טיפה
, אבל עדיין 012+ADSL

SCaToPHaG

New member
טיפה ../images/Emo32.gif, אבל עדיין 012+ADSL

אז ככה, היום שירות לקוחות 012 השאירו לי הודעה שאתקשר דחוף לX משירות לקוחות, בקשר ל"אימות כתובת". אין לי מושג מה זה אימות כתובת בז´רגון של 012 אבל אני יכול לשער... : אני סטודנט אשר באמצע השבוע גר בדירה שכורה, ובד"כ בסופ"שים חוזר "הביתה להורים". בדירה יש ADSL של 012 (חבילת 750Kbps) עם ICS לעוד מחשב. בבית השני יש מודם 36,600 מעפן. כמו שאתם יכולים לתאר, באמצע השבוע אני משתמש בחשבון מהדירה, ובסופ"שים אני מתחבר מהבית - דרך אותו חשבון - ב-Dialup. (אני מחייג ל2 מספרי גישה שונים כי אני נמצא ב2 אזורי חיוג שונים). מיותר לציין שאני לא מתחבר בו זמנית ב-2 המחשבים (מה גם שזה כמובן בלתי אפשרי). השאלות העולה הן: (א) אולי אני סתם פאראנואיד שמדבר שטויות, ולא אכפת להם מאיפה אני מתחבר, הם רק רוצים לאמת את הכתובת הפיסית שלי כדי לשלוח פרסים והפתעות?
(ב) האם יש להם זכות למנוע ממני גישה דרך 2 מחשבים שונים מאזורי חיוג שונים? (ג) האם יש משהו שאני יכול להגיד בשיחה ש"יזכה" אותי? לדוגמא בית+משרד, הורים גרושים, או תירוץ מטופש אחר שלא חשבתי עליו? אולי לאיים בניתוק? (אני לא מחוייב) תודה רבה מראש למגיבים.

spheonx

New member
אז קודם כל אני חושב שאתה יכול להירג

ע אני לא חושב שאכפת להם מיקומך הפיזי מבחינת מהיכן אתה מתחבר לשרתים שלהם לא חושב שהם ממש מנטרים זאת ללא סיבה מיוחדת ובקשר ללמהר - אין לך מה למהר, קווי זהב כבר הבטיחו פעמיים בשבוע האחרון שיחזרו אליי בטווח של 48 שעות הבאות (למועד השיחה), ובכן עברו כבר יותר מיומיים ואני עדיין מחכה לפי דעתי גם הם יכולים לחכות קצת, לא יזיק! אגב, לא חושב שאכפת להם ממש מאיזה מספר טלפון אתה מתחבר בין אם תתחבר לשרת באילת או לשרת בתל אביב או אולי אפילו דרך הסלולארי שלך, כל עוד הם מקבלים את הכסף הם לא עושים הרבה צרות

SCaToPHaG

New member
כמובן שתכננתי לתת להם לחכות

(במיטב מסורת ביינפלד) אבל בינתיים הם מציקים להורים של back home, אז ביקשו ממני לטפל בזה כבר

jumpgate

New member
>>>

ככל הזכור לי 012 לא כל כך אוהבים (בלשון המעטה) שמשתמשים באותו USERNAME גם עבור חיבור בחיוג וגם עבור חיבור בפס רחב, כך שלא נראה לי שהם רוצים לשלוח לך פרס...

SCaToPHaG

New member
כשנרשמתי ל012

שאלתי בוודאות אם הדבר אפשרי (טכנית), "אם נגיד ומתקלקל לי המודם", ואמרו לי שכעקרון אין בעיה, רק צריך לנתק את המודם (?)... whatever.

jumpgate

New member
>>>

מעניין. לי הם אמרו בדיוק ההיפך... מה שתצטרך להסביר להם הוא שאין מצב שבו משתמשים בשני החיבורים בו זמנית - מעבר לכך אני לא רואה שום סיבה לדאגה.

dov98

New member
האמת היא שמזמן העליתי כאן

נקודה זו ובהרבה מקומות בעולם זה קיים: כניסה עם מודם אנלוגי כתחליף לכניסה בפס רחב וזאת 2 סיבות: 1. במקרה של תקלה בפס רחב. 2. במקרה שלא נמצאים בבית. אין בכך שום סתירה עם המנוי אצל הISP וקיים הצורך ע"פ המקרים שהזכרתי. אכן צריך לעשות משהו בנדון.

eladts

New member
באוניברסיטת ת"א זה גם ככה

מי שמשלם עבור חשבון ADSL מקבל אוטמטית גם חשבון חיוג רגיל.

למעלה