דן 378טייגרים בדרך לצפון
השבוע הייתי בשירות מילואים. בדרך לצפון עשיתי מסע מזורז להכרת גרוטאות ארצנו. המסע הסתיים בהצלחה והתמונות רבות מאוד. חלקן אעלה היום והיתר - מחר. אז - שתיהנו! (ותיכף יבוא הסבר על האוטו שבתמונה)
דן 378 לבני-ברקטייגרים בדרך לצפון
השבוע הייתי בשירות מילואים. בדרך לצפון עשיתי מסע מזורז להכרת גרוטאות ארצנו. המסע הסתיים בהצלחה והתמונות רבות מאוד. חלקן אעלה היום והיתר - מחר. אז - שתיהנו! (ותיכף יבוא הסבר על האוטו שבתמונה)
האות "ב" אמורה להיות בת ים.דן 378 לבני-ברק
שימו לב לאות 'ב' ליד המספר הפנימי, מצד ימין.
מודה ועוזב...האות "ב" אמורה להיות בת ים.
378 התחילה את דרכה בקו 70 ונדמה לי שהיא סיימה את חייה בקווי בת ים.
דן 451טייגרים בדרך לצפון
...ודן 463דן 451
בנתניה צפון, צמוד לתחנת הדלק של פז, יש מפעל ברנדי נטוש. 451 היא וריאציה חדשה קצת יותר של ה- 378 שלמעלה. היא יוצרה ע"י מרכבים ביולי 1970.
בעת פעילותה בדן היא נראתה במצבדן 451
בנתניה צפון, צמוד לתחנת הדלק של פז, יש מפעל ברנדי נטוש. 451 היא וריאציה חדשה קצת יותר של ה- 378 שלמעלה. היא יוצרה ע"י מרכבים ביולי 1970.
כוונתי ל- 451.בעת פעילותה בדן היא נראתה במצב
הרבה יותר טוב. היא פעלה בקו 73 שהפך ברבות הימים לקו 3 פ"ת לכפר סירקין. שימו לב על החלון למדבקות שהיו נהוגות פעם לגבי הטסטים השנתיים.
איפה זה בדיוק בנתניה?דן 451
דן 550 - דומה אבל שונהטייגרים בדרך לצפון
אתם מאמינים שהמכונות האלה הגיעודן 550 - דומה אבל שונה
סמוך לצומת ירקון נמצאת דן 550. וכך היא נראית מאחור -
דן 550 - החזיתטייגרים בדרך לצפון
היה גם דגם "מרופדת" כמעט זההדן 550 - החזית
כן, זהו טייגר "צר", שיוצר ע"י מרכבים בשנים 71-72 (ואולי קצת אח"כ). החזית הצרה זוכה לשמשה קדמית אחת בלבד! מספר הרישוי המשוער - 336-400. האוטו הושלם במפעלי מרכבים ב- 23 דצמבר 1971.
היו שניים כאלה ואולי שלושההיה גם דגם "מרופדת" כמעט זהה
ואני זוכר שלפני הרבה שנים נסעתי איתו בקו 400 לירושלים. ואם אני זוכר נכון אז היה לו מנוע של VOLVO ומספרו הפנימי ב"דן" היה 750.
דן הפעיל שלושה אוטובוסים של וולווהיו שניים כאלה ואולי שלושה
עם מנוע של וולבו.
גם באגד היה אוטובוס אחד ויחיד עםדן 550 - החזית
כן, זהו טייגר "צר", שיוצר ע"י מרכבים בשנים 71-72 (ואולי קצת אח"כ). החזית הצרה זוכה לשמשה קדמית אחת בלבד! מספר הרישוי המשוער - 336-400. האוטו הושלם במפעלי מרכבים ב- 23 דצמבר 1971.
אכן מס' הרישוי שלה היה 400-336דן 550 - החזית
ארז, התמונה היא של 550. אתהאכן מס' הרישוי שלה היה 400-336
ולאלירן שמרגיש עם קו 17 "כמו בבית" - 550 פעלה על קו 17.
אכן כך הם פני הדבריםארז, התמונה היא של 550. אתה
התכוונת ל- 750 מרופדת. 550 היתה עירונית בלתי מרופדת.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.