טיול בחג השני

אורora

New member
טיול בחג השני

פרטים מלאים , הוראות הגעה ושרשור אוכל בקומונה. הטיול קליל ולא רחוק. והמקום מקסים. מנהלות אפשר לנעוץ.

דש1דש

New member
היה שווה +++

הרגע חזרנו הביתה, וההפתעה הכי גדולה - בסוף סו"ש + חג עם מזג אויר מושלם לטיולים - חזרנו ללא פקק, עומס או עיכוב נסיעה!!! לא להאמין!!!! יותר מושלם מזה?! הטיול היה אכן קליל ומקסים, הנוף מדהים, החברה מוצלחת ++. מה עוד צריך לסיום חופשה מוצלחת? אולי עוד שבוע חופש?! מחר חזל"ש

אורora

New member
שווה ביותר

נוף מהמם ופריחה יפהפיה ומסלול כיפי וירוק החברה נעימה הילדים אחלה ( חוץ מהפציעה הקשה ) והנסיעה כאמור עם אפס פקקים עכשיו אני עם ה ipad והם מרותקים למשחקי אוגרים ומבוכים בוובקינז

catנוע

New member
שמחה לשמוע שנהניתן

אתן והילדים
נשמע שהיה שווה במיוחד. אנחנו לעומת זאת 'בילינו' בארוחה משפחתית שאמנם היתה נחמדה אבל ללא ספק הייתי מעדיפה טיול אם זה היה תלוי בי. ולצערי, אצלנו אין מחר חזרה לשגרה כי זו שמנהלת את הצהרון של חבצלת הודיעה לי היום שבא לה עוד יום חופש
ולמרות שהיא למעשה מחוייבת, היא עברה בין שני ההורים האחרים שבצהרון שאמרו לה שיש להם תכניות למחר עם הילדים ולכן הם מוכנים לוותר על הצהרון ואז הודיעה לי שרק בשביל חבצלת לא בא לה לפתוח את הצהרון. בשנה הבאה אני אבקש ממנה בכתב בתחילת השנה את כל החופשים...אוף. (וסליחה אם הקיטור הזה לא במקום, זה פשוט נורא עיצבן אותי)

אורora

New member
מוזר....

נלו בכל מקרה היא עם 2 בנותיה לא? אז מה הבעיה לקחת גם את חבצלת. גם אצלי אין בדיוק שיגרה. המטפלת מגיע אחה"צ (ואני קיוויתי שתבוא בבוקר ) ואחרי סבב טלפונים של 6 בנות לא מצאתי שום בייבי סיטר. כלאחר יאוש ( אני חייבת חייבת חייבת לעבוד מחר )ניזכרתי בביתה בת ה 16 של המטפלת עצמה, שדווקא יכלה אז היא תבוא בבוקר

יולי 7

New member
אני הייתי מתפשרת על עוד יומיים

בלי לעשות כלום כדי לנוח מהחופש... שמחה שנהניתן . התבלבלתי מכל הפלוסים

הרמוניה

New member
זה שהיה שווה ביותר-זה חדשות ישנות

כבר כמעט התרגלנו (מסכנים שכמותינו) שהטיולים הם כיף אמיתי.... אבל לחזור במוצאי חג מהצפון בלי פקק קטן לרפואה?? הרמוניה

למעלה