טייגרים בדרך לצפון

מצב
הנושא נעול.
טייגרים בדרך לצפון

טייגרים בדרך לצפון
השבוע הייתי בשירות מילואים. בדרך לצפון עשיתי מסע מזורז להכרת גרוטאות ארצנו. המסע הסתיים בהצלחה והתמונות רבות מאוד. חלקן אעלה היום והיתר - מחר. אז - שתיהנו! (ותיכף יבוא הסבר על האוטו שבתמונה)

דן 378

טייגרים בדרך לצפון
השבוע הייתי בשירות מילואים. בדרך לצפון עשיתי מסע מזורז להכרת גרוטאות ארצנו. המסע הסתיים בהצלחה והתמונות רבות מאוד. חלקן אעלה היום והיתר - מחר. אז - שתיהנו! (ותיכף יבוא הסבר על האוטו שבתמונה)
דן 378
שוכנת לה אחר כבוד סמוך לכפר הבפטיסטים. זהו מרכבים עירוני, סטנדרטי למדי. 378 עלתה על הכביש ב- 1969.

דן 378 לבני-ברק

טייגרים בדרך לצפון
דן 378 לבני-ברק
שימו לב לאות 'ב' ליד המספר הפנימי, מצד ימין.

דן 451

טייגרים בדרך לצפון
דן 451
בנתניה צפון, צמוד לתחנת הדלק של פז, יש מפעל ברנדי נטוש. 451 היא וריאציה חדשה קצת יותר של ה- 378 שלמעלה. היא יוצרה ע"י מרכבים ביולי 1970.

...ודן 463

דן 451
בנתניה צפון, צמוד לתחנת הדלק של פז, יש מפעל ברנדי נטוש. 451 היא וריאציה חדשה קצת יותר של ה- 378 שלמעלה. היא יוצרה ע"י מרכבים ביולי 1970.
...ודן 463
ממש בצמוד ל- 451 עומדת אחותה, ה-463. לאוטובוס גוף של מרכבים מספטמבר 1970.

אוהד11

New member
בעת פעילותה בדן היא נראתה במצב

דן 451
הרבה יותר טוב. היא פעלה בקו 73 שהפך ברבות הימים לקו 3 פ"ת לכפר סירקין. שימו לב על החלון למדבקות שהיו נהוגות פעם לגבי הטסטים השנתיים.

אוהד11

New member
כוונתי ל- 451.

הרבה יותר טוב. היא פעלה בקו 73 שהפך ברבות הימים לקו 3 פ"ת לכפר סירקין. שימו לב על החלון למדבקות שהיו נהוגות פעם לגבי הטסטים השנתיים.
כוונתי ל- 451.

דן 550 - דומה אבל שונה

טייגרים בדרך לצפון
דן 550 - דומה אבל שונה
סמוך לצומת ירקון נמצאת דן 550. וכך היא נראית מאחור -

9108701

New member
אתם מאמינים שהמכונות האלה הגיעו

דן 550 - דומה אבל שונה
סמוך לצומת ירקון נמצאת דן 550. וכך היא נראית מאחור -
אתם מאמינים שהמכונות האלה הגיעו
לסיני ולצפון עמוסי חיילים וציוד מתל אביב? קשה להאמין אבל זו המציאות

דן 550 - החזית

טייגרים בדרך לצפון
דן 550 - החזית
כן, זהו טייגר "צר", שיוצר ע"י מרכבים בשנים 71-72 (ואולי קצת אח"כ). החזית הצרה זוכה לשמשה קדמית אחת בלבד! מספר הרישוי המשוער - 336-400. האוטו הושלם במפעלי מרכבים ב- 23 דצמבר 1971.

ארזS

New member
היה גם דגם "מרופדת" כמעט זהה

דן 550 - החזית
כן, זהו טייגר "צר", שיוצר ע"י מרכבים בשנים 71-72 (ואולי קצת אח"כ). החזית הצרה זוכה לשמשה קדמית אחת בלבד! מספר הרישוי המשוער - 336-400. האוטו הושלם במפעלי מרכבים ב- 23 דצמבר 1971.
ואני זוכר שלפני הרבה שנים נסעתי איתו בקו 400 לירושלים. ואם אני זוכר נכון אז היה לו מנוע של VOLVO ומספרו הפנימי ב"דן" היה 750.

55מוטי

New member
היו שניים כאלה ואולי שלושה

ואני זוכר שלפני הרבה שנים נסעתי איתו בקו 400 לירושלים. ואם אני זוכר נכון אז היה לו מנוע של VOLVO ומספרו הפנימי ב"דן" היה 750.
היו שניים כאלה ואולי שלושה
עם מנוע של וולבו.

גם באגד היה אוטובוס אחד ויחיד עם

דן 550 - החזית
גם באגד היה אוטובוס אחד ויחיד עם
מרכב זה כמו של 336-400. המדובר באוטובוס מס' 66-003 שקיבל מרכב "דן" צר בשנת 1972 לאחר שעבר פיגוע והמרכב המקורי הושמד. 66-003 היה במקור אוטובוס של "המקשר" ולאחר השיקום עבד כל העת בקו 20 בירושלים.

אוהד11

New member
אכן מס' הרישוי שלה היה 400-336

דן 550 - החזית
אכן מס' הרישוי שלה היה 400-336
ולאלירן שמרגיש עם קו 17 "כמו בבית" - 550 פעלה על קו 17.

ארזS

New member
אכן כך הם פני הדברים

ארז, התמונה היא של 550. אתה
התכוונת ל- 750 מרופדת. 550 היתה עירונית בלתי מרופדת.
אכן כך הם פני הדברים
ואנא קרא בשנית את הדברים שכתבתי לעיל. לא טענתי שזה אותו האוטובוס. ציינתי שהיה אוטובוס מרופד שדומה לנ''ל...

מצב
הנושא נעול.
למעלה