טורניר החרבות-מזרזים עניינים,סיבוב מיוחד.

טורניר החרבות-מזרזים עניינים,סיבוב מיוחד.

בסיבוב הקודם ניצח דגשחור ברוב די מכובד.כדי לזרז קצת עניינים אני אתן קרב טיפה שונה. בפינה הכחולה:שני אבירים לבנים נוספים מצטרפים לטורניר.באריסטן סלמי אשר לפני שנים זכה לכינוי "האמיץ" ומעשיו מדברים בעד עצמם.איתו משתתף גם האביר אריז אוקהרט הרומנטיקן שהיה אמיץ (או טיפש) מספיק להסתער לבדו על כוח שלם,ואפילו לקצץ כמה ידיים וראשים,לפני שפגש בנרוושי מגודל. בפינה האדומה:שני נציגים נוספים מהצפון.הראשון הוא ג'ונגדול אומבר,ענק מטורף שצוחק כשזאב מוריד לו שתי אצבעות ומעשיו בחברת רוב מדברים בעד עצמם. גם בהיותו שיכור כמעט למוות הצליח לשבור לתוקף אותו את היד,לקחת לו את החרב ולהרוג שניים שלושה נוספים לפני שהופל.איתו בפינה בחור מזוהם למדי,כלב זקן וקשוח עם לב בסופו של דבר.יורן ממשמר הלילה. שניים יכולים לצאת חיים מהסיבוב הזה,לא חובה מאותו הצוות.מי לדעתכם יהיו השניים שישרדו את הקרב?

באריסטאן וג'ונגדול.

הלוחם שהכי סביר שיצא חי מן הקרב הוא באריסטאן. באריסטאן אמר לאחיו למסדר ביום בו פשטו ממנו את הגלימה הלבנה: "גם היום יכול אני לשסף חמישה מכם בקלות כפי שפגיון חותך גבינה". במשמר המלך יש שבעה. חמישה זה אומר כל השאר חוץ מבאריסטאן וג'יים לאניסטר. ככה שאריז אוקהרט נופל ביכולתו בהרבה מבאריסטאן. אוקהרט הצליח לקצץ מספר ידיים וראשים כשהסתער רכוב על סוס. נהנה מיתרונו של הפרש על אנשים הניצבים על הקרקע. אבל אני חושב שלא היה שורד עימות ישיר מול ג'ונגדול. יורן היה ברנש קשוח שידע להשתמש בחרבו. לפני שמת הצליח להרוג שלושה אנשים. זה היה במצב של פיכחון. ג'ונגדול השיג את אותה התוצאה לאחר ששתה כמות שהייתה מפילה שלושה אנשים רגילים... אני חושב שהנימוקים הללו מסבירים דיים את ההצבעה שלי.

lol1000

New member
זה שסלמי אומר שהוא יכול

להרוג את החמישה האחרים בלי בעיה לא אומר שהוא באמת יכול העורב אמר שבראן יכול לעוף....אז מה

סלמי לא האדם שירבה ברברבנות ריקה.

וכל הסימנים אומרים שהוא באמת יכול. כמו שאמר ג'יים לאניסטר, הלורד המפקד של משמר המלך, שניסה לשווא להטיל משמעת בפקודיו הסוררים: אני שירתתי עם סר ארתור דיין חרב הבוקר, שיכל לגבור על כולכם בידו השמאלית בעודו משתין בעזרת הימנית. ולפי הסיפורים, אכן יכל...

lol1000

New member
סלמי וגונגדול

אפילו שהוא זקן סלמי הוא אחד הלוחמים הגדולים, הוא הוכיח את זה מול הממזר של הטיטן וגונגדול.....הוא פשוט גדול....מאוד גדול....אני אפילו הייתי מהמר בעדו נגד ההר הרוכב

Zegdel

New member
יורן וג'ונגדול

יורן נראה לי כמו תופס חרב קשוח, מרושע ומלוכלך. הוא הולך לנשוך, לבעוט ולכרסם בקרב הזה. אז אולי לא יהיו לו את כל האוזניים או האצבעות שלו, אבל הוא וג'ונגדול הולכים לנצח. אוקהרט הוא לא איזה שוס. הוא אחלה אביר, אבל לא משהו יוצא דופן. סלמי זקן. ג'ונגדול ממש גדול וסביר להניח שבקרב הוא ימשוך את רוב תשומת הלב, וייתן ליורן זמן לנקב את שני האבירים.

sk33

New member
סלמי וגונגדול

גונגדול הוא ענק ולוחם מצוין , סלמי הוא אחד הסיפים הכי טובים הממלכה גם שהוא זקן יורן הוא עורב, הוא יודע להילחם הוא ניצח 3 שומרים וזוהוא פה זה נגמר אוקהרט לא היה ידוע ביכולתו המדהימה בחרב בגלל זה אני חושב שלסמי וגונגדול עולים לסיבוב הבא

ההימור שלי-יורן וג'ונגדול

יורן פרקטי מספיק וחכם מספיק לדקור את סלמי בגב כשצריך. וג'ונגדול-טוב,הוא פשוט גדול,מאוד גדול.הייתי מהמר עליו גם נגד אנשים כמו סאנדור וגרגור קלגאן.

ללוגיין ולזגדל שצידדו ביורן...

ראינו פעם אחת את יורן נלחם, ופעם אחת את אוקהרט נלחם. יורן נלחם טוב יותר מהאדם הממוצע. אבל אוקהרט יותר טוב. אוקהרט היה מתאמן בחרב ובמגן על בסיס קבוע, בעוד יורן היה משוטט בשבע המלכויות ומביא אנשים למשמר. אוקהרט יותר טוב, אם כי לא בצורה כל כך משמעותית. ופרקטיקה לא תעזור ליורן כשיבוא להילחם בסלמי. כי סלמי פשוט טוב ממנו לאין שיעור. סלמי יכול להילחם ביותר מאדם אחד בו זמנית.

lawknight

New member
תלוי באורך הקרב.

בקרב קצר אין תחליף לנסיון ולכן ההימור שלי הוא סלמי ויורן שלשניהם נסיון מעשי ופרקטיקה לוקחת תאוריה בתשע מעשר פעמים. בקרב ארוך מדבר גם הכושר הגופני והכוח הפיזי לכן המועמדים לניצחון יהיו ג'נגדול ואריז.

למעלה