טנק

leevice

New member
טנק../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

אני רגיש לאבק. יכול להיות שיגייסו אותי לשיריון ושימו אותי בטנק? אני ממש בטוח שאני יסבול מהרגישות בתוך הטנק.

leevice

New member
כל הזין?

הם יודעים על הרגישות נתתי מסמכים בצו ראשון. מה, הם יעשו לי דווקא?

לא יעשו לך דווקא

אבל לא בטוח שיתחשבו בך כי הצבא זו מערכת גדולה ומסורבלת , מה הפרופיל שלך? הרגישות שלך לאבק לא מאפשרת לך בכלל לשהות בשטח?

leevice

New member
פרופיל 72

ואבק מאוד מפריע לי. חוץ מזה אני בכלל ביקשתי תותחנים א אני מקווה שהם יעשו אחד +אחד ויבינו שעדיף לי שם, לא?

נו והאבק לא יפריע לך על תומ"ת?

כמדומני יש איזה כדור שלוקחים ולא מרגישים את זה (זה מה שחבר שלי עשה ) תיקח אותו ותעבור את זה , ואחי קיבלת מנילה ? סימנת שם את תותחנים בעדיפות ראשונה ? אם כן יש סיכוי רב שתיהיה בשיבטה .

leevice

New member
לא יודע..

נראה לי בטנק אני יסבול מזה יותר. וכן סימנתי ראשון תותחנים. יש תותחנים שלא יושבים בהם בתוך רכב משוריין נכון?

the eye2001

New member
אממ לא..אבל אולי אני טועה...

זה נראה לי רק בגדודים... יש בתותחנים עוד כל מיני יחידות ששם לא אוכלים אבק כמו בתומתים... אבל יש להם מיונים.... זה מה שנראה אולי אני טועה תתקנו אותי אם אני כן טועה...

La Bamba

New member
אם הוא לא יעבור את המיונים

לשילם (תא"טניקים כן אוכלים אבק) הוא יכול להגיע למפג"ד או לקשתות (2 אופציות שלא הייתי ממליץ עליהן)

שריונר 7

New member
תקשיב טוב לבעל נסיון.

אין פה שאלה אם לגייס אותך לשריון או לא. השאלה אם תיהיה שריונר וזה לא בטוח. אם אחרי שתגיע לשריון יראו שאתה בעל בעיה שיכולה לפגוע בתפקוד שלך בטנק יעבירו אותך למפקדה - חובש , קשר , אלחוטן , איש חימוש וכו'.

סמפיק

New member
תראה, תשמע

אני לא מבין הרבה ברגישויות לאבק אבל אני מניח שיש כמה דרגות שונות. לכן: 1. אין שום הבדל בין כמות האבק שאוכל שיריונר לכמות האבק שאוכל תותחן. 2. אל תבנה על יחידות ספציפיות בתוך התותחנים, הסיכוי אפסי (בערך אחד לחמישים). 3. בשני המקרים את מרבית השירות תבלה בשטחים האהובים עלינו כ"כ, שם האבק לא נורא. אם תהיה לך בעיה היא תתגלה כבר בטירונות שהתותחנים עושים בשבטה המאובקת באהלים והשיריונרים בסיירים (שבוודאי מאובקת גם כן אבל הם לפחות גרים בחדרים).

leevice

New member
בקיצור אני אבוד!

אם אני מסרב להתפנות לתותחנים יש סיכוי שהם יוותרו לי ויתנו לי להצטרף לתותחנים?

prophit

New member
זה הדור שלנו היום,.......

נקניקים
הצבא היום עושה הרבה יותר בשביל החיילים מפעם והרבה יותר דואג להם ופעם, בתקופה של ההורים שלנו לא היה כזה דבר להשתמט, זו הייתה בושה
היית לוחם הייתה לך גאוה, היית בסיירת בכלל, היית חוזר לפעמים אחרי חודש וחצי, היית ישן שעתיים בלילה והיו פותחים לך את התחת ואף אחד לא היה מתלונן, היום כולנו נקניקים שרק רוצים ורוצים ולא מוכנים לעשות כלום, איזה בני אדם נהיה
כאלה כל פעם בוחרים את הדרך הקלה
זה לא חיים זה, לפעמים כשרואים הר אז צריך לטפס אותו וזהו........

Some1here

New member
מה אתה מקשקש

להיפך דור ההורים אומר שהשירות הצבאי כיום, תחת לחימה מתמדת הוא הרבה יותר קשה ממה שהיה פעם גם אם הייתה מלחמה באמצע...

למעלה