טיול מתחילים ! יום שישי הקרוב

טיול מתחילים ! יום שישי הקרוב

שישי 13:00 . נפגשים בחנייה של פארק נחשונים. מסלול : מטפסים לכיוון המחצבות, מקיפים את אלעד, מטפסים לאנדרטת אלכסנדרוני. גולשים חזרה, רוכבים במקביל לכביש 6 חזרה לרכבים. במסלול : עליות (לא להיבהל) מתונות, ירידות מעט טכניות ... הכל ילווה, כמובן, בהדרכה והמון סבלנות לכוווולם... אורך המסלול כ- 15 ק"מ. הרכיבה על אחריות הרוכבים בלבד בבקשה לחתום על טופס שחרור מאחריות המצורף.

טיראן מ

New member
רוכבים/ות המעוניינים/ות להצטרף ...

נא להעביר אלי מסר או דוא"ל ([email protected]). נא לציין הפרטים: שם ומשפחה. גיל. פרטי התקשרות : דוא"ל ו/או מס' טל' נייד. ניסיון רכיבה (תיאור קצר). תודה ולהתראות. טיראן

odedl

New member
זמנים

כמה זמן לוקח לבצעה המסלול ? וכמה אנשים כבר בתכנון להשתתף ?

kitt

New member
פרט לחתימה על הטופס יש עוד ציוד

מומלץ/ חובה שיש להביא?

טיראן מ

New member
כן, בהחלט.

חובה - קסדה !!! ומים (כ-2 ליטר לרוכב). מומלץ - כפפות, משקפיים וחטיף/כריך קטן.

alonbns

New member
עוד שבוע בלי סינגלים???

או שגם במסלול הזה יש כמה בונבוניירות?

טיראן מ

New member
המסלול !! ../images/Emo45.gif

אתמול ערכנו טיול-לילה שכלל גם את מרבית המסלול של רכיבת המתחילים. המסלול מצויין. מהודק, רכיב, לא נהרס ע"י קוליסים... מחכה רק לנו .... לכם ... קדימה, להירשם, תיבת המייל שלי יכולה לעמוד בקצב.

mrmeny

New member
איך נרשמים?

אהלן, נראה לי שאני בפנים. איך הרשמים? לאיפה שולחים את הטופס וכמה זה עולה?

IlanShacham

New member
לא עולה כסף

שלח לטיראן (פרטי התקשרות למעלה) הודעה שאתה מתכוון להגיע, ותביא אתך את הטופס חתום כשאתה מגיע.

אבשי ג

New member
חברה, הייתי שמח להשתתף....

אבל שבת נכנסת ב-4... אם אפשר לפעם הבאה להשתדל לעשות את זה בשעות יותר מוקדמות שגם אנשים דתיים יוכלו להשתתף... תודה!

טיראן מ

New member
הוראות הגעה וקצת "סידורים" ...

איך מגיעים למקום המפגש - ניתן להגיע מכביש 444 (ראש העין-שוהם) או מכביש 6. מכביש 6 - יוצאים במחלף נחשונים לכיוון אלעד, בצומת T הראשון פונים ימינה ומיד שמאלה לכיוון נחשונים. מגיעים לצומת T נוספת, ממשיכים ימינה, אחרי 200 מטר תמצאו אותנו. בכביש 444 - צומת הכניסה לנחשונים נמצאת 2 ק"מ דרומית לכניסה הדרומית לראש העין. מי שמגיע מראש העין על 444 פונה שמאלה לכיוון נחשונים בצומת מרומזרת כפולה (שני רמזורים רצופים). מי שמגיע משוהם, צומת נחשונים נמצאת אחרי צומת אלעד (נסיעה צפונה) פונים ימינה לכיוון נחשונים ואחרי 200 מטר שוב ימינה אל החניון. מי שיכול לצרף מפה של המקום יבורך. אדמיניסטרציה : אנחנו רוצים להתחיל לרכוב מוקדם ככל האפשר, אנא השתדלו להגיע לפני 13:00 כדי לסיים את ההתארגנות ולצאת לדרך בזמן. ציוד נדרש : קסדה !! אין קסדה, אין טיול. אין וויכוחים. מים - 2 ליטר לרוכב. כפפות - רצוי מאוד. לא חובה אבל תשתדלו ... פנימית חלופית - מומלץ (כלי תיקון פנצ'ר גם לא יזיקו). חטיף/כריך - את זה אף אחד לא שוכח אף פעם אבל ... כתבתי ... אופניים תקינים - נשמע טריוויאלי אבל ... אם המעצורים לא עובדים נא לגשת לחנות האופניים הקרובה לפני הטיול ... טופס וויתור אחריות (מצורף למעלה) חתום. מס' הטלפון הנייד שלי לתיאומים - 3251119 - 052 להתראות, טיראן

למעלה