טל הפושעת מסרבת לשבת בכסא האוכל שלה

עדי 4

New member
טל הפושעת מסרבת לשבת בכסא האוכל שלה

היא מצביעה על כסא רגיל ורוצה לשבת רק עליו. לי מאד נוח שהיא תשב בכסא אוכל של קטנים ותהיה מוגבלת באיזור הלכלוך שלה אבל מה לעשות,היא צורחת בכעס ונעמדת. היום אחר הצהריים שמתי לה הגבהה לכסא, קוראים לזה : baby tall והיא היתה כל כך מאושרת. אז זהו,דוחפים את הכסא למחסן. אוף,איזה דכאון. נראה לי שהיא קצת קטנה לזה,לא?

batt

New member
הפושעת הקטנה הזאת פשוט כובשת

היא מרגישה ממש גדולה ...אה? מתוקה, אין דבר תני לה...אי אפשר לעמוד בפניה הרי, לא???

לא היא חלק מהמשפחה ורוצה להיות

כמוהם...כל הכבוד לה..ולדעתי את צריכה להגדיל את כמות חומרי הניקיון

ronnieyuval

New member
הבוסטר הזה נפלא!

אנחנו העברנו את יובל למין בוסטר כזה שמרכיבים עם רצועות על הכסא הרגיל, כבר ממש מזמן! קצת אחרי גיל שנה. אולי שנה וחודשיים. היא מתה על זה. מרגישה כמו גדולה! היום היא בת שנה וחצי. אז ממש לא נראה לי שטל קטנה בשביל זה! דרך אגב, כשאנחנו לא בבית ואין ברירה יובל יושבת בכסא רגיל וזה בסדר גמור.

תראי, עדושה...לילדה המדהימה הזו

יש ממי ללמוד...היא רואה את הגדולים ורוצה גם
אין אין עליה!

עדי 4

New member
כנראה היא רוצה להיות כמו הגדולים

ואנחנו מאפשרים לה, מי יכול לעמוד מול קטנה -גדולה כזו?! היא ישבה קרובה לשולחן והמבט על הפנים שלה אמר הכל. היא נראתה כל כך מאושרת וגאה.

עדי, טל ממש לא קטנה בשביל כסא

ההגבהה, גם לזיו יש כסא כזה בפינת אוכל שלנו מרגע שלמד לשבת, ובכלל לא התכוונתי להוריד את הכסא אוכל מהמחסן, ישר קניתי לו כסא הגבהה וככה יותר נחמד שכולם יושבים יחד בשולחן, לדעתי טל צודקת

אביא

New member
יש לי יש לי עונש לפושעת

מאסר ארוך טווח בבית חשוך הבנות שלי.

אביא

New member
אם זה היה עוזר......

הייתי מדליק את הפרוזקטורים של אצטדיון רמת גן.

יעל של 4

New member
אצלינו הן נהנו לשבת בכסא אוכל עד

גיל 3 , הכסאות שלהם היו כמו כסא של מלך, גדול ומיוחד כך שהם אהבו אותם מאוד ולא ויתרו עליהם. כך שאני לא מכירה את זה. יעל

עדי 4

New member
גם אצלי 3 הגדולים אהבו את הכסא

של הקטנים והיו גאים להיות ולראות הכל מלמעלה, אבל זותי,יודעת מה טוב לה ולא מרפה.

למעלה