טיפולים אלטרנטיבים מי מכיר מי יודע?

taltal22

New member
טיפולים אלטרנטיבים מי מכיר מי יודע?

מי יכולה להמליץ על תחומי טיפול אלטרנטיבים שהוכיחו את עצמם והכיחו הצלחות

נעמה2

New member
טיפול הוליסטי

טלטל, אני ממליצה בחום על שיטת טיפול הוליסטי, המשלבת טיפול אנרגטי וטיפול מודעותי. מכירה הצלחות יפות בשיטה זו (בלי או בתמיכה לטיפולים רגילים, תלוי במקרה ונסיבותיו). אשמח לתת לך פרטים נוספים, ואת יכולה גם לכתוב לי באי.מייל. אגב, ראיתי שאת מטופלת בבלינסון. האם את יודעת על הסנא הטיפולית החדשה שעומדת להיפתח שם ? נעמה.

taltal22

New member
אשמח לקבל פרטים נוספים על הטיפול

לגבי הטיפול החדשני בבלינסון לא שמעתי כלום ואין לי מושג על מה מדובר בכל מקרה תודה על העזרה

venus13

New member
סדנא בבלינסון

למיטב ידיעתי מדובר בסדנא עם טיפולים הוליסטים - עם הנחייה של אחת הפסיכולוגיות של בלינסון + מטפלים הוליסטים בעלות של 1,200 ש"ח לאדם ל 10- מפגשים.- ולזה הם עוד קוראים מסובסד

נעמה2

New member
סדנה בבלינסון

הסדנה בבלינסון באמת יקרה. אני יודעת שעומדת להיפתח סדנה באותה מתכונת רק בלי ה"חסות" של בלינסון (שכמובן גובים על זה כסף רב). הסדנה תעבוד על שילוב של תהליכים מודעותיים (פסיכו - הוליסטיים) ושל טיפולים אנרגטיים. בכל מפגש יהיה חלק "סדנתי" וחלק של טיפול. המטרה היא גם לעזור בהתמודדות עם כל הקשיים שסביב הנושא של בעיות פוריות , גם עם הקשיים הפיזיים (תופעות לוואי של הטיפולים וההורמונים ןכו´), וכמובן, להכין את הגוף בצורה הטובה ביותר לקליטת הריון. הסדנה הזו נבנתה במיוחד עבור נשים שעוברות טיפולים, או נמצאות בהפסקה בין טיפולים. אני נעזרתי בשיטה הזו, וממליצה עליה מאד. מכירה גם בנות שהרו לאחר שטופלו בשיטה זו, והרעיון לבנות סדנה כזו בא בעצם מהן. אני מצרפת קובץ DOC עם פרטים.

taltal22

New member
תודה על העזרה. האם מישהי עברה את הס

האם מישהי בפורום עברה את הסדנא? האם הסדנא מומלצת??

נעמה2

New member
זו סדנה חדשה

הסדנה הזו חדשה. עד היום היו בשיטה הזו רק טיפולים אישיים שעובדים על אותו עיקרון - שילוב של טיפול מודעותי (כל מה שקשור בגוף - נפש, השפעות של הטיפולים, האכזבות וכו´ על המצב הנפשי ועוד...), וטיפול אנרגטי יחודי שגם מטפל ממש, וגם תומך ומאיץ באטיפול המודעותי. אני התנסיתי בשיטה הזו, וממליצה עליה מאד. כאמור, מכירה גם בנות שהרו לאחר שטופלו בשיטה(בלי או בתמיכה לטיפול קונבנציונלי. תלוי במקרה). בכל מקרה זו שיטה חדשה, ולכן עדיין לא מוכרת. מה שכן, שיטת הטיפול הזו קיבלה אישור ממשרד הבריאות לעריכת מחקרים להוכחת יעילותה (שזה דבר די נדיר, כי בד"כ לא ששים במערכת הקונבנציונלית לשתף פעולה עם שיטות לא קונבנציונליות...).

למעלה