טופס השאלת סנופה

טופס השאלת סנופה ../images/Emo68.gif

הסכם השאלה בין צד א´ : צושי שואו המוכר כאפוטרופוס הלא אחראי של סנופה - להלן המשאיל לבין צד ב´ : כל דיכפין המבקש להשאיל את סנופה - להלן השואל לגבי השאלת : סנופה - להלן סנופה פרטי ההשאלה : א) אני __________ מאשר/ת כי קיבלתי את סנופה לתקופה של 48 שעות ביום __/__/__ בשעה __:__:__ לאחר שנבדקה ע"י רופא ביה"ס ונקבע כי היא במצב תקין. ב) ידוע לי כי סנופה כוללת את הפריטים הבאים : - 1 שיער בלונדיני - 1 חיוך תמים - 34 שיניים לבנות - 1 תיק ביה"ס - 2 תלבושת אחידה - 1 סיסמא לאדמין הפורום - 2 מגבות - 1 פיג´מה עם ציורים של סנופי קביעת האחריות : ג) מוסכם כי כל המצאה, הברקה או פטנט של סנופה במהלך תקופת ההשאלה יהיו בבעלות המשאיל. ד) כמו כן מוסכם כי כל נזק שיגרם לצד ב´ כתוצאה מהשאלת סנופה איננו באחריות המשאיל. תנאי הפעלת החוזה : ה) הריני מקבל/ת עלי את האיסורים הבאים ומתחייב/ת שלא לעבור עליהם בנוכחות סנופה : - איסור עישון (לרבות סיגריות, סיגרים, עשן מכוניות, חשיש ודבק מגע) - איסור שתיית אלכוהול (וכן איסור שתיית רד בול ושאר משקאות המצמיחים כנפיים) - איסור צפיה בחומרים שיש בהם טעם לפגם (או כאלה שאין בהם טעם לפגם אבל לא יזיק לסנופה לחכות עוד כמה שנים) - איסור נהיגה פרועה (אלא אם זו סנופה נוהגת) ו) אני מתחייב/ת להעמיד לרשות סנופה התנאים הבאים : - 5 ארוחות ביום, בהתאם לתפריט שתקבע סנופה - אינטרנט מהיר 25 שעות ביממה - 3 שיחות טלפון מדי שעה (לא כולל שיחות לעו"ד) - מיטה חמה הכוללת שמיכת פוך, סדין פלנל ודובי - אמבטית קצף עם ברווזים ז) אני מתחייב/ת שלא להפגיש את סנופה עם סעיף זה כלל ועיקר ח) אני מתחייב/ת להעניק לסנופה את כל תשומת הלב, למלא אחר כל צרכיה, לפנק אותה ולהעניק לה חום ואהבה ככל שביכולתי. חובת דיווח, בקרה ותשלום : ט) מדי 3 שעות אעביר דיווח מפורט למשאיל על מצבה של סנופה ושינויים במידותיה. י) התשלום כולו יועבר למשאיל במזומן (שטרות לא מסומנים) עם חתימת העיסקה. ובזאת באתי על החתום ___________ בברכת השאלה נעימה >מחסני צושי בע"מ<

bduya

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח..

SnoopyS*GirL

New member
הייתה לי

תגובה מקורית, אבל היא נמחקה באורח פלא (כל קשר בין המקרה לבין המחשב ה
שלי מקרי בהחלט) אז רק רציתי להגיד לך, צושי היקר, שיומך עוד יבוא!!!
אמרת?
תקבל! >סנופה מארגנת חבר´ה שישבו איתה על הברזלים כשצושי בא מחר<

שאלה!

אם אני מוכר את סנופה בתקופה הזו של ה - 48 שעות, ומקבל שכר נאה, ומתחייב להחזיר אותה בתום ה - 48 שעות - הרווח הוא נקי שלי, או שיש לי התחייבות לשלם מס צוש?!

התמ-ים

New member
קצת תהיות

איך אתה יכול למכור משהו שנמצא אצלך בהשאלה? איך אתה יכול להחזיר אותו אח"כ, ושעוד יישאר לך רווח? ירידת ערך? תשלום המע"צ (מס ערך צושי) הוא לא בזמן הקניה? ממממ ... אם סנופה תמכר פעמיים, יש החזרי עודפים? אולי איזשהו זיכוי מס?

אוריאל11

New member
ונמשיך עם קשה לי את...

