טורקיה--חתול העיר

Handsome Johny

New member
טורקיה--חתול העיר

שלום לכולם ובכן מסתבר שבטורקיה מאוד אוהבים חתולים וגם שם יש תחנות האכלה.. באחת הסימטאות שבשווקים פגשתי חתול שמייד התמסר אלי וילל בטורקית.. כמה ליטופים וכמה חתיכות שווארמה והוא הפך לחברי הטוב ...בקרתי אותו יום יום באותו המקום והוא חיכה לי וכהרגלו התמסר לליטופים וגרגר לו בטורקית ...קראתי לו חתול העיר

Handsome Johny

New member
טורקיה -חתול הכפר

ובכן ... בביקורי באחד הכפרים העתיקים שבאנטליה הכרתי חתול שחי חיי כפר מאושרים וחופשיים ..נושם אוויר פסגות ומלקק חלב פרות .. הוא מייד זיהה שאני אוהב חתולים והוא ניגש לומר שלום ..בזנב מורם וכמה יללות מתוקות הוא הצהיר על כוונותיו נתתי לו חתיכת גבינה והוא היה מאושר ...מסתבר שחתולים מוסלמים הם נחמדים להפליא ומתמסרים בקלילות .. ...קראתי לו חתול הכפר ..

toltol03

New member
אני חייבת לציין שגם החתולים שברודוס

וכל החתולים שראיתי וכמובן הכרתי בטורקיה והייתי הרבה שם הם היו חתולים באמת טובים ומאוד מאושרים -הם נראים מטופלים ..לא כולם מסורסים\מעוקרים אבל נראים טוב ומאושרים.. הייתי לפני הגיוס ברודוס -טיילתי במקדש היווני ששם והכרתי שם הרבה חתולים מאושרים שמנים ומאוד רגועים .. הם באמת משום מה יודעים להבחין איזה תייר אוהב חתולים או לא.. זה ממש מקסים..

toltol03

New member
זיכרון טוב מהחתולים בטורקיה

כשהייתי קטנה הייתי נוסעת עם ההורים שלי לטורקיה .. היתי באנטליה -אני חושבת אבל זה לא חשוב ..והיה שם במלון 3 גורים ששיחקו אחד עם השני וכל האורחים במלון אהבו אותם -כל פעם מישהו אחר אחרי כל ארוחה היו באים לאכיל אותם (וכמובן אני) ..הם עשו לי את כל החוויה מהטיול בטורקיה. זה היה מלון שחזרתי אליו עם ההורים שלי פעמים וכל פעם הכרתי והתיידדתי עם רוב החתולים שם והיו הרבה -המקום היה גדול ואני הייתי קטנה -קשה היה לי להסתובב לבד (- וגם היה אסור לי) החתולים שם היו מאוד מטופחים ומאוד מאושרים אני מקווה שכל החתולים בארץ היו ככה .. יש להם שם חתולי רחוב ממש יפים ומאוד אוהבים בני אדם . בכל פעם שאני נוסעת לחול אני מחפסת חתולים :)

למעלה