טיסות יומית מתל אביב לרמת הגולן

מצב
הנושא נעול.

Brendan

New member

הודעת דובר משרד התחבורה. ------------------------ חברת התעופה ´´עיט´´ תפעיל מיום ראשון הבא (2/6/02) קו תעופה סדיר בין תל אביב לרמת הגולן, עם חידוש פעילותו של מינחת פיק שברמת הגולן. ------------------------------- הודעת הדובר המקורית כאן

oren*

New member
מצויין, אם אין תיירות חוץ, לפחות

הודעת דובר משרד התחבורה. ------------------------ חברת התעופה ´´עיט´´ תפעיל מיום ראשון הבא (2/6/02) קו תעופה סדיר בין תל אביב לרמת הגולן, עם חידוש פעילותו של מינחת פיק שברמת הגולן. ------------------------------- הודעת הדובר המקורית כאן
בארץ יהיה נוח ומהיר להגיע ממקום למקום. תודה על החדשות שאתה מביא לנו ברנדן

Brendan

New member
יש גם קוץ.

יש גם קוץ.
אף אחד מהמטוסים הקטנים שטסים בטיסות פנים ארציות, מותאם לנכים העושים שימוש בכיסא גלגלים. אי ההתאמה כוללת אי אתאמה ברוחב המעבר בתוך המטוס, מדרגות לעלייה למטוס, שירותים גדולים ועוד.. חוסר התאמה זה איינו עומד בניקבע בחוק שיוויון לאנשים עם מוגבלויות והנציבות עובדת על נושא זה כפי שהיא עובדת על נושא הנגישות לאוטובוסים, מוניות, רכבות ואוניות.

יהוושע

New member
אורן , שאלה לי אליך

אורן , שאלה לי אליך
נתת פעם כתובת של אתר ארכיון הצילומים הלאומי , וציינת שאפשר לראות שם תאונות רכבת שהיו בארץ . ניסיתי בכול דרך למצוא שם תאונות רכבת ולא הצלחתי . איזו מילה צריך לכתוב? תחת " תאונה , תאונות רכבת " וכו´ , לא עולה שום דבר . help!!

oren*

New member
נסה לחפש רק "רכבת" או "רכבות", יכול

אורן , שאלה לי אליך
נתת פעם כתובת של אתר ארכיון הצילומים הלאומי , וציינת שאפשר לראות שם תאונות רכבת שהיו בארץ . ניסיתי בכול דרך למצוא שם תאונות רכבת ולא הצלחתי . איזו מילה צריך לכתוב? תחת " תאונה , תאונות רכבת " וכו´ , לא עולה שום דבר . help!!
נסה לחפש רק "רכבת" או "רכבות", יכול
להיות שהורידו את האופציה לחפש כמה מילים יחד בכל מקרה, מישהו כאן בפורום כבר העלה תמונות מתוך המאגר אז אני יודע שלא דמיינתי את הדברים

Brendan

New member
אפרופו תיירות...

אפרופו תיירות...
להלן נתוני הלינות במלונות התיירות לחודשים ינואר-אפריל 2002 לפי פרסום של הלישכה המרכזית לסטטיסטיקה כל הזכויות שמורות © .1997- 2002 מדינת ישראל לינק לנתונים כאן

מצב
הנושא נעול.
למעלה