טיפ קטן לאוהבי חומוס

טיפ קטן לאוהבי חומוס

במקום לבשל גרגרי חומוס במשך שעות או בסיר לחץ אפשר אחרי השרית הגרגרים במשך הלילה והחלפת מים באמצע למים נקיים להכניס לפריזר בשקיות לפי המנות הרצויות כאשר רוצים להשתמש מוציאים מהפריזר ומבשלים במשך חצי שעה בלבד בהרבה מים ומכסה סיר פתוח .
 
ועוד משהו קטן (סליחה על ההתפרצות../images/Emo13.gif

אפשר להוסיף למי ההשריה מעט סודה לשתיה (אבקה), גם יזרז את התהליך וגם ישחרר מעט גזים. יאמי חומוס
 

10shosh

New member
אפשר גם להקפיא לאחר הבישול

ואז רק להפשיר לטחון לתבל ולנגב
 
למעלה