טוף, השירים שלי
הראשון ->

super-cat

New member
טוף, השירים שלי../images/Emo13.gif הראשון ->

אות קין הרצח תם כבר מזמן, העדות עדיין קיימת. קשה להתעלם ממוות אכזרי, מיד שאת הסכין נועצת. הגופה מוטלת על שביל העפר עליו מהלכות רוחות – נשמות של אנשים נוספים, את סיפור הרצח לוחשות. הרוצח נמלט ממקום העדות, מנסה להימלט מאשם. האם באמת אין הוא רואה – את הדם על השביל המוכתם? מסביב לגופה, על השביל, הרוחות מרקדות – מדברות, מחפשות את מי להאשים, אותו אחד, שומע קולות. נתון הנרצח בדממה, במן שקט של מוות בזוי – אינו יודע את מי להאשים, ונראה שכבר אין לו סיכוי. הרוחות מסביבו ממהרות, במן כעס עצום וכואב, מחפשות את הרוצח הנרדף, שעל ראשו האַשָם מרחף. נגמרה העדות כי אין הנצחה, הרוצח נמלט כבר מזמן. הנרצח טמון כבר עמוק באדמה, הרצח נשכח, עבר מכאן. נעלמה הדממה, חזרה המולה, וקשה למצוא יש מאַין, ורק על ראשו של האיש שרצח תלויה בבירור אות קין.

super-cat

New member
השני->

קפואה בעלות השחר אני נחבאת אל תוך רקיע קפוא וקר. לא יוצאת עד רדת השמש, החום כבר לא מוכר. מלכת קרח שכמוני, שגופה נוצץ מקור. כשהשמש תיעלם – העליטה תסתיר את האור. ולאחר שקיעת חמה, כשתיעלם אל תוך הלילה, אני אופיע מן החושך. אחזור קפואה מלמעלה. כשתפציע שוב השמש, אחבא אל השמיים שמא גופי יתמוסס – שקרח לא יהפוך למים. וכשתרד החמה אחזור העליטה תכסה את האדמה. ואני אצא מן הכפור – אראה את גופי האפור. אך כשתפציע עוד השמש, ולי כבר ימאס. אני לא איעלם – אשאר פה וגופי שוב יתמוסס.

super-cat

New member
השלישי->

זה לא סתם אור ירח זה לא סתם אור ירח, זה אור מיוחד. זה לא סתם אור ירח, למרות שהוא פה לעד. יש משהו באוויר, שגורם לי לרעד. זה לא סתם אור ירח, זה סיפור של מורכבות. זה לא סתם אור ירח, זה נותן התלהמות. יש משהו באוויר, שגורם לי לסיוט זה לא סתם אור ירח, זה סיפור של אהבה, זה לא סתם אור ירח, זה גם סיפור של אכזבה. יש משהו באוויר, שמדחיק את הקרבה. זה לא סתם אור ירח, זה עיניים עצובות, זה לא סתם אור ירח, כי עכשיו הן כבר דומעות. יש משהו באוויר, שגורם להן לבכות. זה לא סתם אור ירח, זו אולי תקווה גדולה. זה לא סתם אור ירח, זו גם תחושה של החמצה. יש משהו באוויר, שמביא להדחקה. זה לא סתם אור ירח, כי זה רק שיר עצוב. זה לא סתם אור ירח, שעלי כבר לא אהוב. אז מה אם הוא מאיר את השמיים השחורים? אז מה אם הוא נותן, סימן דרך לאבודים? לי הוא לא מועיל, וכעת תחושת בדידות, וכל הקרבה המיוחלת, תהפוך להרגשת בדידות.

super-cat

New member
רביעי->

אלפי חתיכות קטנות אלפי חתיכות קטנות, אדומות, יתומות. אלפי חתיכות קטנות. חתיכות של הלב שלי, שנשבר. ומה עכשיו? מה עוד נותר? אלפי חתיכות קטנות, ולא עוד גוש שלם ויציב, כך נשבר לו ליבי, אותי זה מעציב. אלפי חתיכות קטנות, כך שברת לי את הלב, ואיך אוכל להסתיר בכלל את גודל הכאב... ועכשיו החתיכות, מנסות להתאחות, להציל את טיפת הגאווה שעוד נותרה. אלפי חתיכות קטנות, של מבוכה, כאב ואהבה. אהבה אליך, אהבה שלא מומשה. אהבה שלא תמומש.

super-cat

New member
חמישי->

דמותך בלי אומץ מחפשת את כל שביקשתי מימיי, בוחנת מקרוב את מסדרונות זכרונותיי. האם כבר שם ראיתי את דמותך לבלי מילים? אולי כבר אז בכיתי את דמעות האוהבים. בלי אומץ מביטה במה שעברתי בחיי, זכרונות אינסוף נשקפים אל מול פניי. האם עכשיו רואה אני את דמותך לבלי מילים? יודעת כי זכיתי אולי כי כך אומרים.

