טיפ על ניתוק אזעקה
הקדמה:
לא יודע כמה מעודכנים, אבל אם פעם חברות הביטוח דרשו שנתקין אזעקה באוטו, הדרישה הזו התהפכה והיום אם אזעקה מרעישה עלולים לקבל קנס.
אז באוטו שלנו האזעקה התחילה להתקלקל ולעבוד מעצמה מפעם לפעם, ומכיון שאין חובה רציתי לנתק אותה וזהו.
פניתי לכמה בעלי מקצוע וכולם אמרו שמדובר באזעקה של קוברה, ואם מנתקים זה מנטרל את הנעילה המרכזית עם השלט.
אפשר יהיה לנתק הכל ולהתקין מחדש "שלט נוחות". המחיר בערך 350-400 שח...
ואז, בלי קשר, הכנסתי האוטו למוסך ושאלתי את אותה שאלה.
התשובה אותה תשובה.
ואז בייאושי אני שואל, אם אי אפשר לצקת מסביב לרמקול פוליאוריטן מוקצף או חומר מבודד אחר... וזה הפעיל רעיון אצל המוסכניק:
הוא פרק את הקיבוע של האזעקה מהמקום כדי שיוכל לעבוד, מדובר בקובית מתכת של כ 12 ס"מ שבצידה אחד חור מכוסה בפלסטיק. את הפלסטיק העיף החוצה עם מברג דק, ואז יצק/הערה פנימה פנימה כמות מכובדת של סיליקון שחור, וסגר.
ובא לציון גואל...:
האזעקה עובדת כרגיל, אבל הרעש הפך להיות כמו ציפצוף מרוחק של אפרוח חולה...
אז שלא יעבדו עליכם, תהנו מהטיפ.
אותי לפחות כבעל תרומה לרעיון (או כלקוח ותיק) הוא לא חייב....

הקדמה:
לא יודע כמה מעודכנים, אבל אם פעם חברות הביטוח דרשו שנתקין אזעקה באוטו, הדרישה הזו התהפכה והיום אם אזעקה מרעישה עלולים לקבל קנס.
אז באוטו שלנו האזעקה התחילה להתקלקל ולעבוד מעצמה מפעם לפעם, ומכיון שאין חובה רציתי לנתק אותה וזהו.
פניתי לכמה בעלי מקצוע וכולם אמרו שמדובר באזעקה של קוברה, ואם מנתקים זה מנטרל את הנעילה המרכזית עם השלט.
אפשר יהיה לנתק הכל ולהתקין מחדש "שלט נוחות". המחיר בערך 350-400 שח...
ואז, בלי קשר, הכנסתי האוטו למוסך ושאלתי את אותה שאלה.
התשובה אותה תשובה.
ואז בייאושי אני שואל, אם אי אפשר לצקת מסביב לרמקול פוליאוריטן מוקצף או חומר מבודד אחר... וזה הפעיל רעיון אצל המוסכניק:
הוא פרק את הקיבוע של האזעקה מהמקום כדי שיוכל לעבוד, מדובר בקובית מתכת של כ 12 ס"מ שבצידה אחד חור מכוסה בפלסטיק. את הפלסטיק העיף החוצה עם מברג דק, ואז יצק/הערה פנימה פנימה כמות מכובדת של סיליקון שחור, וסגר.
ובא לציון גואל...:
האזעקה עובדת כרגיל, אבל הרעש הפך להיות כמו ציפצוף מרוחק של אפרוח חולה...
אז שלא יעבדו עליכם, תהנו מהטיפ.
אותי לפחות כבעל תרומה לרעיון (או כלקוח ותיק) הוא לא חייב....