טיסה מיעד ממזרח אירופה לקייב ???

מצב
הנושא נעול.

למי יש מידע על טיסות זולות מיעדים באירופה לשדה התעופה בקייב בתארכים שבין 10-14 לספטמבר שיכתוב לי אני ישמח מאוד

ארזS

New member
נסיעה לאומן?

למי יש מידע על טיסות זולות מיעדים באירופה לשדה התעופה בקייב בתארכים שבין 10-14 לספטמבר שיכתוב לי אני ישמח מאוד
נסיעה לאומן?
ככה נראה לי לפי התאריכים. בכל אופן לא ידוע לי על טיסות זולות מאירופה, אבל בתאריכים האלה יש המון טיסות מנתב''ג לקייב.

אם ידוע לך מהתאריכים שזה לאומן

נסיעה לאומן?
ככה נראה לי לפי התאריכים. בכל אופן לא ידוע לי על טיסות זולות מאירופה, אבל בתאריכים האלה יש המון טיסות מנתב''ג לקייב.
סימן שאלה ואם אלה תאריכים מבוקשים אז SORRY הם בטח לא זולים.

ארזS

New member
זה לא משהו מיוחד

סימן שאלה ואם אלה תאריכים מבוקשים אז SORRY הם בטח לא זולים.
זה לא משהו מיוחד
האמת שלא בדקתי את התאריכים, אבל נראה לי שזה בתקופה "הימים הנוראים" שת חודש תשרי וזאת תקופה שיש המון (פשוט המון !) טיסות מהארץ לאוקראינה לביקור באומן.

צביקוש23

New member
אני לא מבין בזה.. אבל

נסיעה לאומן?
אני לא מבין בזה.. אבל
אם יש מישהו שידוע בנסיעות שלו לאומן זה לא אחר מאשר כבוד הרב אריה דרעי.

צביקוש23

New member
ואגב עליות לקבר נצל"ש

אני לא מבינה באומן
אבל תאריכים שידועים כמבוקשים הם בטח לא יהיו מוזלים.
ואגב עליות לקבר נצל"ש
בבית הקברות של המושב מגדיאל יש קבר מוזר בתוך מבנה עם כיפה שרבים עולים שם לרגל ומדליקים אלפי נרות בתוך מבנה האבן הקטן. (אגב בבית הקברות של מגדיאל קבור דוד של אבא שלי צבי שטרן ז"ל נפטר בשנת 1949 והוא בן 30 שעל שמו אני קרוי, ואגב צבי שטרן ז"ל הוא אח של סבא שלי הפרופסור אליעזר שטרן ז"ל נפטר 1981, אשתו שהיא סבתא שלי היא הד"ר לספרות ולשון הד"ר דינה שטרן שתיבדל לחיים ארוכים) נצל"ש ארוך ולא ממש מענין מישהו כאן... פשוט החלטתי לתפוס טרמף...:)

טוארג

New member
יש עוד צבי שטרן...

ואגב עליות לקבר נצל"ש
בבית הקברות של המושב מגדיאל יש קבר מוזר בתוך מבנה עם כיפה שרבים עולים שם לרגל ומדליקים אלפי נרות בתוך מבנה האבן הקטן. (אגב בבית הקברות של מגדיאל קבור דוד של אבא שלי צבי שטרן ז"ל נפטר בשנת 1949 והוא בן 30 שעל שמו אני קרוי, ואגב צבי שטרן ז"ל הוא אח של סבא שלי הפרופסור אליעזר שטרן ז"ל נפטר 1981, אשתו שהיא סבתא שלי היא הד"ר לספרות ולשון הד"ר דינה שטרן שתיבדל לחיים ארוכים) נצל"ש ארוך ולא ממש מענין מישהו כאן... פשוט החלטתי לתפוס טרמף...:)
יש עוד צבי שטרן...
כמדומני הוא מנהל בית חולים "הדסה" הר הצופים.

רק שהטיסות הסדירות

רק שהטיסות הסדירות
או המאורגנות מאוד יקרות 600 דולר ואילך

מצב
הנושא נעול.
למעלה