super-cat

New member
שישי->

ובעיניך החומות ובעיניך החומות תסתכל לתוך עיני, תטבע בתוך כחול אינסופי, ולא תחזור. ואז תבקש ואפילו תתחנן, ואז אני ארחק, אדהה ולבסוף איעלם. הכי רחוק ממך, אל תוך שמיים כחולים, אל מלאכים אוהבים, במקום אנשים שונאים. ובעיניך החומות תלווה את מעופי, ותראה כיצד אני טובעת, בתוך כחול אינסופי של שמיים, ולא חוזרת. בוכה בשבילך כבר, ולא בשבילי. רחוקה ממך, מתקרבת לעצמי. ואשא קולי כמלאך לבן, ותשמע. ותאזין. ואז תבכה, כמו שבכיתי. ותבכה. *לראשון שיצא לי לאהוב אך לא לממש

super-cat

New member
שביעי->

מודעת לתת מודע רוצה לדעת הכל, אך בעצם רק לברוח. כולם הולכים מהר, ורק לי אין כבר כוח. ואיך אפשר לדעת? מודעת לתת מודע ואי אפשר לדעת ולא מודעת לתת מודע. לאן לוקח המוות? ומאיפה התחילו חיים? ומי בכלל רוצה לדעת איך נפלו גיבורים? חיפשתי משמעויות ולא מצאתי דבר, בסוף כולם מתים, זה כבר יהיה מאוחר. מודעת למה שידוע, ולעולם לא אבין נסתרות, אך מי רוצה בעצם לדעת על כל הצרות? לא רוצה לדעת, מודעת לתת מודע, ואי אפשר שלא לדעת ולא מודעת לתת מודע. וליבי נתון על חרב, מדמם על מה ועל למה? לעולם לא אדע כנראה, זה גדול ממני בכמה. מודעת לתת מודע? אין כזה דבר. לא רוצה להבין, לא רוצה שיהיה כבר מחר. מחפשת משמעויות, ולא מוצאת בי דבר. בסוף כולם מתים, זה באמת יהיה מאוחר? לא רוצה לדעת הכל, כבר לא רוצה לברוח. הזמן עובר לאט, ולי אזל הכוח.

super-cat

New member
שמיני->

משותקת אם תטבע, בתוך ים ותיסחף, לא אושיט יד לעזרה. אעמוד מהצד, אסתכל, ואשתוק. כזאת אני, משותקת. בראותי אותך.

super-cat

New member
תשיעי->

כל הנחלים כל הנחלים הולכים אל הים והים איננו מלא אל מקום שהנחלים הולכים לשם הם שבים ללכת. כל האנשים מדברים עם כולם, וכל אחד מרגיש בודד, במקום שאמור להיות עולם, הם שרויים בפחד מאחד. כל השלגים נמסים מן ההר וההר איננו מחליק. ממקום לא ידוע וודאי לא מוכר הם ממשיכים, זולגים, בוכים. כל האוהבים שוברים את ליבם וליבם כרסיסי דם ממקום כה עמוק ומוכר הם איבדו את רוחם. מה שהיה – הוא שיהיה ומה שנעשה – הוא שיעשה. ואין כל חדש תחת השמש, זאת המציאות, לא?

super-cat

New member
עשירי ואחרון (לבינתיים)->

בורחת בורחת, עוזבת ולא רוצה לחזור, קשה לרצות לחזור, לקור ולכפור. לא מביטה לאחור, השערים ננעלו, פסיעות רגליי ממהרות, ידיי עייפו. וצרחות הכלואים באזני מהדהדות, וילדים בוכים, אימהות מתחננות ללחם, למים לטיפת רחמים. והם אטומים, מכים. מכים. לא רוצה לשמוע, לא רוצה לראות, מספיק לי, די לי מכל הזוועות. ולפני גופה, מאחורי גופה, מרגישה לאט לאט נשמתי שרופה. נשרפת, הם שורפים אותי, וכעת עליי לצעוק. נשכבת על האדמה, לא זעה, לא נעה דוממת. ליבי הפסיק לפעום. מתתי, ואולי כבר מזמן. והו נראה לי, לכרגע לפחות... יש לי עוד הרבה... וגם סיפורים... נטלי

super-cat

New member
הייתי בדיוק לפני שנה (באוקטובר)

היה אחד הדברים המדהימים ביותר שאי פעם הייתי בהם... נהניתי מכל שניה ואני לרגע לא מתחרטת שנסעתי.. חוויה שבהחלט כל אחד צריך לעבור לדעתי... זה נותן כל כך הרבה.. נטלי

Lilit25

New member
*מחיאות כפיים סוערות* ../images/Emo24.gif

כשרונייה
^^ אהבתי במיוחד את השיר השמיני

למעלה