טסט בעיר אחרת

טסט בעיר אחרת

אפשר לגשת לטסט במשרד רישוי אחר , כלומר לבקש מהמורה שלי טסט במקום אחר? נכשלתי 5 פעמים ואני כבר מכיר את רוב הטסטרים ואת הרב- בוחן ואנחנו לא בדיוק מסתדרים, בקיצור המשרד הזה סתם עושה לי רע בנשמה אפילו כשאני סתם עובר באזור. אז אם יש אפשרות כזאת איך זה הולך?

תודה וחג שמח!

yanivgr

New member
תשובה

ניתן לעשות טסט אחר בתנאי שהמורה שלך רשום בבית ספר בעיר אחרת או שאתה עובר למורה אחר בעיר אחרת.
לדוגמא ישנם תלמידים מירושלים שמגיעים לעשות טסט במודיעין.
חשוב לציין ששינוי מקום לא תמיד משנה את המזל, מה שחשוב קודם כל אופן הנהיגה שלך, במידה ואתה מחליף מורה עליך גם להתרגל לרכב חדש ובכלל להתרגל לעיר שלא תמיד אתה מכיר.
בקיצור אני אישית לא ממליץ אלה עם כן אין ברירה וגם אז יש לקחת מספר שעורים בהנחה שאתה נוהג טוב להכיר את הרכב ואת האיזור שבו תיבחן.
בהצלחה.

Kורן

New member
כמו שאמר יניב +

אפשר לגשת לטסט בעיר אחרת אם המורה שלך רשום בבית ספר בעיר אחרת או אם תעבור מורה למורה שמלמד בעיר אחרת.

קצת מוזר שאתה כותב "לא מסתדר עם הבוחנים"..... האם אף אדם בעירך לא עובר טסט? האם הקשר שלך עם הבוחן הוא מעבר לטסט? האם חשבת פעם שאולי הבעיה לא אצל הבוחנים והרב בוחן בעיר שאתה גר בה? הרי לא יכול להיות שהכל כל כך גרוע...... או שאולי יש דבר אחד שהוא לא מושלם...... סתם חומר למחשבה

לפי מה שהבנתי צריך להחליף מורה (לא נראה לי שלמורה שלי יש נציגות בערים אחרות )

למעלה