איזה כיף היה
היו הרבה רגעים נעימים אם כוס ויסקי ביד, אבל כזה כיף מלשתות ולהנסות בויסיקי עוד לא היה לי.
כשאתה נהנה משלתות ויסקי מוכר והאהוב ואתה מחכה ונזכר בטעמים הניחוחות והאופי שאתה מצפה לו.
כשאתה שותה ויסקי שאתה לא יודע מהו, זה גורם לך להיות יותר מרוכז יותר פעיל יותר סקרן - פשוט תענוג.
אני חייב להודות שנרשמתי לתחרות רק בשביל להינות ממגוון ויסקי שלא הכרתי במחיר הוגן
(ויצא טוב כי לדעתי חצי מדגימות היו של ויסקי שלא טעמתי מימיי חלק גם ממזקקות שלא הכרתי את שמן),
אבל הופתעתי שהתחרות מוסיפה לזה הרבה עניין וסקרנות שאין בטעימה רגילה של ויסקי חדש.
אסף, המון המון תודה על האירגון הנפלא, ותודה רבה לכל מי שעזר לך, עשיתם לנו שבועיים נפלאים.
תודה על הארגון. תודה על בחירת הבקבוקים המצויינים לתחרות. תודה על ההתעסקות במזיגות ומשלוחים.
תודה על ניהול התחרות בפורום. על החישובים המהירים. כמובן על הסבלנות לכל ההתמרמרויות שלנו.
תודה גם לסיטונאות בינמניה ולכל מי שתמך ועזר להרים את התחרות הנפלאה הזאת.
אה ולגבי המיקום. המטרה שלי הייתה לא להיות האחרון. מצטער על המחטף. היה לי המון המון מזל.
מקווה מאוד להשתתף בתחרות כזאת בעתיד. אבל אולי כדי להפחית קצת באלמנט המזל ולא לתת לאנשים כמוני לנצח
לתת יותר ניקוד לפגיעה במזקקה עצמה כי בגיל ובמיוחד באחוז אלכוהול לדעתי יש הרבה אלמנט של מזל בניחוש.
שוב תודה רבה