דורי 1981
Well-known member
אני דווקא מחבב אותה.![]()
גם מחבלי 11.9 היו בעלי השכלה גבוהה, להבדיל.אני דווקא מחבב אותה.
למרות שהיא לא נשמעת חכמה, היא כבר בתואר שני. אם אני לא טועה
סתם כך, אני באמת באמת לא יודע במה הליכוד שונה אידיאולגית מאיזנקוט.גם מחבלי 11.9 היו בעלי השכלה גבוהה, להבדיל.
ולכן נראלי שהבעיה היא בעם.סתם כך, אני באמת באמת לא יודע במה הליכוד שונה אידיאולגית מאיזנקוט.
חוץ מהכישורים שלהם.
איזה כישורים מצאת אצל אייזנקוט?סתם כך, אני באמת באמת לא יודע במה הליכוד שונה אידיאולגית מאיזנקוט.
חוץ מהכישורים שלהם.
הוא איש ערכי..איזה כישורים מצאת אצל אייזנקוט?
ערכיו ערכי שמאל. הוא שמאלניהוא איש ערכי..
אני אוהב את היכולת שלו לדבר בגובה העיניים.
ושהוא איש יחסית ישר.
חוצמזה שהוא מבין בביטחון וכו
גם לי הייתה תחושה כזאת, עד שקראתי את התבטאויותיו בשבועות האחרונים, כל אחת יותר דמגוגית מחברתה. פוליטיקאי קטן בס"ה, אבל בהחלט לגמרי פוליטיקאי.שהוא איש יחסית ישר.
ההבדל הוא שאיינזקוט רוצה לוותר על יהודה ושומרון, גם אם הוא התייאש ממדינה פלסטינית, הוא אולי מאונן על מסירת השטח לירדן או למנדט בינלאומי, הליכוד רוצה שאיו"ש תישאר בשליטת ישראל ואייזנקוט רואה באיו"ש נטל על היותה של ישראל יהודית ודמוקרטית ורוצה למצוא גורם ערבי או בינלאומי שייקח אחריות על יהודה ושומרון, כי גם הוא הוא מבין שמדינה פלסטינית זה נאציסטן.סתם כך, אני באמת באמת לא יודע במה הליכוד שונה אידיאולגית מאיזנקוט.
חוץ מהכישורים שלהם.
גם בקרב הטרוריסטים של קפלן יש לא מעט עם השכלה גבוהגם מחבלי 11.9 היו בעלי השכלה גבוהה, להבדיל.
חכמה פוליטית וחכמה כללית זה לא אותו דבר. בנט הוא אדם חכם, מבין בכלכלה, מבין בהיטק, וגם מבין בערבים ובפלסטינים, אבל בפוליטיקה כל מה שביבי עשה נגדו הצליח וביבי מצא כל נקודת תורפה של בנט ונכנס בכל אחת בכל הכוח וההצלה של בנט את ישראל מבחירות חמישיות גרמה לביבי לטרוף את הבייס של בנט. אבל זה שביבי גאון פוליטי, המקיוואלי של המאה ה-21, לא הופך את בנט לטיפש.אני דווקא מחבב אותה.
למרות שהיא לא נשמעת חכמה, היא כבר בתואר שני. אם אני לא טועה
כולן עד האחרונה תלמידותיה הנאמנות של מירי רק[ג]ב![]()
אבל הדר לא מחפשת זוגיות..אגב,
לכל מי שבקטע - שתיהן פנויות
מוכתר רווקה מבוקשת שעסוקה מדי בהדיפת מחזריםאבל הדר לא מחפשת זוגיות..
עם הדר הייתי יכול לדמיין שיחה על איזו בירה בכייף.מוכתר רווקה מבוקשת שעסוקה מדי בהדיפת מחזרים
אגב גם מאי גולן נראה לי שהיא פנויהעם הדר הייתי יכול לדמיין שיחה על איזו בירה בכייף.
גוטליב היא ניראת ממש מלחיץ
באמת מעניין למהאגב גם מאי גולן נראה לי שהיא פנויה
כמו ש- AI27 אומר, די ברורה הסיבה. היא מטורללת!אגב גם מאי גולן נראה לי שהיא פנויה
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.