טוענים כי החוזה בין זיזיץ למכבי צפוי להחתם

טוענים כי החוזה בין זיזיץ למכבי צפוי להחתם

בקרוב, אולי אפילו בשעות הקרובות....ושהוא הוריד משמעותית את שכרו כדי לשחק ביורוליג בסוף הקריירה....

משכר של 34K ל18K לחודש זה אכן פער משמעותי

אבל 34K לחודש לשחקן כדורסל לא מעיד עליו דברים חיוביים מלכתחילה.

yanivya2

New member
הוא עבר מציבונה לאסטנה ושוחרר ממנה לפני חודש

במכבי לא מזכירים את היותו מובטל... הם מתעלמים מהעובדה שהוא חתם לפני חודש באסטנה ושוחרר ממנה לאחרונה...
מעניין למה שיחררו אותו. הכי מצחיק זה שייוודע שהם שיחררו אותו בגלל פציעה.
סביר להניח שהם שיחררו אותו כי הוא קשיש פשוט...

yanivya2

New member
החוזה נחתם - זיזיץ' הפנסיונר במכבי

אני מתבייש במכבי שהביאו את השחקן הזה במצבו הנוכחי.
מכבי במצבה הנוכחי תגיע כנראה לטופ 8 גם בלי זיזיץ'.
זה, זה השחקן שיעזור למכבי לעשות את הקפיצה מהטופ 8 לפיינל פור?
בדיחה עצובה של ההנהלה שלנו שצוחקת לנו בפנים.
ציטוט מהאתר של מכבי:

"מכבי אלקטרה ת"א גאה לצרף את שורותיה עד תום העונה את הקרואטי אנדריאה ז'יז'יץ', אחד הגבוהים המנוסים באירופה. השחקן יגיע לארץ בתחילת שבוע הבא."

אחד הגבוהים המנוסים באירופה???? אם כבר גבוה מנוסה ופנסיונר, ניקולה כבר כאן. לניקולה משעמם אז הוא מביא לעצמו חבר יקר?
החתמה מבישה!!!!
הרי היה ברור שלא יביאו את די ג'יי ווייט, או כל גבוה אחר שהיה מרים אותנו למעלה. הגבוה הזה לא רק שלא יתרום לנו כלום, הוא גם ידפוק את ההגנה שלנו. אינטיליגנט ובעל ניסיון זה נכון - אבל שכחו לציין שאין לו כבר רגליים...

אילן די

New member
בלאט רצה אותו

ואפילו חתך את ההסכם שכבר התגבש עם ג'וליאן רייט כדי להביא את זיזיץ.
בלאט יודע להוציא מים מן הסלע. צריך לתת צ'אנס אז קחו אוויר.

yanivya2

New member
הוא רצה אותו כמו שרצה את רייס

ברגע שאמרו לו שיש תקציב של 2.5 ש"ח הוא כנראה אמר להנהלה שהוא רוצה סנטר שיכול לשים גוף.
רצו כרגיל להביא לו 4... בגלל המחיר. 4 טוב יעלה פחות מ5 בינוני.
הוא כמובן היה שמח לאחד מהמועמדים היותר רציניים שהועלו. ברגע שיצרו איתם קשר המחיר הוריד אותם מרשימת המועמדים.
ההנהלה אמרה לבלאט שזה המחיר שהם יכולים ורוצים להשקיע.
בלית ברירה הוא הסכים לזיזיץ'. אני מוכן לחתום על זה שאין מצב שבעולם שזיזיץ' היה המועמד המועדף עליו מבין הסנטרים האופציונליים. הוא פשוט היה היחידי שהסכים לתנאי השכר של מכבי.

eytanbet

New member
אין מה לעשות

כניראה שכולנו טיפשים, לאחל לעגלה ברוך הבא ולקוות שיהפוך לפררי.

אני נוטה להסכים עם קודמך

לא שלבלאט אין חסרונות , ולא שהוא לא טעה , אבל אולי בלאט יודע מה הוא רוצה במקרה הזה.
בוא נקווה.

