טירוף

נצנצ

New member
טירוף../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

אתה מצייר אותי ביידים שלך, יוצר את יצרת האומנות שלך, מנגן ופורט על גופי, ואני מתמסרת ונכנעת למעגך, נכנעת לשקט ולשלוה האינסופית, אתה חופן את שערי ואני בשכרון חושים, אני במערבולת..... מערבולת של טירוף חושים, מערבולת של אהבה.

נצנצ

New member
אהבה...../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

לילה. אני לובשת בייבי דול מסאטן בצבע בורדו אתה יוצא מהמקלחת אחרי שגם התגלחת, ואתה כל כך חלק(גם בראש) ומריח כל כך טוב... אני מריחה אותך ועוצמת את עיני, משתכרת מהריח הנעים והמעורר שלך... ובאותו רגע אני פשוט מפסיקה לחשוב, מנשקת אותך בתשוקה עזה, ויורדת לצוור ומריחה אותך... אני משתגעת מהריח הזה.. יכולה להריח אותך במשך שעות... פשוט שיכורה.. שיכורה ממך. אני מנשקת את צווארך בעדינות ,רוצה להרגיש עוד קצת ממך, נכנסת לאקסטזה מהמגע שלך מהגוף שלך לא רוצה שזה יגמר,מענגת אותך, מנשקת אותך,מרגישה אותך... וזה אף פעם לא מספיק... אתה חופן את שערי וזה גורם לי לאיבוד שליטה, שכרון חושים... פשוט טירוף, אני נמצאת בעולם אחר. אני טועמת ממך עוד ועוד מאיבר מנך הזקור המוכן לקראתי, אני מפסיקה ואז אתה מבקש שלא אפסיק... " בבקשה תמשיכי" ואני עונה: "סבלנות יש לך?" ואתה עונה בחיוך "כן" למרות ששנינו יודעים שאתה חסר סבלנות לחלוטין.... אתה מוריד ממני את הבייבי דול ומתחיל לענג אותי, לנשק אותי בכל גופי, ללטף וללקק... ואני מרגישה שאני בגן עדן... לא רוצה שזה יגמר. אתה מגיע למרכז התשוקה והעונג שלי והוא חלק.. בדיוק כמו שאתה אוהב- זה גורם לך לאבד שליטה אתה טועם אותי בטירוף... לפעמים בעדינות ובאיטיות ולפעמים קצת יותר מהר, אתה קורא אותי, את תגובותי, יודע בדיוק מה אני צריכה עכשיו... כאילו אתה בתוך מוחי... אתה טועם אותי עוד ועוד יותר מהר ויותר מהר... והאורגזמה מגיעה בעונג ובזרמים מטורפים עד שאני מרגישה כל תא ותא בגוף שלי "צועק" מעונג. אני הופכת אותך על גבך וממשיכה לטעום עוד ועוד בדיוק בדרך שאתה אוהב... כמו שאני יודעת.... ואז אני מפסיקה ונשכבת על הגב אתה נישכב עלי ונכנס לתוכי עם איברך הזקור בעדינות משגעת ובאיטיות אנחנו עושים אהבה, שנינו לא רוצים שזה יגמר, אנחנו מרגישים גוף אחד, נשמה אחת, אנחנו קרובים יותר מתמיד. וההרגשה הזו היא פשוט הרבה יותר גדולה משנינו, היא גדולה כמו אהבתנו אם לא יותר... שתי נפשות תאומות, שני גופי מוכרים ונאהבים, הופכים לשלם.

מקסים...ושלא ייגמר לעולם (הרגש)

ואני מציע לך בימים של חולשה....שהכל פתאום דועך או שקצת קשה תקראי את מילותייך תחושי את ההרגשה הפנימית שהכל מתגמד לידה נשיקות ...הארנב

נצנצ

New member
מק../images/Emo78.gif

אני יודעת שהפורום הוא לא צ'ט<קצת יותר איטי> אבל באמת חשוב לי לקבל את תגובותכם.... אני קצת קרצייה אני יודעת... אבל אתם אוהבים אותי בכל זאת לא?

נצנצ

New member
שוב מק../images/Emo78.gif

השירים נעלמים להם אחורה בגלל השירשורים האינסופיים...

למעלה