טסה בעוד 24 שעות בדיוק

yaelisam

New member
טסה בעוד 24 שעות בדיוק../images/Emo160.gif

זהו, עוד 24 שעות אני אמורה להמריא לדרכי- לסין... שם אפגוש את החצי שלי, לגור איתו שם לשבעה חודשים בשנחאי. מקווה שיהיה לנו אינטרנט כמה שיותר מהר- דירה כבר בחרנו (הוא צילם תמונות של דירות ובחרנו יחד חחחה נפלאות הטכנולוגיה), ומה שנשאר לי לעשות שם זה לגשת לאוניברסיטה- להרשם ללימודי סינית... מתרגשת כ"כ- מהפגישה איתו, מלגור שם, מלגור איתו....
שתהיה לנו שנה מעולה. לכולם!

karnush72

New member
איזה יופי!!!!! ../images/Emo50.gif

גם אני הכרתי את בעלי בסין והסיפור שלכם העלה בי חיוכים וזכרונות. לימודי הסינית,החיים יחד... אח... כמה שזה היה נפלא!! אם יצא לכם תטיילו הרבה יחד. לא רק בשנחאי, תסעו גם לגווילין, לחאנג-זו, סו-זו (במונחים הסיניים זה לא רחוק כל כך משנחאי). הטיולים האלה עושים נפלאות לרומנטיקה. בכלל - אני חושבת שסין מאוד רומנטית. שיהיו לכם חיים נפלאים בסין ואני בטוחה שהחוייה הזו רק תחזק את הזוגיות שלכם.

yaelisam

New member
כשהכרנו זה היה תוך כדי טיול

וכל אחד מאיתנו כבר טייל לא מעט (למרות שכמה שמטיילים שם זה לא מספיק), ועכשיו ברגעים אלה הוא מטייל בגווילין והסביבה (נתתי לו אישור לטייל במקומות שכבר הייתי בהם
)... מה שמצחיק הוא שבסו-זו לא הייתי אף פעם למרות שגרתי כמה חודשים בשנחאי
, אז כבר תכננו על סופ"ש רומנטי שם- שמעתי שנורא יפה שם... תודה על האיחולים!

karnush72

New member
לפי דעתי אפשר להגדיר את סו-זו

כפירנצה של סין. המון תעלות - וסירות (חבל שלא גונדולות בסגנון סיני). מקום מאוד חביב. המון גנים יפהפיים. נפלא!!!! ומאוד מאוד רומנטי

floyd3

New member
אני מציע גם ביקור בביג'ין!

יש שם כמה מקומות רומנטיים כמו ארמון הקיץ של המלך למשל, שזה בעצם פארק נחמד וגדול מסביב לאגם ענקי בחלק הצפון מערבי של העיר...שווה ביותר מבחינת פוטנציאל רומנטי. יש גם את פארק שערי גן העדן, שזה פארק ענקי ונחמד שאפשר ממש ללכת בו לאיבוד בין העצים... רק לקחת מעיל, צפוי להיות שם קר עכשיו!!

karnush72

New member
אם כבר ממליצים אז לדייק - זה ארמון

הקיץ של הקיסרית האחרונה של סין (זאת שהיתה לפני הקיסר האחרון הידוע לכולם מהסרט) ורק שתדעו - היא היתה מאוד מפונקת ובעלת דרישות רבות ומגוונות - והאגם הזה הוא בעצם אגם שנבנה בידי אדם. המון סינים מסכנים מתו מעבודות הפרך על האגם הזה. אבל אתה צודק - זה מקום נפלא!!!! ובאמת תקחו מעיל חם כי מתחיל להיות שם קר מאוד.

floyd3

New member
קרררררר

זו לא מילה... הייתי שם ביוני וקפא לי התחת אחרה"צ!

yaelisam

New member
את בייג'ין חרשנו

גם יחד וגם לחוד... שם בעצם התפתחה אהבתנו..... ובארמון הקיץ הייתי בדצמבר- הכל היה לבן משלג- היה קסום- וגם קפא לי התחת!!! חחחה!!!

floyd3

New member
אני רוצה להבין משהו

התאהבת בסין בבחור מערבי או שהתאהבת בסין בבחור סיני?

DocMartin

New member
שכחן!!!!!!!!

ביולי כתבת תגובה לאותו סיפור! אבל בסדר, גם אני פעם שכחתי את הסיפור של יעלי פעם, מה זה רוצה לומר עלינו?

floyd3

New member
שני סניליים

האמת - איך שהתחלתי לקרוא כבר נזכרתי. את הסיפור עצמו זכרתי, רק לא זכרתי שהיא ספציפית סיפרה אותו...

yaelisam

New member
חחה עניתי לך בכזה אינסטינקט

שלא שמתי לב שהיה על זה דיון שלם כאן...
רק עכשיו התחברנו כאן לאינטרנט באופן רשמי... אני עוד משלימה פערים

פנומן 72

New member
חברה שלי גרה שם

וכמו שזה נראה עכשיו, בעוד חודש ומחצה אני אשוט לי בגונדולה באחת התעלות האלה

וונגית

New member
אם תרצי עזרה...

חבר שלי מורה לסינית בברליץ... תמשיכי להתרגש ותהני מכל רגע... ! (ושתהיה גם לכם שנה מעולה..)

למעלה