טעימת הויסקי העיוורת - יום 14 ואחרון

טעימת הויסקי העיוורת - יום 14 ואחרון

הויסקי האחרון בטעימה היה גלנמורנג׳י 18 שנה (43%). מקווה שאהבתם!

טעמתי אותו עכשיו, וזה מקרה נדיר בעיני שהויסקי טוב ומרגיש נכון גם ב-43%. החוזק פשוט עובד פה.
גם הפיניש בשרי במידה, מורגש אבל שומר על הזהות של גלנמורנג׳י לטעמי.

ShaneG

New member
תכלס ה10 הוא הכי טוב שלהם

באסה, לא הייתי קרוב בכלל. הרגשתי הרבה עץ אבל גם הרגיש לי צעיר יותר ו40%. הלכתי על Glenfiddich Rich Oak.

knappertsbusch

New member
קרוב, ניחשתי גלנפידיך 15

ויסקי מוצלח וטעים. לא יודע לגבי תמורה למחיר... נו טוף,
זאת בעיה כללית בוויסקי בני 18.

ballistra

New member
אחלה ויסקי לסיום

האף שלי הפסיק לתפקד לחלוטין. רק הרגשתי שרי.
הימרתי על היילנדס ולמזלי גם פגעתי באלכוהול.
סחיטת נקודות לא רעה כשיש אפס תחושה.

מחכה שאף יחזור לעצמו כך אוכל להתרשם ממנו כמו שצריך.

הניקוד היומי - כל הכבוד ל-rustynail, שניחש במדוייק!

ballistra 50

Cloclo11 20

foodnwine1 50

gabi a 0

Knappertsbusch 20

mbndavid 50

nimrodrosen 30

ShaneG 0

singlemaltchef 0

rustynail 110

totaltrash2 0

UBWanKanoobie 60

whisky reject 0

yezer 10

yoavg 50

סיכום הנקודות הכולל - פוטופיניש!

ballistra 660
yezer 635
rustynail 607
ShaneG 576
nimrodrosen 517
gabi a 500
foodnwine1 475
yoavg 462
whisky reject 455
singlemaltchef 438
mbndavid 437
UBWanKanoobie 328
Knappertsbusch 298
באזמג 255
Cloclo11 219
totaltrash2 167
yuvalgo303 118

ShaneG

New member
לזה לא ציפיתי...

ממש לא חשבתי שאגיע לטפ טן בכלל. תודה רבה על ארגון התחרות. היה ממש כיף, למדתי המון ושתתי הרבה וויסקי שלא יצא לי לטעום לפני (וחלק שלא ידעתי עליו בכלל).

הזוכים והפרסים (מתנת סיטונאות בנימינה וויסקי לייב תל אביב!)

ballistra, מקום ראשון - כרטיס כניסה למתחם ה- VIP בתערוכת וויסקי לייב ישראל (לכל 3 הימים)

yezer, מקום שני - כרטיס כניסה רגיל לתערוכת וויסקי לייב (לכל 3 הימים)

rustynail, מקום שלישי - שובר זיכוי ע"ס 150 ש"ח לרכישה בחנות התערוכה

ShaneG, מקום רביעי - 6 כוסות גלנקיירן ממותגות

כל הכבוד לכם, תצוגה מרשימה (ואולי גם קצת מזל?
)

ניצור איתכם קשר בימים הקרובים לקבלת הפרסים. תודה שוב לסיטונאות בנימינה על הפרסים והעזרה בארגון התחרות!

ופייט טוב מצד המשתתפים האחרים, מזכיר שכולכם זכאים לקופון הנחה של 10% לרכישה באתר alcoholy.co.il. לקבלת הקופון תשלחו לי בבקשה הודעה אישית.

מקווה שנהניתם, אשמח לראות את כולכם בויסקילייב! (תנו לכבד קצת מנוחה עד אז, אני בהחלט מתכוון להרגיע...)

mbndavid

New member
היה כיף!

תודה לאסף ולתומר על הארגון :)
ברכות לארבעת הזוכים!!!
נתראה בוויסקי לייב....

yezer

New member
תודה על חוויה מדהימה

פעם ראשונה שלי בטעימה עיוורת כלשהיא ואני חייב להודות שכל יום מחדש היה הפתעה בשבילי, בין אם פגעתי בול ובין אם פיספסתי.

תודה רבה valeron על ההשקעה והזמן שהקדשת.
תודה רבה כמובן גם לסיטונאות בנימינה.

אני מקווה שהתחרות תהווה נקודת מפנה לפורום ויתווספו כאן כותבים נוספים.
נתראה כמובן בויסקי לייב.

ballistra

New member
איזה כיף היה

היו הרבה רגעים נעימים אם כוס ויסקי ביד, אבל כזה כיף מלשתות ולהנסות בויסיקי עוד לא היה לי.
כשאתה נהנה משלתות ויסקי מוכר והאהוב ואתה מחכה ונזכר בטעמים הניחוחות והאופי שאתה מצפה לו.
כשאתה שותה ויסקי שאתה לא יודע מהו, זה גורם לך להיות יותר מרוכז יותר פעיל יותר סקרן - פשוט תענוג.
אני חייב להודות שנרשמתי לתחרות רק בשביל להינות ממגוון ויסקי שלא הכרתי במחיר הוגן
(ויצא טוב כי לדעתי חצי מדגימות היו של ויסקי שלא טעמתי מימיי חלק גם ממזקקות שלא הכרתי את שמן),
אבל הופתעתי שהתחרות מוסיפה לזה הרבה עניין וסקרנות שאין בטעימה רגילה של ויסקי חדש.

אסף, המון המון תודה על האירגון הנפלא, ותודה רבה לכל מי שעזר לך, עשיתם לנו שבועיים נפלאים.
תודה על הארגון. תודה על בחירת הבקבוקים המצויינים לתחרות. תודה על ההתעסקות במזיגות ומשלוחים.
תודה על ניהול התחרות בפורום. על החישובים המהירים. כמובן על הסבלנות לכל ההתמרמרויות שלנו.
תודה גם לסיטונאות בינמניה ולכל מי שתמך ועזר להרים את התחרות הנפלאה הזאת.

אה ולגבי המיקום. המטרה שלי הייתה לא להיות האחרון. מצטער על המחטף. היה לי המון המון מזל.
מקווה מאוד להשתתף בתחרות כזאת בעתיד. אבל אולי כדי להפחית קצת באלמנט המזל ולא לתת לאנשים כמוני לנצח
לתת יותר ניקוד לפגיעה במזקקה עצמה כי בגיל ובמיוחד באחוז אלכוהול לדעתי יש הרבה אלמנט של מזל בניחוש.

שוב תודה רבה

ניקוד לפגיעה במזקקה עצמה

אם הניקוד לא מאוזן מדי, ודיוק במזקקה היה נותן יותר מדי נקודות, ויסקים "קשים" כמו הגלן אלגין היו בסוף לא באים לידי ביטוי בציון. ותכלס, מי שזיהה ספייסייד 12 שנה זה יפה מאוד, קשה לצפות ליותר.

למעלה