טיפים של סבתא - ריכוז

כתמים...

על בגדים לפני כביסה אני משפריצה ישירות על הבגד ועל הכתם עצמו סנט מוריץ מסיר שומנים (לא הוא לא מזיק לבגד בדוק!!!) ומיד מכניסה למכונה ומפעילה בתוכנית של הצבע והסוג כמו שכרגיל לא רואים סימן וזכר לכתם!!!! שווה לנסות ולמי שלא מאמין אז על סתם בגד

מסטיק בשיער? לא נעים.

חשבתי להכנס לפורום הורים, ולהציע את הטיפ הזה לפני ש"יהיה מאוחר מידי".... וגיליתי על קיומו של הפורום. מכירים את הסיטואציה שנדבק מסטיק לשיער? ואם זה קרה מתוך שינה, הוא גם מסובך קשות. אז רגע לפני שגוזרים: קחו חצי כפית חמאת בוטנים (זו שמורחים על הלחם) ולושו לתוך הפלונטר. מסיבה לא ברורה המסטיק נמס. כשמפסיק להשפיע - הוסיפו עוד קצת. מנסיון - פועל כמו קסם! עבדתי חצי שעה על הראש של אחותי הקטנה, שנאתי כל רגע (אני שונאת במבה - בגלל הריח) אבל התוצאה משתלמת...

ayelet i

New member
ניקוי סירים...

קודם ולפני הכל :
מזל טוב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לרגל פתיחת הפורום החדש שצפוי לעלות להצליח ולעזור!
שיהיה בכיף ובהצלחה! וטיפ של סבתא של חברה : כדי לנקות את השאריות של אוכל שנשאר דבוק בסיר אחרי הבישול, נשרף וכד' : קצת אבקת כביסה עם מים רותחים - עושים פלאים! בדוק. (אבקה, לא נוזל!)

טיפ מעולה...

אם צבעתם את הבית לאחרונה, ולא סיימתם הכל. כדי שהמברשת לא תתיבש עד להמשך הצביעה.. עיטפו אותה בסמרטוט- אפשרי לח , לא חובה. והכניסו למקפיא! נסו ותהנו. ירדן

חיבנוקי

New member
קודם כל ../images/Emo49.gif וכבר שאלה../images/Emo35.gif מסטיק

איך מורידים מסדין מסטיק שנדבק והכי גרוע שגם התיישבתי עליו כך שגם מכנסיים נהרסו
(זה מה שקורה כשהילדים גדלים ועושים הכרות עם המסטיק... והרבה מזל טוב על הפורום תןדה שיר

אבא אסא

New member
../images/Emo45.gif טיפ מעולה. למי יש עוד?

גם אני שם מסיר שומנים (כזה של תנורים) על בגדים (בהירים) אם יש שמן וזה עובד כמו קסם. אני בכלל חושב שכל הפטנטים של הסבתות הם מצויינים!!

אבא אסא

New member
../images/Emo6.gif טיפ מצוין!! למרות שבמבה היא

די טעימה, אני יכול להסכים שהריח קצת מציק. זה כמו עם מרק.. נורא טעים אבל אח"כ רק תקחו ממני את הצלחת.....

עדי 4

New member
איילת ,אני מצטרפת לטיפ זה

אנחנו מיישמים אוות בביתנו. זה נהדר גם להורדת הלכלוך מרשת המנגל. משרים בכיור עם אבקת כביסה ומים וזה מתנקה בצ'יק.

אבא אסא

New member
אני חושב שמקפיאים אותו עם קובית

קרח ואז קל להוריד. אולי למישהוהי יש רעיון??

cookie1

New member
מכניסים למקפיא

זה עובד בסדר, לא מעבר לזה. המסטיק יורד, אבל נשאר סימן

מכניסים למקפיא ???

כמה שמהנדס מצטער על המשפט הזה פעם היה למהנדס שכן מאוד נחמד , עולה חדש יום בהיר אחד הוא פנה למהנדס בשאלה יורי: השלום , תגיד , המסטיק יסט נדבקתה , עכשיו בלאגנצקיה מה אני זה לעשות ? טוב מהנדס המליץ לו על המקפיא , ומה הסתבר הבחור הכניס את האוגר של הילדים שלו למקפיא בדיוק הבת שלו ניקול נפלה בחוץ ונחתכה ברגל ושם נשאר האוגר , במקפיא כך שמהנדס יותר לא ממליץ על מקפיא לאף אחד מהנדס משוגע רק לא מקפיא

נ ו ם

New member
ממ רעיון, לא בטוחה שיעבוד

אבל לא יזיק לנסות. קחי חתיכה מהנייר דבק/מסקינטייפ הכי חזק שתמצאי בבית ונסי להדביק אותו למסטיק ולתלוש כמה פעמים. (אולי אחרי שהוא קפא)

משה פ

New member
משחת אסטוניש...

משחת אסטוניש של יעקבי ובניו עושה פלאים בהכל: סירים שרופים, רשת מנגל וכ'ו. המשחה מכילה חול ניקוי מיקרוסקופי, ועושה עבודה מדהימה. מניסיון!!!

itaf10

New member
מסיר שומנים קר - סנט מוריץ

חומר חזק במיוחד ויעל... מטיזים לתוך הסיר ממתינים מספר דקות (במידה והלכלוך חזק במיוחד) ומסירים... זהירות, רצוי עם כפפות גומי... (ההמלצה הכי בטוחה) משהו פנטסטי...לסירים, לתנורים בקיצור לכל .....

haimw32

New member
בצבא ההינו מנקים שאריות בסיר......

עיי לקיחת הסיר להוסיף מיים וסבון כלים ולתת לזה לרתוח להוריד את החמין זה הוריד אז אני חושב שזה יוריד הרבה דברים בכל קרה בבית אני מוריד הרבה דברים (לא יוצא לי הרבה דברים שנישרפים)

אלוהים אדירים

ואח'כ מהנדס יאכל שניצל עם ריח של צבע ? תודה רבה מהנדס משוגע מעדיף שניצל בריח שניצל

יעלת

New member
גם אני מצטרפת לטיפ

טיפ נהדר,משתמשת בו כבר שנים. אחרי שאני מרתיחה את הסיר עם האבקת כביסה, נשאר כמו בפירסומות רק לנגב את הסיר. נהדר כי אין צורך להשתמש בחומרים חזקים או רעילים. הטיפ גם נהדר לכל החלקים של הכיריים להכניס לסיר עם התערובת וכל השומן נמס.

למעלה