טופיק חדש ואולי לא ממוחזר.

טופיק חדש ואולי לא ממוחזר.../images/Emo18.gif

יש לי שאלה,וחשבתי הרבה אם לפתוח הודעה חדשה(אני לא אוהב לפתוח הרבה כתומים) טוב אז השאלה היא: מה הקטע שבגללו הרגשתם הכי רע או שהזדהתם עם הדמות

Chsheer cat

New member
הכי הרגשתי רע../images/Emo95.gif

כשבספר הראשון הארי מקווה שהבקתה תקרוס ואולי יתחמם קצת ביומולדת שלו. זה ממש הזנחה בתת תנאים של ילד, להגיע לרמות כאלה... שהוא רוצה שהגג יפול עליו כי קר לו. זה ממש עצוב, אפילו שזה קורה לדמות דמיונית של הילד הכי פוץ בעולם. והכי הזדהיתי עם צ´ו כשהיא דחתה את הארי לטובת סדריק

אמממממממ...........

אוקיי, הסיבה שהכי פחות (יעני יחסית) אהבתי את הספר השני היא כי לאורך כל הספר הוא פשוט סובל.......... אז במקום קטע, זה ספר שבגללו הרגשתי הכי רע...........

Minerva

New member
הממ...

הקטע היחיד שקצת בכיתי: בסוף GOF, כשגברת וויזלי חבקה את הארי....

כן הרגעים האלו...אךךך אני מרחם על..

הארי כשהוא אצל הדודים שלו ודאדלי מציק לו כל הזמן

אני בכיתי כשסדריק מת..../images/Emo10.gif../images/Emo19.gif

וצחקתי באושר בספר הראשון כשגריפינדור זכו..

אולי נעשה את הטופיק הזה ככה:

מה הקטע שבגללו הרגשתם הכי רע
באיזה סצינה(קטע)הזדהתם עם מישהו\י
באיזה קטע חייכתם\צחקתם\הרגשתם אושר(?)

LeAnNe

New member
../images/Emo182.gif../images/Emo182.gif../images/Emo182.gif../images/Emo183.gif

אני הרגשתי רע כשהארי ורון רבו בספר הרביעי כי הארי פשוט ריחם על עצמו יותר מדי.
סצינה שהזדהתי עם משהוא,(אמממ............)נראה לי שזה היה בשיעור של פליטיק כשהרמיוני עושה לרון "זה לא לביוסה זה לביאוסהה" (או איך שזה לא היה), אז הזדהתי עם רון.
הרגשתי אושר רב כאשר הארי נתן לפרד וג´ורג´ את ה-1000 אוניות.

Silver Fox

New member
תגובה../images/Emo82.gif

הרגשתי הכי רע בספר הראשון, כשהרמיוני הארי ונוויל איבדו מגריפינדור מאה חמישים נקודות
בספר הרביעי, כשהארי חיכה ליום האחרון כדי למצוא איך לנשום במים, הכי הזדהתי איתו... כי גם אני שוכחת המון דברים ונזכרת ברגע האחרון, ואז מה-זה לחוצה...
חייכתי (חיוך מרושע) - בכל הקטעים שבהם הארי נפצע או התעלף
צחקתי - כשפרד/ג´ורג´ לא זוכרת מי אמר את זה אמר בקשר לביצה המייללת: "זה נשמע לי קצת כמו פרסי כשהוא שר... אולי יבקשו ממך לתקוף אותו כשהוא מתקלח, הארי."
וגם בקטע עם המאלפוי-נמייה... "שלום, פרופסור מודי!" "איזו נמייה קופצנית אתה, מאלפוי!" "אולי כדאי שאני אלמד מפרופסור מודי... אני שמעתי פה שאתה נהיית יופי של נמייה, מאלפוי".
הרגשתי אושר כשגריפינדור זכתה בגמר גביע הקווידיץ´. ^_________________^

Dracos girl

New member
מזה הייתי רוצה לענות, אבל...

