טליה

fairy_mi

New member
טליה

אפשר בבקשה לקבל את המתכון המנצח לקרם ברולה? תודה!
 

ordv

New member
הסבר ושאלה../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

האמת, אין לי מושג בקרם ברולה, פשוט עשיתי עבורך חיפוש ומצאתי שלושה מתכונים (שיש לציין שהם די דומים) אבל שאלה לחברי הפורום: כיצד אתם מביאים לכאן מתכון מהתוכנה כך שגם המתכון כתוב בתוכן ההודעה? האם אתם עושים זאת דרך ייצוא מתכון? תודה, אורית.
 

Lord_of_Code

New member
בתוכנה...

לוחצים על "העתק לזיכרון"... בפורום מדביקים... פעם אחת בשדה ה "נושא"... ולאחר מכן בשדה "תוכן ההודעה".
 

ordv

New member
אבל....

המתכון מחולק ל2 חלקים בתוכנה: מצרכים ואוםו ההכנה. כל פעם אתה מעתיק את המתכון בשתי פעמים? (פעם 1 את המצרכים ופעם שניה את אופן ההכנה? יש כאן כאלו שגם מופיע אצלם מקור המתכון והערות....גם את זה עושים העתק והדבק??? זה נורא ארוך... וסליחה על ההטרדה.... אורית.
 

Lord_of_Code

New member
הכוונה...

ללחצן בתוכנה שמעתיק את כל השדות בפעם אחת... נמצא במסך של המתכון.
 

ordv

New member
ואיפה הזיכרון ?

היכן התיקייה אליו הוא מעביר שהוא מעביר לזיכרון?
 
יצוא מתכונים לפורום

יצוא 1. בתוכנה כשנמצאים בחלון של המתכון עצמו, לוחצים על ה"כפתור" החמישי משמאל (כדור הארץ עם מעטפה) ואז , אם שם המתכון בסדר הוא ירשום - "המכון יוצא בהצלחה". 2. עדיף ללחוץ גם על ה"כפתור" השני משמאל זה עם הכיתוב על ניר צהוב) שמעתיק את המתכון לזיכרון בכדי שאפשר יהיה להעתיקו לפורום לא כקובץ אלא בנוסף למען אלה שאין ברשותם את התוכנה. 3. מובן? 4. עכשיו, מגיעים לפורום, 5. לוחצים על הוספת הודעה חדשה. עומדים עם הסמן על שורת הנושא ולוחצים ctrl v שם המתכון יועתק. 6. נכנסים להודעה עצמה ושוב ctrl v ואז כל המתכון מועתק. 7. המתכון הועתק לפורום וכל אחד יכול לראות את מרכיביו. 8. כדי לצרף קובץ 9. יורדים לתחתית הדף של ההודעה להיכן שרשום "צירוף קובץ", 10. עומדים על השורה הריקה העליונה ולוחצים browse -עיון. 11. יפתח חלון. יש לחפש את ספריית mathamim שבתוכה יש ספרייה נוספת export. 12. בתוך ספרית expor ימצא קובץ MAT של המתכון אותו רוצים לייצא. 13. יש ללחוץ "פתח". 14. יש לרדת לשורה הריקה התחתונה ושם ללחוץ ctrl v כדי שיירשם שם המתכון. 15. יש ללחוץ שלח 16. הקובץ צורף.
 

ordv

New member
תודה.... כבר הצלחתי....../images/Emo39.gif../images/Emo141.gif

 
המתכון לקרם בורלה של ירון:

מדהים כמה טעים.... מתכון: קרם ברולה/ ירון רכיבים: 500 מ"ל שמנת מתוקה 32% (שני קרטונים). 1 כוס חלב 3% (250 מ"ל) ½ מקל וניל חצוי לאורכו 3 רצועות קליפת לימון דקות (צהוב בלבד) 1/3 כוס סוכר 6 חלמונים (מביצה מס´ 1) ½ כוס סוכר חום בהיר (דמררה) נדרשים כ 10- כלים אישיים קטנים מקרמיקה חסינת אש. אופן הכנה: לחמם בסיר את השמנת, החלב, מקל הוניל החצוי ורצועות הלימון, להביא לסף רתיחה תוך כדי בחישה מידי פעם ולהסיר מהאש. "לדוג" את רצועות קליפת הלימון ומקל הוניל. לגרד בסכין מעט גרגירי וניל מהמקל אל תוך הסיר. להקציף בסיר את החלמונים עם הסוכר עד לקבלת תערובת אחידה. לצקת תוך כדי בחישה מהירה (אחרת תתקבל חביתה), את השמנת החמה לתערובת החלמונים עד לקבלת תערובת אחידה. לבשל את התערובת על אש קטנה עוד 2 ד קות (זהירות לא להרתיח). להעביר את הסיר לקערת מים קרים ולצנן את התערובת. לחמם תנור לחום של 160 מעלות, לצקת את התערובת לכלים האישיים, לסדר את הכלים על תבנית אפיה ולמלא בתבנית מים רותחים בגובה חצי הכלים. לאפות כ 40 דקות. להוציא את הכלים ולצנן אותם במקרר. לשים במסננת את הסוכר החום ולפזר שכבה דקה ואחידה מעל הכלים. לחמם את התנור לגריל, לסדר את הכלים שוב בתבנית עם מים במרחק קצר מגוף החימום ולאפות מספר דקות עד לקבלת ציפוי שחום. ניתן לחמם את הסוכר גם בעזרת מבער גז מיוחד. הערות: מומלץ מקור המתכון: ירון - פורום תפוז הופק על-ידי תוכנת מטעמים 2001 גרסה 1.1.2 ולצערי אינני מצליחה ליצא הקובץ
 

Lord_of_Code

New member
תסירי את הקו האלכסוני...

משם המתכון... ואז תוכלי לייצא... את יודעת ביל גייטס... חלונות... אז זהו ש... המערכת שלו, לא מקבלת את התו הזה כחלק משם הקובץ... זה תו ששמור למערכת ההפעלה...
 
תמסור לו

תודה ממני.... אה, ואם יש לך דיבור איתו, אז גם שיזרוק איזה עצם לכיוון שלי
 

Lord_of_Code

New member
ובאנגלית... איך אני כותב לו את זה?

... כי משום מה באנגלית... עשב... נשמע פחות טוב.
 
למעלה