טמפרה סיום: 0-0!!

valeranga

New member
מעניין מי אמר לך שיהיה שם תיקו וזה

המשחק היחיד שתיפול בו...

אחי מזל שהלכת בקטנה..

יש כאלו שמשתגעים אחרי זכייה והולכים בגדול וזה סתם מסוכן תגיד אחי בקשר לחתימה,אתה באמת עושה 6-8 אלף שקל מהווינר בחודש או רק בחודשים ממש טובים ומוצלים?

בוא נגיד ככה...

ניפגש פה שיתחילו משחקי היורוליג , NBA , ליגה ישראלית או בקיצור הכדורסל

מה שטוב בכדורסל זה ש..

כפולים סוגרים לך את כל האפשריות כמעט ב99 אחוז.... הבעיה בכדורסל זה הפלוסים שדופקים הרבה...

לא צריך כפולים אפילו...

כפולים אני עושה רק בכדורגל. אין ספק שאת רוב הזכיות אני עושה מכדורסל

תשמע...

בכדורסל אני עובד ככה : לוקח 3 משחקים ושם עליהם 100 שקל (בוא נגיד בהערכה גסה שמתוך 10 טפסים אני לוקח בין 5-8 טפסים) או 4 משחקים בשיטה של 3/4 ופה אני משקיע קצת יותר , כשגם תפיסה של 3 משחקים מכניסה רווח נאה. והכי חשוב מהכל שזה פשוט אני לבד בלי להתחיל להתייעץ עם אנשים בעולם וכו' וכו' , כדורסל זה החיים שלי (עצוב או לא)

גם אני אוהב נורא כדורסל

פעם הייתי ממש שרוף,הייתי מתעורר בשעות מוזרות כדי לראות משחקי אן בי אי בשביל ההנאה ולא בשביל הווינר,הייתי רואה משחקים נידחים של היורוליג,בארץ וכו',היום פחות אבל עדיין כדורסל אני אוהב הרבה יותר מכדורגל

כמוני

פעם הבאתי זכייה של 2300 שקל (בהשקעה של 100 ש"ח),לקחתי 1800 ש"ח והשקעתי אותם בטופס אחד של 3 מישחקים ,שעל הנייר היו הכי קלים בעולם.נפלתי בסוף רק במכבי חיפה (נגד אשדוד בקרייה,הובלנו 1-0 והולצמן הבן זונה הישווה),הקבוצה שאני אוהד,ואיבדתי קרוב ל3500 ש"ח

למעלה