טיפול האפילפסיה דרך תורת הרייקי

טיפול האפילפסיה דרך תורת הרייקי

אני בוזי הגדול חולה במחלת האפילפסיה 15 שנה. אני מטפל ומטופל בכדורים וכמו כן בטיפולי רייקי,דבר שמאוד מאוד עוזר לי, יש לציין שכמות ההתקפים שלי ירדה באופן ממש ממש משמעותי,זה פשוט מאוד לא להאמין. בהזדמנות זו אני רוצה להציע טיפולים ולעזור לחולי אפילפסיה באופן התנדבותי,חלק מהטיפולים שאני מסוגל לעשות אלו טיפולים מרחוק שגם מוכיחים את עצמם בצורה מדהימה,תהיו איתי בקשר,והכי חשוב לא לאבד תקווה.

rosmarin

New member
לבוזי הגדול -כדאי להזהר../images/Emo18.gif

העברת אנרגיה על מרכזי סינפסות מהווה בעיה חמורה לא ראיתי שום המלצה רפואית גרידא בטיפול זה-בשיטות אילוא כגון:רייקי ,הילינג אף נכחתי בהתקף של בחורה שעברה טיפול ברייקי-לכן כידאי להזהר שבעתיים יכול להיות שבמקרה שלך זה עוזר אבל סטיסטית הייתי נזהר קצת יותר למיטב ידיעתי טיפולי אקפונטורה יעילים יותר יש יותר עדיות לכך

רייקי

אינני יודע עד כמה אתה בתוך עולם הרייקי אך דבר אחד בטוח אין שום צל של ספק כי טיפולי רייקי לעולם לא גורמים לשום תופעות שליליות לאותו מטופל. שיטת הטיפול והעברת האנרגיות מתבצעת בצורה הכי טהורה שיכולה להיות. כך שאין שום בעייה רפואית בכל נושא הרייקי,להיפך אתה יכול להכנס ולקרוא מה עשתה תורת הרייקי בכל תיפקודי הגוף לכל אדם באשר הוא. אני יכול לתת לך כל כך הרבה דוגמאות לאנשים שעושים רייקי וזה שינה להם את כל צורת החיים,אם אתה לא מודע בבית חולים הלל יפה עושים טיפולים לכל סוגי החולים למיניהם כך שאין שום ראייה לכך שהרייקי עשה אי פעם משהו רע לאיזשהו מטופל. ייתרה מזו לאחר מספר טיפולים היו מקרים שהמצב יישתפר בצורה טובה. מצפה לתגובה.

hashy

New member
היי בוזי, קודם כל תודה על ההצעה

רעיון יפה. האם הטיפולים בתשלום? גם אלה מרחוק? לגבי המחקרים, מהמחקרים שאני מכירה שניכם צודקים. אקופנטורה זו השיטה היחידה שהוכחה על ידי מחקר מדעי מלא ואוטנטי כיעילה במקרים של תופעות ראומטיות; בעיות מפרקים ושרירים. לא הוכחה יעילות טיפולי אנרגיות וגם לא רפלקסולוגיה, שיאצו וכד' אלא שגם לא הוכח אי היעילות של הטיפולים. גם על נזקים אין הוכחה חד משמעית. מה שכן, המחקרים הללו [מלבד האקופנטורה] לא התקבלו על ידי הקהילה המדעית כמחקרים אוטנטיים. אז בסופו של דבר: אישי מאד, יש לקחת בפרופוציה ונראה כי שווה לנסות...לפחות בעיני...

לאופטימית

את יודעת עד לפני מספר שנים כל הרפואה האלטרנטיבית יסתכלו עליה כדבר מטומטם,בזה אין לי ספק,אך כיום לא מעט משתמשים ברפואה הלא קונבציונאלית, כי מה לעשות היא אכן מוכיחה את עצמה כל פעם מחדש. בואי ואגלה לך סוד,מה שבעצם חשוב מה באמת קורה בפועל,זה בעצם מה שנותן לנו להמשיך הלאה,ולהסתכל על הדברים בצורה טובה יותר. תראי לא אני המצאתי את אמריקה תורת הרייקי כבר קיימת המון שנים ומקורה מיפן,זוהי בעצם דרך חיים,דרכי חשיבה שונים שעוזרים לנו לחיות בצורה הרבה יותר טובה,ובעצם לחיות עם האמת שלנו,אין לי שום בעיה לעשות לך טיפול מרחוק ולהוכיח שהוא עובד בצורה חד משמעית. תיצרי קשר,הטיפול יהיה ללא תשלום,התשלום בעבורי יהיה שתוכלי בעזרת הטיפול להרגיש הרבה יותר טוב.

