טיפול במסילות בתחנת ראש העין דרום

מצב
הנושא נעול.

A r i e T

New member

היום נצפתה מכונת הידוק בתחנת ראש העין דרום. אני לא יודע אם היא ממש עבדה שם. מה שבטוח הוא שבמשך שעה וחצי היא נסעה הלוך וחזור על המסילות שבתחנה. לצלם אותה היה בבחינת חתול ועכבר. כאן הצלחתי לתפוס אותה מרחוק נוסעת דרומה

A r i e T

New member
וקצת יותר קרוב

היום נצפתה מכונת הידוק בתחנת ראש העין דרום. אני לא יודע אם היא ממש עבדה שם. מה שבטוח הוא שבמשך שעה וחצי היא נסעה הלוך וחזור על המסילות שבתחנה. לצלם אותה היה בבחינת חתול ועכבר. כאן הצלחתי לתפוס אותה מרחוק נוסעת דרומה
וקצת יותר קרוב
עכשיו היא דוהרת צפונה.

A r i e T

New member
לצלם מבפנים זו לא בעיה. זה מחדל

אריה, אחלה תמונות!
למה לא נכנסת לצלם מבפנים?
התחנה מושבתת כבר למעלה משנה ואמורה להיות נעולה. בפועל יש דרך לחדור פנימה למרות שיש שלטים שאוסרים את הכניסה לתחנה.

fireman

New member
אה, חשבתי שזו תחנה פעילה....

התחנה מושבתת כבר למעלה משנה ואמורה להיות נעולה. בפועל יש דרך לחדור פנימה למרות שיש שלטים שאוסרים את הכניסה לתחנה.
אה, חשבתי שזו תחנה פעילה....

vitamin P

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo45.gif../images/Emo51.gif

וקצת יותר קרוב
עכשיו היא דוהרת צפונה.

idos2

New member
נצל"ש - שאלה לגבי התחנה

נצל"ש - שאלה לגבי התחנה
מתי התחנה היתה פעילה? ולמה הפסיקו את הפעילות בה? איפה היא ממוקמת על המסילה? בין ראש העין הנוכחית (צפון?) לכפר סבא?

אוהד11

New member
יפה אריה ../images/Emo39.gif../images/Emo51.gif

נצל"ש - שאלה לגבי התחנה
מתי התחנה היתה פעילה? ולמה הפסיקו את הפעילות בה? איפה היא ממוקמת על המסילה? בין ראש העין הנוכחית (צפון?) לכפר סבא?
יפה אריה

A r i e T

New member
ראש העין דרום

נצל"ש - שאלה לגבי התחנה
ראש העין דרום
התחנה הפסיקה לפעול ביום שבו נפתחה ראש העין צפון. היא בכלל לא נמצאת בין ראש העין צפון וכפ"ס אלא מדרום לתחנה הנוכחית, על הקו ל-לוד.

idos2

New member
למה הפסיקו את הפעילות בה?

ראש העין דרום
התחנה הפסיקה לפעול ביום שבו נפתחה ראש העין צפון. היא בכלל לא נמצאת בין ראש העין צפון וכפ"ס אלא מדרום לתחנה הנוכחית, על הקו ל-לוד.
ובאיזה קו היא היתה פעילה לפני כן?

A r i e T

New member
כי היא לא נמצאת על הקו לכפר סבא

ובאיזה קו היא היתה פעילה לפני כן?
לפני שנפתחה תחנת כפ"ס - הוד השרון, הקו מת"א לראש העין הסתיים בתחנה הדרומית שהספיקה לפעול רק 3 שנים מאז ששופצה. מתי יפתחו אותה בחזרה? גם אני רוצה לדעת

idos2

New member
אמרת שהיא נמצאת על הקו ללוד, לא?

לפני שנפתחה תחנת כפ"ס - הוד השרון, הקו מת"א לראש העין הסתיים בתחנה הדרומית שהספיקה לפעול רק 3 שנים מאז ששופצה. מתי יפתחו אותה בחזרה? גם אני רוצה לדעת
אמרת שהיא נמצאת על הקו ללוד, לא?
לא ממש הבנתי איפה התחנה ממוקמת, איזה תחנה נמצאת בכל צד שלה?

אורי404

New member
יפה מאוד, אריה!

יפה מאוד, אריה!

מצב
הנושא נעול.
למעלה