טיפול ל entamoeba colli

yfuchs

New member
טיפול ל entamoeba colli

שלום לכולם . חזרתי מהמזרח לפני 4 חודשים ואני עדיין סובל מסימפטומים של קיבה רגישה (יציאות לא סדירות) .בבדיקות שנערכו לי נמצא סימנים של הטפיל הנ"ל. קיבלתי שני טיפולים קונבנציונלים חזקים שהוכיחו עצמם כלא יעילים לחלוטין.... אשמח לשמוע על טיפולים אלטרנטיביים אפשרים לבעיתי . תודה , יאיר.

SideKick

New member
את יכולה להרחיב?

האם עברת דיקור במקרה כזה? האם את מטפלת בדיקור ויש לך נסיון? האם את מכירה מישהו שעבר דיקור במקרים כאלה? האם קראת על טיפול בדיקור במקרים הנ"ל?

mic26

New member
גם דיקור

פעמים רבות נתקלתי בתרמילאים שחזרו ארצה ומתלוננים על בעיות עיכול. לפעמים אומרים להם שהם סובלים מטפיל מסויים, אך הטיפול לא עוזר. לדעתי מדובר בחולשה של מערכת העיכול. מערכת העיכול, על פי הרפואה הסינית, אחראית על יציבות וסדר בחיים, ביתיות וכמובן תזונה. בטיולים נחשפים לאוכל שונה (ולפעמים גם משונה), נמצאים בתנועה מתמדת וחווים שינויים רבים - פנימיים וחיצוניים. כל אלה יכולים לגרום לבעיות ולעיכול לא סדיר. החזרה הביתה לפעמים מלווה במתחים, אפילו בשוק, מפערי התרבויות וקצב החיים בארץ. לפעמים יש גם לחצים למצא עבודה ומקום לגור, בקיצור, כל התנאים ל"קיבה עצבנית" וחברותיה בעיות העיכול... לדעתי לרפואה הסינית יש הרבה מה להציע, גם אם אכן מדובר בטפיל הנ"ל.

מסכים לגבי השינויים, וחולשת מערכת

העיכול, אבל זה לא פוטר מהצורך לטפל בטפיל. אם, אחרי שהטפיל כבר איננו, עדין יש תופעות של "לא טוב לי בבטן", אפשר לבדוק דברים נוספים - בין השאר, לבדוק מה הטיפול עשה למארח של הטפיל, כלומר לאדם. טיפול משלים בלבד, במקרה של טפילי מעיים, עלול להיות לא-מספיק. נראה לי שכדאי מאוד להמשיך להיות בקשר עם רופא, לוודא שהטפיל באמת מת.

למעלה