טיול לרוסיה.

petzoldprosis

New member
טיול לרוסיה.

בוקר אור, חיפשתי מידע בנושא - הטיול לרוסיה, אבל לא ממש מצאתי (אם פספסתי אז אני מצטער מראש). רציתי לדעת - מתי, כמה זמן, מה העליות (בערך), חייבים להביא ציוד, מינימום צניחות ? בברכת שבוע נפלא לכולם, petzold.

FalxOri

New member
בבקשה

מתי? שבועיים אחרונים של יולי +- יום כמה זמן? כמה שאתה רוצה, תלוי במקום בטיסות. בעיקרון שבועיים אבל אפשר פחות. ציוד? יש שם השכרת ציוד אבל אני לא הייתי נוסע בלי ציוד פרטי. מינימום צניחות? תלוי בך ובכמה אתה מרגיש בטוח לצנוח ב DZ אחר (ובלי פייג'ר). בעיקרון כולם ידאגו אחד לשני אבל האחריות היא אישית. יש גם את האופציה להצטרף לקבוצה שלוקחת מדריך מכאן (בהנחה שיש עוד כאלה) ואז הוא יכול לדאוג לך באוםן יותר פרטי... אני אהיה בחו"ל כל השבוע אז לפרטים ושאלות, תתקשר ליורם גניש 0523432101 תזכורת: נא להביא דרכונים עד סוף החודש O

FalxOri

New member
תלוי

תלוי ברמת חיים שתבחר... לינה: מלון - $12-15 ללילה בחדר רגיל, עד $100 דולר ללילה לסוויטה ע"ש חמו ורחו. bunkhouse - קצת פחות אבל לא יודע אם\כמה יהיו (עכשיו בונים אותם) אוהל - חינם אוכל: קניות בסופר - די זול מסעדות - כמה דולרים ואוכל סבבה צניחות : 11-12 דולר לצניחה תלוי בשער של הרובל באותו זמן. ויש הנחה לחבילות של 50. כמות הצניחות תלויה בכושר שלך, ראיתי אנשים שעושים גם כמעט 20 ביום. +$3 ~ לקיפול אם אתה רוצה. כרטיס+ויזה : אין עדיין מחיר סופי אבל לא יותר מ-$500 ושוב תזכורת. דרכונים ,3 תמונות ו-500 ש"ח עד סוף החודש !!! O

shivekroi

New member
shto ti gavaritch!?

הלילה היה לי חלום... (קמתי יבש אז תרגעו). שורה תחתונה, קוסטה ריקה וגלישה, מתחיל להראות יותר כמו רוסיה וצניחה. רציתי לדעת כמה דברים לגבי טיולים כאלו לרוסיה: יש עונה לצניחות ברוסיה? מרץ, אפריל הם חודשים בעונה? לאיפה בדיוק נוסעים בדר"כ כל קבוצות הצנחנים מהארץ? יש אתר לDZ שאליו אתם נוסעים? 2500$ = 20 יום על 100 צניחות נשמע הגיוני? (כולל הכל) צריך ויזה מראש? או שפשוט נוחתים שם ומוציאים את סבתא מהתיק שתתרגם? תודה.

למעלה