טיהור הבית

MEZAN

New member
טיהור הבית ../images/Emo53.gif

שלום רב. בקרוב אנו עוברים לדירתנו החדשה. קנינו את הבית מזוג שהתגרש (וגירושים מכוערים). כל מי ששומע זאת ישר אומר "חייבים לעשות טיהור לפני שנכנסים" ! אז שלב השיפוצים הסתיים לו, וכאמור אוטוטו נכנסים לבית. אשמח לקבל עצות/הדרכה לגבי הטיהור. רב תודות

Dfengshui

New member
טיהור הבית

ברגע שהדיירים הקודמים עוזבים עם חפציהם ואתם נכנסים עם חפציכם, אפשר לומר שהבית "טוהר", אבל הבעיה היא שהפוטנציאל שלו לא השתנה
פנג שואי יכול לזהות את פוטנציאל הבית (כלומר, מה הבית גורם לדייריו) ולטפל בו, אבל מה שמכנים בציבור "טיהור", פשוט לא עובד, למעט תחושה קצת יותר טובה לפרק זמן קצר. שינוי אמיתי של פוטנציאל הבית דווקא ניתן לעשות בעזרת שיפוץ, כפי שכתבת שעשיתם. השינוי תלוי בהיקף השיפוץ. קצת יותר מידע על פנג שואי ניתן לקרוא באתר שלי.

3ונמיי

New member
רעיון....

אחי וגיסתי קנו בית מזוג שהתגרש וגם הם רצו לטהר את הבית. הם התיעצו עם רב והוא אמר להם לנקות את הבית עם מי ים, לומר ברכה ולקבוע מזוזה. שיהיה בשעה טובה.

בנוסף למה שנאמר

לגבי חנוכת בית ובדיקת המזוזות. יש אומרים שכדאי שיהיה ספר זוהר בספרית הבית. אני מכירה בית ששלוש זוגות גרו בו והתגרשו - ברצף. אז לפעמים יש בעיה בבית. אבל לא תמיד. גם אנחנו קנינו בית יפה מאד מזוג שהתגרש לא יפה. עשינו חנוכת בית, מזוזות כשרות, זוהר והכל. אבל עדיין כל פעם שנכנסתי לבית הרגשתי שאני מתרגזת. הייתי רגועה בעבודה / אצל הוריי או איפה שלא הייתי - ברגע שנכנסתי הביתה - הרגשתי רגוזה ולא הבנתי למה. בסוף הבנתי שהבית לא מואר טוב. השקענו בתאורה מלאכותית טובה שנותנת אור כמו טבעי - ומאז אני מאושרת... ככה שלפעמים באמת בית נותן הרגשה לא טובה - אבל לא בגלל "כוחות" שבו, אלא בגלל המבנה שלו. שיהיה בשעה טובה.

למעלה