טעות עלילתית בOOP.

uriya1

New member
טעות עלילתית בOOP.../images/Emo36.gif

כשאמברידג' מנסה להוכיח את קיומו של צ"ד היא מציגה בפני כולם את פתק חברי צ"ד שהשיגה "העלמה פרקינסון" כשנכנסה לחדר. עפ"י עובדות מן הספר, חדר הנחיצות לובש את הצורה הרצויה על האדם שנכנס אליו. בהנחה שפרקינסון לא ידעה על שום פתק כזה שהי'ה אמור להימצא בחדר הנחיצות [-אם היא היי'תה יודעת, היא כבר מזמן היי'תה מספרת לאמברידג' על המסדר-], היא לא היי'תה אמורה למצוא אותו שם. מה שהיא כן היי'תה אמורה למצוא זה חדר לפי רצונה. דבר נוסף הוא, שהרמיוני הוסיפה את הפתק לחדר לאחר שהחדר כבר לבש את הצורה הרצויה עליהם, לכן עוד יותר לא הגיוני שפרקינסון תמצא אותו.

ToryMaster

New member
נמ.

פרקינסון *רצתה* למצוא את החדר כמו שצ"ד השתמשו בו, לדעתי

uriya1

New member
זהו, בגלל זה הוספתי את זה..../images/Emo36.gif

"דבר נוסף הוא, שהרמיוני הוסיפה את הפתק לחדר לאחר שהחדר כבר לבש את הצורה הרצויה עליהם, לכן עוד יותר לא הגיוני שפרקינסון תמצא אותו." ואני מוסיף - חדר הנחיצות, לדעתי, לא יכול "לקלוט" חפצים חדשים שנכנסים אליו. אם פרקינסון באמת רצתה למצוא את החדר כפי שהם השאירו אותו, אז כן, היא היי'תה מוצאת שם את כל הכריות ומכשירי האופל והספרים והארונות, אבל לא הגיוני שהיא תמצא את הפתק, כי אותו הוסיפה הרמיוני לאחר שהחדר לבש את הצורה הרצויה עליהם.

עדידי מ

New member
חדר הנחיצות כן קולט חפצים חדשים!

היה קטע שחברי צ"ד עשו הרבה רעש והארי קיווה שתהיה לו משרוקית... ולפתע פתאום- הוא מצא אחת...

uriya1

New member
לא הבנת אותי.../images/Emo36.gif

המשרוקית היא פרי חדר הנחיצות. פתק החברים לא.

DNA3

New member
אף אחד לא אמר שהיא לא מצאה אותו כמו

שהם השאירו אותו אולי הם כן מצאו אותו ככה.........

2 Mיכל

New member
../images/Emo179.gifאבל...../images/Emo42.gif

אבל היא לא ידעה מה היא מחפשת. הדבר היחיד שאמברידג' ידעה זה שיש את הקבוצה, איפה היא מקיימת את המפגש באותו רגע ושהוא היה משהו שקשור להתגוננות מפני כוחות האופל. פרקינסון, אני די בטוחה, לא ידעה מה היא מחפשת אז איך היא הייתה יכולה למצוא את החדר

גרעפי

New member
היא יכלה למצוא את החדר,

מפני שכאשר צעדה שלוש פעמים הלוך ושוב, היא פשוט חשבה שהיא רוצה למצוא את החדר שבו התקיימו הפגישות.

C.R

New member
אה..../images/Emo63.gif

היא רצתה למצוא הוכחה..

AvIv AV

New member
חדר הנחיצות נישאר בצורה שהוא היה

כי הוא משנה צורה רק כשאוברים ליד השתיח שלוש פאמים ונירה לי שפרקינסון ניחנסה אל החדר מיד החרי שצ"ד היו בו ולא הברה שלוש פאמים ליד השתיח

2 Mיכל

New member
../images/Emo42.gifאבל...../images/Emo42.gif

כשהארי יצא מהחדר הוא סגר את הדלת אז הוא לא נעלם

Hermione HP

New member
זה לא טעות. ../images/Emo20.gif

היא מצאה את הפתק כי היא חיפשה ראיות לפעילות שלהם.... זה כתוב בספר בפירוש. להבא, נא לקרוא בעיון.

kafafor you3

New member
זה כתוב בספר

היא חיפשה ראיות,והחדר סיפק לה אותם,את צריכה גם ציטוט?

uriya1

New member
א. אתה, אם כבר. ובקשר ל-ב:../images/Emo36.gif

אני מגיב גם לך וגם לHermione HP: נכון, היא חיפשה ראיות לחדר. וכן קראתי את זה. זה עדיי'ן לא מסביר את זה שחדר הנחיצות יכול לקלוט חפצים חדשים שנכנסים אליו. תחשבו על זה: הארי מדמיי'ן חדר שמתאים להתאמנות בהתגוננות מפני כוחות האופל >> נוצר חדר כזה >> הרמיוני, לאחר זמן-מה בו החדר כבר קיי'ם, מחליטה ליצור פתק המציג את רשימת חברי צ"ד ותולה אותו בעצמה [-קרי, ללא כל עזרה מהחדר] על קיר החדר >> לאחר אחד האימונים, הארי מגלה שאמברידג' עלתה עליו והיא בדרך >> כולם יוצאים מן החדר, והארי סוגר את החדר. עכשיו, ממקום אחר בכלל, מגיעה פרקינסון >> היא רוצה למצוא ראיות בחדר על קיומו. רגע. עצור. סטופ. איזו זכות יש לחדר להביא לה ת'ראיה הזאת, ועוד תחת העובדה שהחדר כלל לא אחראי לפתק הזה..?! הרי הרמיוני יצרה אותו בעצמה! מקווה שהבהרתי את עצמי טוב יותר הפעם..

babygrl

New member
זה לא עניין של זכות

איזה זכות יש לחדר לקחת כסאות וחומרים בשביל צ"ד לא נראה לי שהחדר מתייחס בעניין של זכויות הוא פשוט לוקח פשוט וקל. אל תחפשו בקסם היגיון..כי לא תמצאו...:/

Luna Lovegood

New member
אני לא חושבת שצריך לסבך את זה כל כך

אני חושבת שזה שהרמיוני שמה את הפתק בתוך החדר עושה את זה עוד יותר הגיוני שפנסי מצאה אותו- היא חיפשה ראיות לקיומו של ה-DA, ומצאה את הרשימה. הדבר שהיא הייתה צריכה למצוא היה הרשימה הזאת, והרשימה הזאת הייתה בחדר, אז אני לא רואה סיבה שהיא לא תכנס ותראה את החדר של ה-DA, עם הרשימה. זה דווקא די פשוט, לא?

למעלה