dnl9

New member
שאלה לבוזי הגדול בנושא טיקים

היי לגבי טיקים לילדה טיפול ברייקי עוזר?? ואך יודעים כמה טיפולים צריך ??? אשמח לקבל תשובה

שווה ניסיון

לפי דעתי זה יכול לעזור אך גם כאן אין ביטחון של 100 אחוז,בדבר אחד אני יכול להיות בטוח נזק בטח שזה לא יעשה. לגבי השאלה השניה זה מאוד מאוד אינדבדואלי לגבי כל אחד ואחד. לכן גם פה התשובה היא לא חד משמעית, ויכולה להיות שונה ממטופל למטופל.

חייםלוי

Member
מנהל
ברוך הבא ../images/Emo24.gif

ייתכן שטיפולי הרייקי עוזרים וייתכן והתרופות שאתה לוקח עוזרות. אני לא שופט לכאן או לכאן. מה שכן אני מבקש לא לנטוע תקוות בלב אנשים שמוכנים לכל דבר ובלבד שהבן או הבת יירפאו וייתכן ואלו תקוות שווא. אנ, חס ושלום, לא מפקפק בנכונות שלך וברצון הטוב שלך. נהפוך הוא. העניין הוא שעד שלא ברור שרייקי או כל דרך אחרת באמת עוזרות כדאי להתייחס אליהן בזהירות.

love410

New member
חיים איך אפשר לקבל סטיקרים

אני רוצה להדביק במקומות ציבורים .

ברוך המקבל

בלי שתרצה אתה שופט אותי שלא בצדק,הכוונה שלי הייתה טובה אינני מנסה לומר שבעזרת הרייקי כולנו יכולים להיות בריאים,ואינני שולל את הרפואה הקונבציונאלית כבודה במקומו מונח,ואין אני רואה בכך שום סטירה להיפך,אינני מבין מה הבעיה שלנו כבני אדם תהיה תקווה לעתיד רפואי ונפשי טוב יותר. אתה יודע אם בזכות הרייקי אנו כחולים נוכל להרגיש קצת יותר טוב אינני מבין מה פסול בזה. חיים אני לא מחזיק מעצמי איזה גורו,זוהי תורה שכל אחד יכול ללמוד ולהקל על עצמו כאבים פיזיים ונפשיים גם יחד. אתה יודע בשום תחום ברפואה ההוליסטית לא מתיייחסים בכבוד הראוי אך מה לעשות במשך הזמן גם טובי הפרופסורים מבינים חד משמעית שישנם דברים אשר אפשר להעזר בהם גם ברפואה ההוליסטית ואין שום סטירה להפך שני התחומים אפילו משלימים אחד את השני בכל תחומי הרפואה ההוליסטית והקונבציונאלית, ושוב פעם אני חוזר ואומר שכבודה במקומו מונח ואינני מזלזל ברפואה אים ספק שהיא הגיעה להישגים משלימים בהחלט אך לא יזיק לנו כחולים וכבני אדם לפתוח קצת את הראש ןלנסות דברים שקצת נוגדים את ההגיון והשכל הישר שאנו מצויים משחר ילדותנו. אקווה מאוד שאתה והאחרים באתר מבינים אותי כמו שצריך,שיהיה המשך ערב נעים ושנרגיש כולנו טוב.

חייםלוי

Member
מנהל
אני מבין אותך מצויין. אין לי שום

כוונה, חלילה לזלזל ברפואה אלטרנטיבית. הדבר היחיד ממנו הזהרתי הוא שלא לפתח תקוות שייתכן (והדגש הוא על ייתכן) ואינן מבוססות, באנשים הכמהים לכל צורה של עזרה. כמו שאמרתי אני בטוח שאתה בא בכוונה טהורה ורצון טוב.

למעלה