אני מזה לוזוכרת שומדבר... בדרך פלא אני זוכרת את כל הדברים שקרו בספרים השונים של ה"פ, אבל משו שאתם לויודעים עליי, יש לי אה... בואו נגיד חוסר זיכרון... אני קוראת ספר ויומיים אחרי זה שוכחת אותו... ואני קוראת מ-ל-א ספרים... בכל מקרה, איכשהו אני זוכרת את מה שקראתי בה"פ, אבל לא מה הרגשתי וכתוצאה ממה... עכשיו כשקראתי מה שכתבו פה, אז אני באמת זוכרת שהייתי מזועזעת מהעובדה שהוא רצח את סדריק.. אה... אני יכולה להגיד שאני מזדהה עם הרמיוני בכלליות בקטע שהיא חושבת שהיא עולה על משו ואז היא לא אומרת כלום עד שהיא בטוחה... כיוון וגם אני, אני אוהבת לעבוד עבודת צוות, אבל את הגילויים הגדולים וכו´ אני אוהבת לעשות לבד... ובכלליות, אפשר להגיד שצחקתי בכל הקטעים הסוטים... שבשבילי היו שם הרבה מאוט... כל שנייה אני כזה מתקשרת לידיד שלי להקריא לו... וזה היה עוד לפני שמיכרתי אותו לה"פ... מסכן...

יודעים../images/Emo35.gifאף פעם לא שמתי לדברים....

הסוטים עד שכתבתם ונקרעתי מהם עכשיו אני התחתי לקרוא את גביע האש(5) והפעם אני נשבע שאני אשים לב

Silver Fox

New member
לקרן ולכל מי שכתב../images/Emo82.gif

שהוא בכה כשסדריק מת... למה בכיתם?! אני שמחתי! הוא סתם אידיוט, מגיע לו למות... *הולכת לחפור לעצמי קבר כי עוד מעט ירצחו אותי אחרי מה שכתבתי עכשיו*

Dracos girl

New member
שמחת?

אני אישית לא בכיתי, הייתי מזועזעת, כי הוא כזה תמים ושווה, ולמה להרוג אותו? אבל לשמוח? הוא היה בנאדם טוב... מושלם כזה, שווה והכל, למה להרוג אותו? שיהרגו מישו אחר.... את הארי למשל...

Danial***

New member
דווקא המושלמות שבו מעצבנת

הוא יותר מדי מושלם.. הוא לא אנושי. הוא לא הרגיש אמיתי, לא הייתי עצובה שהוא מת... מצד שני, גם לא הייתי שמחה. הייתי אדישה לזה. לא הרגשתי שסדריק משנה הרבה. כן הייתי עצובה שהארי המסכן הרגיש שהוא אשם במוות שלו

Silver Fox

New member
זאת בדיוק הנקודה! בנאדם טוב!../images/Emo82.gif

הוא היה יותר מדי טוב! יותר מדי מושלם! איכס! שונאת טיפוסים כאלה יפי נפש שמתלהבים מעצמם ושיש להם מוח כה קטן! כמו סהר-פז מרומח הדרקון! וזה כבר מזכיר לי את השיר על סדריק...
יש לי מוח כה קטן, אבל עור חלק לבן. אני חתיך עולם בדוּק ואפילו יש לי בוּק. אוהב את צ´ו צ´אנג באמת רק חבל שאני מת אבל מה שחשוב זה, שאני חתיך לוהט, הכי שולט.
וזהו...
ואה, בקשר להתלבטות מי כדאי שייהרג - הארי או סדריק, אז מה אכפת לי? את יודעת מה, מצידי שיהרגו את שניהם
~הודעה זו נכתבה על ידי ילדה סדיסטית ביותר~ ולא. זה לא היה חלק מהחתימה שלי.

Dracos girl

New member
אבל הוא לא התלהב מעצמו...

ואם היו שואלים אותי את מי הייתי רוצה שיהרגו אז הייתי אומרת את סדריק, כי את המוות של הארי אני שומרת לספר השביעי
סדיסטית שכמותי... אבל זה מה שהקוראים רוצים לקרוא!
בערך...
דראקו שולתתתתת!

Silver Fox

New member
לא! לא! לא!../images/Emo46.gif../images/Emo82.gif

את כתבת "סדיסטית שכמותי"! לא את לא! אני "סדיסטית שכמותי"! אני הילדה הסדיסטית פה! אני! אני! אני! ואף אחד לא יגנוב לי את התפקיד!!! *מתנשמת ומתנשפת* *רצה* *נתקלת בקיר* *מתה*

למעלה