx.co.il לשאלות נוספות אני אמח לענות ץץץ -גדי

רות נ

New member
המון תודה ...

היי,. תודה רבה על ההסבר הרחב. רק רציתי לעדכן אותך כי יש לכם קישור שבור באתר פלאשי. לכתובת של swift Generator הכתובת הנכונה היא : swift-tools.com ולא כמו הקישור שלכם. שוב תודה .

רות נ

New member
../images/Emo13.gif האם יש לך דוגמא מוכנה ?

לשימוש בדטה בייס , וטעינת תמונות ... ודבר אחרון המייל שלך לא כל כך עובד ..

solution

New member
שני דברים

1. ה-email שלי [email protected] 2. אני יכין בקרוב שיעור על זה בפלאש x . תגידי לי באיזו תוכנה לפרט , לשאלות מפורטות יותר תפני אלי ל-mail . -גדי

למעלה