טיפול 10000

thecow

New member
טיפול 10000../images/Emo80.gif

שלום, הפרה שלי עברה שוב עוד 10 אלף ק"מ- האם מומלץ לבצע את הטיפול לבד- מה אמורים להחליף וכמה בערך העלות- ... הבעיה היא שאני לא בטוח שאני יכול (יודע) לבצע את כל העבודה- אנא עיזרו לי - מה עליי לעשות??? מוווווווווו.... תודה

RamN

New member
מומלץ תמיד לעשות דברים לבד

אם אין אני לי מי לי... או אם אין אני לחיפושית שלי מי לה.. אז ככה, מה שטיפול 10 אמור לכלול זה החלפת שמנים-25 שקל , פלאגים-של בוש 45-50 שקל , פלטינה-15 שקל , וכיוון שסתומים שבשבילו צריך פילר גייג' או בעברית מד עלים, מומלץ גם להחליף על הדרך פילטר דלק-15 שקל או אם הצינורות דלק שלך ממש ישנים להחליף גם אותם. אני אוהב גם על הדרך לכוון קרבורטור והצתה. תכנס לקישור הזה, שם מסבירים בדיוק כיצד לעשות כל פעולה , זה ממש לא קשה אין לך מה לדאוג.

IDO243

New member
מאיפה משיגים את החלקים האלה ?

שלום, היכן ניתן למצוא את החלקים שצריך להחליף ? תודה מראש, עידו

RamN

New member
פילטר דלק גדול.. ככה עולה

ניתן להשיג את זה אצל א.ש ג'נרל ברקס ברחוב המסגר... באזור חיפה אין לי מושג.. לא אמרתי שגם אתה תצטרך זוג אטמים חדשים למחסים של השסתומים-15 שקל כל צד נראה לי..

latino2heat

New member
תחליף הכול ! להיא מגיע לה !

מה עוד אפשר לירכוש בזול שמן ב25 ש"ח (hd40) צינור דלק בא.שששין ,למרות שאני סגרתי להם את את הדלתות מיכוון שכבר אני לא חושב שהם הברירה אכי טובה בשעה ליקנות חלקים וחוץ מיזה אני התיפוס שלא אחפת כמה ללכת רק בישביל לקבל את השרות שמגיע לי והחלק מאיכות אחי טובה זה ליקנות חלפים שמקורהם גרמניה היום יש גם תוצרת איטליה ממש לא מומלץ אני משוחנע שמדברים על חלקים בודדים קונים רק אצל אנשים שעובדים ספציפי בזה,למשאל אתמול סוף-סוף עשיתי אוובר הול לקרבוראטור שלי כולל תביע בחומצה ואחלפת קומפלט של דיזוט חדשות וכמובן שאני לא הקנה ב א,שין כי פעם אחרונה ביקשתי קיט לקרבוראטור והדבר היאחיד שהיתים לי זה היה רק את הדיאפרגמה של המאשבה תוצה וכול השאר לזבבבבללל אז אלכתי לכול חלק שהם רק מתפלים בקרבוראטורים ועוזרים לך באמת .בנתיים אחרי כיוון הכול נירא שונה אז שלא יעבדו עליכם! ונסיין בשיר: חבריה טובה חבריה מצחיקה ההיתקוננות א"בכ ניגמר לא יגיע זמן לצאת לטיול משוגע ? ד"ר
וואלה אחי לא יאכול לכקות ליראות את החיה שלך יוצאת על הכביש!! יאללה תן גז!

EranR

New member
טיפול 10,000 - לטפל בחיפושית לבד...

שלום ל- The cow. הטיפול התקופתי הבסיסי הינו פשוט מאוד, לאחר פעם אחת שתבצע את הטיפול עם ליווי והסברים תהייה מסוגל לבצע הכל לבד. השלבים (כמו בכל אוטו אחר) הינם: 1. החלפת שמן - פתיחת מכסה ריקון השמן בתחתית המנוע, ניקוי פיטר השמן הקבוע (רשת הברזל) בעזרת נפט, ומילוי מחדש בשמן חדש (5 ל' בערך). 2. החלפת פילטר דלק - חלק קטן זול וקל להחלפה (יש לשים לב לכיוון זרימת הדלק בפילטר המצויין בחץ על גוף הפילטר). 3. ניקוי/החלפת פילטר אויר - אופי הביצוע של שלב זה תלוי בדגם הפילטר. א. פילטר שמן, נקוי - פתיחת המכסה, ניקוי בעזרת נפט של כל פנים הפילטר. ב. פילטר נייר, החלפה - פתיחת המכסה, החלפה של פילטר האויר (בצורת אקורדיון), ניתן גם לבצע ניקוי של בית הפילטר בעזרת נפט. 4. החלפת פלאגים - ניתוק כבלי ההצתה בצידי המנוע והחלפה זהירה של הפלאגים. שים לב - א. גוף הפלאג עשוי חרס, עקב המיקום הבעייתי של ראשי הפלאגים יש לבצע את ההחלפה בזהירות על מנת שלא לשבור את ראש הפלאג. ב. יש להקפיד על הברגה עדינה, על מנת שלא לפגוע בתבריג שאליו מכניסים את הפלאג. 5. החלפה של פלטינה - רכיב חשמלי פשוט שמוצמד למפלג. 6. כיוון שסתומים - פרוצדורה שלא כולם מבצעים (המוסכניקים אפילו לא מזכירים אותה בנשימה אחת עם טיפול 10,000) בגדול - פתיחה של מכסי הכיוון בצידי המנוע וכיוון בעזרת מד מרווח. הודעה זו הינה סכימה כללית, ואיננה מלאה. המלצה אישית - תבקש ממשהו שכבר ביצע טיפול או שניים בחייו עזרה לפעם הראשונה, משם והלאה זה יהיה פשוט לביצוע לבד. אם אתה צריך עזרה תתקשר 535319-058 ערן.

thecow

New member
תודה../images/Emo80.gif

תודה לכולכם על העזרה אני אפעל לפי עצתכם.. כוס חלב מהפרה שלי לכולם... מוווווווווו..

Type34

New member
תכולת שמן

תכולת השמן היא 2.5 ליטר!!!!!!! אל תשים יותר מזה!

EranR

New member
אז מה - רק שלי שותה ככ הרבה?????

סתאאם - יכול להיות מקבל את הערתך (אוודא את עצמי שוב).

Type34

New member
כיוון שסתומים

למה זה לא נחשב חלק בטיפול 10000? הרי זה אמור להיות הדבר הראשון שעושים, כי חייבים לעשות את זה כשהמנוע קר לגמרי. חוץ מזה, אם לא עושים את זה קודם, אז כיוון הקרבוראטורים לא יהיה מדוייק.

EranR

New member
אתה צודק.

מה שקורה זה שהמוסכניקים מחפפים את נושא כיוון השסתומים בד"כ מנסיוני. הם רק "משחקים" בברגי כיוון הקרבורטור/כיוון ידני של ההצתה וזהו! חבל ואכן, נכונה יותר גישתך: כיוון שסתומים תחילה (במנוע קר) ולאחר מכן כיוון הצתה ולבסוף - כיוון קרבורטור. עלה והצלח. ערן.

למעלה