טעות..

dietoday

New member
טעות..

היינו אמורים לחגוג היום שנה... בדרך הביתה מידיד שלי, אצלו בילינו כמה חבר'ה את השנה החדשה, קיבלתי הודעה קולית. כדי לשמוע אותה הייתי חייבת לעבור דרך הודעות שהאקס השאיר. עד עכשיו כשזה קרה, הייתי פשוט מוחקת ישר, אבל משום מה חשבתי שאני אהיה חזקה מספיק כדי לשמוע אחת, והסקרנות הרגה אותי... לא היה בהודעה תוכן יוצא דופן, הוא לא אמר יותר מידי.. פשוט קרא לי **** שלו, אמר שהוא אוהב אותי, ומקווה שאני קוראת את ההודעות שהוא שולח לי. התחלתי פשוט לבכות בלי שליטה... זה כאילו כל מה שעבדתי כ"כ קשה לעצור יצא במכה אחת.. אני עכשיו יושבת במשרד, עם פרצוף מדוכא.. מדי פעם קמה לשירותים כדי לנגב את הדמעות. ולפני שתתחילו להתקיף, אני לא הולכת לחזור אליו, אני זוכרת כמה רע הוא עשה לי. פשוט כנראה שרק עכשיו אני מתחילה לעכל גם את מה שחסר..

נונה17

New member
דבר ראשון

בשיטת הרובוט, בלי לחשוב יותר מדיי - קחי את הטלפון שלך ומחקי את כל ההודעות שלו. אחרת זה יקרה שוב. בנוסף - באמת לא נורא. משברים ונפילות כאלו קורים מדי פעם. זה עוד יקרה לך עד שתתאוששי סופית, הדבר החשוב הוא שאת מבינה שאין מה לחזור אליו ושאת לא מתכוונת לעשות צעד בכיוון. שנה טובה ומתוקה לך...

dietoday

New member
אין הודעות שמורות אצלי..

"למזלי" גנבו לי את הפלאפון לא הרבה אחרי שנפרדנו, אז כל ההודעות הכתובות הלכו, וכל אחת חשה נמחקת ישר. לגבי הודעות קוליות זה קצת אחרת.. אני לא מקשיבה להן, אבל אם מישהו אחר משאיר לי הודעה, אני חייבת לעבור דרכן כדי לשמוע את החדשה.. אז כן, אני לוחצת על 2 כדי למחוק, אבל משום מה חשבתי שהפעם אוכל להתמודד... ותודה על החיזוקים, זה בעצם כל מה שאני באמת צריכה כרגע.. :)

למעלה