זה לא שההנהלה תשתנה עכשיו ומשהו דרסטי ישתנה , יהיה לנו מספיק זמן להתלונן בהמשך.
ברור שקבוצה נורמלית היתה טורחת ומביאה את מה שהיא צריכה בסיטואציה כזו , לא כל עונה הסגל מצליח להתחבר ומספק ערך מוסף כמו במכבי של העונה וחבל לפספס את זה.
לזיזיץ' בימים היותר טובים היה מה לתת למאמן שיודע מה הוא רוצה ממנו.
על זה אני מסתמך , שחקנים עם שכל ויסודות , גם אם במהל השנים לא הצליחו, יש סיכוי שיבוא מאמן שיוציא מהם מה שצריך.
צריך לזכור שהבן אדם בא לסתום חור.
נכון שהוא בא להחליף את הסנטר העיקרי , אבל לא היה לנו את ג'יימס מתחילת העונה ומבחינת רמה , הסתדרנו.
ת'כלס מה שהיה צריך זה מספיק עומק בעמדה , ויש גם יכולות שהוא נותן וסנטרים אחרים לא כמו יכולת מסירה , וידית מטווח יותר רחוק מאיזור הסל.

אני אישית יושב כרגע על הגדר ורוצה לראות מה יהיה כאן.
אין בכך הכשרה של הגישה של ההנהלה שהיא חרפה בעיני, אבל השחקן הזה ספציפית , אם נשאר לו גוף , יש עם מה לעבוד.

yanivya2

New member
בקיץ בראיון לאחר סיום עבודתו בלאט ישפוך אור

למרות שבלאט ג'נטלמן, אני מניח שהוא יסכים להתראיין כשיסיים את חוזהו במכבי בקיץ.
אז הרבה ספקולציות יהפכו לעובדות בנוגע לדני שובבני ושות'...
אין מצב שבעולם שבלאט היה מעדיף את זיזיץ' על די ג'יי ווייט, מוסקאלה או כל צעיר רעב ואתלט שיכול לתרום הרבה יותר מזיזה קשישא...
פאפאלוקאס שהיה שחקן הרבה יותר טוב מזיזה הגיע אלינו בגיל דומה ולא נתן עשירית מהיכולת שלו בצעירותו.
בחייאת, אם אנחנו רוצים חוכמת משחק נקח את ניקולה שהוא גדול סה"כ בשנה מזיזיץ'.
בואו נהיה ריאליים, בלאט רצה את זיזיץ' אפילו פחות משהוא רצה את פאפאלוקאס.

אילן די

New member
אם אתה חושב שבלאט יוציא הכל

לאחר סיום החוזה שלו, אתה טועה.
בלאט לא יגיד מילה רעה על ההנהלה גם לאחר שיעזוב את מכבי. לא כי הוא איש נחמד, אלא כי הוא פשוט מבין שזה עולם קטן ולהתחיל לשרוף גשרים זה לא המהלך הכי חכם בעולם.

yanivya2

New member
בשנתיים האחרונות הוא התחיל לפלוט דברים

כמו למשל זה שהוא לא הסכים להבאתו של מורן רוט למשל...
אני לא חושב שהוא ילכלך בלי סוף על מכבי, אבל אני בטוח שהבטן שלו מלאה על דני שובבני, ושכמה דברים כן ייצאו החוצה.
ברגע שההתנכלות לבלאט הפכה לאישית ולא מקצועית, הוא ירגיש זכאי לספר את הסיפור שלו.
עוד מס' חודשים נדע.

waviram

New member
אם זיזיץ'

לא יתאבד על כל פיק-אנד-רול בהגנה וייתן את כל הרגליים שיש לו בדקות שלו על הפרקט (כמו שקורה עם סופו), ההחתמה שלו תהיה לפרוטוקול בלבד.

בלאט לא ישנה את ההגנה שלו בשביל זיזיץ', הוא לא ישחק איזוריות כדי להשאיר אותו בצבע ולא יתחשב בו בהגנת החילופים. המפתח להצלחה של זיזיץ' היא היכולת שלו להתמודד עם זה פיזית. אם ייכנס לכושר, ירוץ וייתן את כולו על הפרקט - יכול להצליח ולהפתיע לטובה. אם לא יעשה את זה? חבל על הזמן של כולנו...

לגבי ההנהלה אין לי טענות במהלך הזה (כי ההתנהלות של ההנהלה בהינתן התקציב והרצון של הצוות המקצועי הייתה טובה), הטענות הן כלפי הבעלים שמעמידים אותנו עם כזאת מגבלת תקציב... יהיה טוב לכולם אם החבר'ה האלה שמחזיקים במניות ישחררו את הקבוצה שלנו לכאלה שמוכנים להשקיע בה קצת יותר.

yanivya2

New member
לפי מה שאני הבנתי על מצבו של זיזיץ'

הוא איטי מאוד בהגנה וגרוע במיוחד בפיק אנד רול. לא נשאר לו כבר ניתור כך שגם בריבאונד הוא לא משהו כיום.
הולך להיות עצוב מאוד בשישי הבא במוסקבה...

למעלה