טיסות לישראל דרך קואלה לומפור עם דרכון ישראלי

טיסות לישראל דרך קואלה לומפור עם דרכון ישראלי

היי, אני יודע שהשאלה כבר עלתה בעבר אבל נראה לי ששווה להעלות זאת שוב למקרה שלמישהו יש תובנות/חוויות חדשות ובמיוחד עקב המחיר הזול בטירוף שמצאתי לטיסה לישראל דרך קואלה לומפור. כרגע אפשרי להזמין טיסות לישראל באוגוסט דרך סידני-קואלה לומפור - בנגקוק - עמן - תל אביב עם malaysia airlines ו royal jordanian במחיר המצחיק של $1450 הלוך חזור!

מקריאה בפורום הבנתי שעם AIRASIA אי אפשר לטוס דרך קואלה לומפור כי צריך לעבור לטרמינל אחר ולעבור בביקורת דרכונים. אבל עם malasya airlines אין את הבעיה הזו. לא צריך להחליף את הטרמינל ולכן לא עוברים ביקורת דרכונים. נראה לי שהבעיה היחידה יכולה להיות אם דיילת הקרקע תסרב לתת לך לעלות על הטיסה כיוון שאין לך ויזה למלזיה. התקשרתי לדוכן של malaysia airlines בשדה תעופה בסידני וניסיתי לשאול, אבל היא פשוט לא הבינה על מה אני מדבר. נראה שאין להם מושג.

האם מישהו טס לאחרונה עם malaysia airlines עם דרכון ישראלי ועצר בדרך בקואלה לומפור?

תודה!

oriyahoo

New member
מה זה לא ברור ? לאמצע האוקינוס ההודי...

מעניין למה המחיר זול ???????????????????
זה פשוט כרטיס ONE WAY ...

קרנונה24

New member
מחיר זול??

אותי לימדו שהזול זה הכי יקר... 5 עצירות בשביל להגיע לארץ? OMG!!! אחרי טיסה כזו אצטרך אישפוז

sbandda

New member
את רומזת שכרגע

את לא צריכה אישפוז?

סתם, סתם. פשוט השארת את הדלת פתוחה לרווחה...

קרנונה24

New member
האישפוז הוא שונה. נא לא לבלבל

האישפוז כרגע נוגע ללילות קשים עם ילדה שמצמיחה שיניים ובודקת גבולות. אחרי טיסה עם 5 עצירות אצטרך אישפוז שונה לחלוטין! הוא כנראה יהיה ארוך יותר...חחחחח

sbandda

New member
תראי..

אני ספרתי 4 עצירות במסלול שלו. תשאירי את הילדה אצל הסבא/סבתא אחרי העצירה הרביעית, ותמשיכי לעצירה חמישית בחו"ל על שפת איזה אגם באירופה או משהו...

קרנונה24

New member
אבל הוא התחיל בסידני

אני במלבורן. זו עוד טיסה. בשבילי זה 5...או יותר נכון-לא בשבילי. הציעו לנו לפני כמה שנים לחסוך 100$ לכרטיס ולעצור ליום באמסטרדם. רק הביזבוזים שם יעלו לי פי 5... מיותר לומר שוויתרתי. כפי שציינתי בהודעה הראשונה שלי. אותי לימדו שהזול בסוף תמיד יקר יותר... ההצעה שלך לעצור ולנפוש באירופה - חלום...! למרות שהייתי ׳מסתפקת׳ בתאילנד :)

למעלה