רחוקה ממני קשה לי והמיטה כל כך קרה קשה לי אוהב אותך עודני בדד נותרתי בחושך הולך חוזר בלי מטרה כולה צוחקת אלי ניבטת מבעד לחלון האם נדמה לי קולך קוראני ולא יכול לישון צלצלי אלי ילדונת אמרי מילה טובה מילתך תקווה נותנת ולנפשי שלווה קשה לי את רחוקה ממני קשה לי והמיטה כל כך קרה קשה לי אוהב אותך עודני בדד נותרתי בחושך הולך, חוזר בלי מטרה רועד בחדר בוכה בסתר גבר עם לב נשבר רוצה אלייך כי בלעדייך אין בחיי דבר צלצלי אלי ילדונת אמרי מילה טובה מילתך תקווה נותנת ולנפשי שלווה קשה לי את רחוקה ממני קשה לי והמיטה כל כך קרה קשה לי אוהב אותך עודני בדד נותרתי בחושך הולך, חוזר בלי מטרה קשה לי את רחוקה ממני קשה לי והמיטה כל כך קרה קשה לי אוהב אותך עודני בדד נותרתי בחושך הולך, חוזר בלי מטרה קובי פרץ

הדסו^ש

New member
חוצפה...../images/Emo70.gif

למה רק אתה תקבל את דמי ההשאלה??? לדעתי מגיעים גם לי אחוזים!!! וחוצפה נוספת היא, שאף אחד לא טרח לשאול אותי בכלל אם אני מוכנה להיות בחדר לבד ל-48 שעות השאלת סנופה!!! וחוצפה אחרונה: סופסוף, לאחר שנים של מאמצים מאומצים, הצלחתי סופסוף להוריד מסנג´ר!!! (כאן באה החצוצרה) אוי, זו בעצם לא תלונה... נו, אבל אני חייבת להתלונן על משהו, נכון? אז כן, זו חוצפה
למה רק עכשיו הוא פתאום נזכר שבעצם כן אפשר להתקין את עצמו פה במחשב? >הדסו´ש מחפשת סכסוכים<

כנף

New member
בקשת סיג

סיג: 34 שיניים לבנות? אם אני משאילה, האפשרי יהיה מצידי לבקש איזון כלשהו, בשיניה הלבנות של סנופה? (נגיד, לעקור עוד שתיים, עדיף בזהב) >כנף שתוהה איזה רק-חצי-משקה ששתתה הצמיח את עצמה, וחושבת ששתי שיניה הקדמיות העליונות של סנופה חסרות
<

שקר בפרסום!!!

לאחר עבודת תחקיר מעמיקה, גיליתי כי אותה סנופה, המפורסמת כבעלת ´שיער בלונדיני´ אינה כזו כלל וכלל!!! שטני בלבד!!!!!!!! הישמרו לכם!!! זו הינה עבודה בעיניים <ובשיער>!

עדןe

New member
אממ... תשובות לכולכם,,,

קודם כל נתחיל מזה שהשרשור המשעמם והאוילי למדי הזה,לא עולה בקצה קצהו של התיחכום של השירשור שלי את עצמי מאמש, שאגב נעלם באורח פלא. לדעתי לליטון יש יד בדבר,אבל אני אחריש. אממ.. צושי חתמתי על הכל והוספתי בתחתית נ.ת.ל. בלי שתרגיש. סנופה את תשלמי על ההודעה שלך!! כל יתר דורשי האחוזים על עיסקת סנופה 2001,אל תתקשרו אלינו אנחנו נתקשר אליכם.. ולגביך מר´ אקס שחור,יש לי אי אילו שאלות,אבל במעטפה כתומה, כנאמר לעיניך בלבד... >עדן מזמזמת לה שיר סקנדינבי עתיק ומחייכת<

אקס שחור, מעטפה כתומה

סנופה מושאלת, וגם משלמת נגמרו החיים הטובים, קוצצו האחזוים ואקס השחור, למעטפה הכתומה המובטחת, עדיין ממתין....

כנף

New member
בלעדי לאקס השחור. זוהי הודעה מוקלטת

אקססס... מהר!! תתחבא! (הנה,
. יופי, פה טוב.) עדן, את מחפש מישהו אולי?

כנף

New member
נדמה לי שאמרתי: "בלעדי לאקס"!

המנוי אינו זמין כעת. אנא נסה שוב, במועד מאוחר יותר. תודה. >כנף מצוטטת להודעות מוקלטות<

לא אזוז

פה אני קובע את מקומי :
לא אזוז מכאן. לא ל
לא ל
לא ל
לא ל
אחחח... זה נראה לי יקח הרבה זמן.. אני הולך לתפוס
...

למעלה