טיפה עולה זאת תמונה שצילמתי לתחרות צילומי פיזיקה של התיכון. יש פה את הקטע האופטי. מה אתם חושבים?
O O m r i A New member 5/10/06 #1 טיפה עולה זאת תמונה שצילמתי לתחרות צילומי פיזיקה של התיכון. יש פה את הקטע האופטי. מה אתם חושבים?
Y ygphoto New member 5/10/06 #2 אהבתי.... אבל אם היית יכול לצלם את הטיפה מול אמצע החץ(בשפיץ) היה הרבה יותר יפה. דרך אגב איזה ניסוי זה בפיזיקה?
אהבתי.... אבל אם היית יכול לצלם את הטיפה מול אמצע החץ(בשפיץ) היה הרבה יותר יפה. דרך אגב איזה ניסוי זה בפיזיקה?
Y ygphoto New member 5/10/06 #5 איזה ליצן אני... עכשיו הבנתי ת'ניסוי שלך יפה מאוד אתה לומד עכשיו אופטיקה?
I iatin New member 5/10/06 #16 ----> להוריד את הצהוב המטושטש בחלק התחתון של הפריים. ליישר את התמונה ע"י הטיית התמונה בכמה מעלות בכיוון השעון. אני אוהב סימטריה ולדעתי יותר מתאים היה לשים את החץ בשליש האמצעי בפריים וגם את הטיפה (שיהיו ממש אחד על השני).
----> להוריד את הצהוב המטושטש בחלק התחתון של הפריים. ליישר את התמונה ע"י הטיית התמונה בכמה מעלות בכיוון השעון. אני אוהב סימטריה ולדעתי יותר מתאים היה לשים את החץ בשליש האמצעי בפריים וגם את הטיפה (שיהיו ממש אחד על השני).
ש שוגר בייב New member 5/10/06 #11 וואלה הצילום הזה העאלה חיוך על פני בהחלט יש דינמיקה ושיחה בין הטיפה העולה והחץ המסמן לירידה למטה. שילוב יפה לך בתמונה הזו.
וואלה הצילום הזה העאלה חיוך על פני בהחלט יש דינמיקה ושיחה בין הטיפה העולה והחץ המסמן לירידה למטה. שילוב יפה לך בתמונה הזו.