טיול בשבת...

GS2003

New member
טיול בשבת...

מישהו יודע על איזה רכיבה שמתארגנת השבוע לאזור הצפון ? אני רוכב חדש ועדיין בהרצה וממילא אני מתכוון לצאת לרכיבה בשבת(כדי לשרוף קצת קילומטראז ) וחשבתי שיהיה יותר מעניין לראות עוד רוכבים בדרך...וגם ללמוד משהו... בכל אופן, אם יש איזה משהו אני אשמח להצטרף !

tygger

New member
צר לי איש טוב,

אני יוצא אולי דרומה אבל פני אל החברה. אם אתה רוצה להתלוות אלי עד לתל אביב אתה מוזמן. אפשר אפילו אולי עד לבית הפנקייק, אבל אני מעדיף שלא תסע את החזרה לבד. בטח לא בהרצה. אולי מישהו רוצה להצטרף? RANSNOW והמעיל החדש? שלמה? חיפאים??? אנשים להתעורר שם!

tygger

New member
חחח ../images/Emo6.gif לא.

את גרשון הכחול אני משאיר בבית. אני חשבתי יותר בכיוון של מקסי. אבל כנראה לאור המצב האחרון פה אצלי אז האישה מגיעה אלי. עוד מעט נסיעה לכיוון. יכול להיות שיהיה אולי XT גם... יש בכוונת XT500 (שתיים כאלה) ואחד 350 במחיר ממש טוב (גם מצב טוב מאוד)

eyalCBR

New member
מומלץ לבד בהתחלה!!

מאחר ואתה עדיין לא מכיר את האופנוע כי אתה בהרצה, הייתי ממליץ לך לרכב לבד כי עם אחרים אתה תיסחף ויכול שתעשה טעות שתעלה לך..... וזאת מאותה סיבה שאתה לא מכיר את האופנוע. מלבד זאת, ללמוד מאחרים לא כ"כ הייתי ממליץ כי גם "האחרים" לא יודעים לרכב, כך לעצמך קורס של גידי פרדר א'+ב' ואח"כ תתרגל אותם לפחות אחת לשבוע רק ככה תלמד לרכב, אף פעם אל תלמד מאחרים כי בסוף תגמור כמוני, עם החלקה כצבנית על הכביש ואופנוע חדש חדש שהתרסק לו על מעקה בטיחות.

GS2003

New member
נשמע כואב...

אני מקווה שאני לא אראה את הGS מרוח על הכביש...לא נעים ! במיוחד כי לא עשיתי מקיף... תודה על העצה בכל אופן !

C O L T

New member
אפשר גם לרכב בקבוצה, עם רגועים

טיולי הרגועים של המועדון או לא של המועדון, במהירות 90 בערך, הם לא יכניסו אותך לצרות, ואם הצרות ימצאו אותך בכל זאת - יש חברים וגרר ובכלל, קל יותר מאשר לבד.

TheReverend

New member
../images/Emo124.gifלא של המועדון../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

"רגועים" הם לא!!!! סע עם הטיולים של קא"ו יהיה לך עדיף. כמו שאמרו, כך חודש חודשיים להתרגל לאופנוע ומייד לקורסים של גידי. TheReverend שעוד שבוע מתכנן את הקאמבק לסצינה החיפאית
היכונו לביאת הכומר...

Pumi

New member
לדעתי דווקא לנסוע עם אחרים זה יתרון

הכל תלוי עם מי אתה יוצא. ככה תוכל מההתחלה ללמוד יותר, לדאוג שהשגיעות הקטנות בישיבה, בהחזקת כידון, בלכוון את הגוף בזמן בלימה, תוכל לקבל הרבה טיפים בקשר לזה. מה שאני ממליץ, זה לנסוע בטיול של אנשים שנוסעים לאט. ככה תוכל להתאים את עצמך לקצב איתי שלא יפגע בהרצה, וגם תוכל לנסוע עם אנשים מנוסים. בשביל זה אני בעצם ממליץ לך אולי לצאת לטיול של קא"ו (קרן אלחנן וחברים, הקישור בקישורים של הפורום תחת אתרים ישראלים, ואני עצלן אז לא שמתי אותו פה). הם נוסעים לאט, רוב האנשים שיוצאים לטיול הם מנוסים, שרוצים לנסוע לאט בשביל הנסיעה, וקצת לראות מקומות שונים בארץ. אתה יכול לבדוק מתי הטיול הבא. טיול עם רוב אנשי הפורום, הוא טיול במהירות שלא מתאימה להרצה, ולכן אמליץ לך או הטיול של קא"ו, או למצוא מישהו שנוסע לאט ויש לו סבלנות, או למצוא עוד מישהו בהרצה ורוצה לנסוע.

../images/Emo12.gif אתה אומר את זה כי נסעת איתי

פעם לטיול? כי אני לא זוכר מקרה כזה...

TheReverend

New member
אם היית רוכב על אופנוע אמיתי

אולי היינו רוכבים ביחד
בחברות

Fat Custom

New member
123 קצב, תתחיל לגבות ח"י שקלים לכל

טיול על קפה, וח"י ח"י שקלים על מסעדה טובה, ואז יעריכו אותך

el presidente

New member
נו..עכשיו ברור שאם היה לי אופנוע

אמיתי..אין לי ספק שלא הייתי רוכב איתך.... אבל אני אמשיך לירכב על האופנוע "הלא אמיתי" שלי..... תודה אבל לא תודה.

® Road Runner

New member
../images/Emo6.gif מישהו פה לקח ללב...

ת'אמת...לא מבין את הקטע שרץ פה די הרבה עם זה שה"אופנוע אמיתי" או לא... זה די מעליב שמזלזלים לך באופנועך האהוב, שהוא בבחינת הגשמת חלום עבורך ומהווה את תמצית חסכונותיך... נשיא
אתה יכול להרגע...האופנוע שלך א-מ-י-ת-י לחלוטין
(אחרת איך תסביר את התעריף שאתה משלם לביטוח
)

el presidente

New member
מה לעשות...נפשו של הנשיא עדינה

כמו וואזה סינית מהמאה ה-18... בכל מיקרה ..אם תזהה מחר את אופנועו של הנשיא (זה עם הדוב מאחורה) בכבישי הדרום מחר...אתה מוזמן להפסקת סיגירה...
הנשיא - שממש לא ברור לו למה המסך של המסרים האישים לא ניפתח לו

TheReverend

New member
טוב דיי עם הריגשי ../images/Emo6.gif

קח זה בשבילך
- לא צריך לקחת ללב כל דבר אתה יודע
למקרה ואתה לא זוכר - הניק הישן שלי זה GPZ99 וכן, נפגשנו פעם באיזו שבת במהלך אחד הטיולים

למעלה