טוט..טוט..טוט.....השעה שמונה בוקר טוב ושבוע נפלא לכולם
ט טאקילה~* New member 23/12/01 #2 בוקר טוב יחפן../images/Emo42.gif../images/Emo96.gif שיהיה אחלה יום.
ט טאקילה~* New member 23/12/01 #6 שעה.... אני צועקת חניבעל קום ואתה לא מתעורר.. מה אני אשמה? חוצמיזה ברחתי קצת לסיבוב בפון עם צ´לי..
ח חניבעל. New member 23/12/01 #8 תשמעי עייפת אותי אתמול לא הצלחתי לפקוח את העיניים היום טוב שהבוס בחו"ל....
ט טאקילה~* New member 23/12/01 #11 היה מהמם..... מאיפה אני יודעת מה היה..... אהה נכון היה לי קר וביקשתי שיבוא לישון לידי.. איזה כייף התחבקנו עד הבוקר אני והגוזל שלי...
היה מהמם..... מאיפה אני יודעת מה היה..... אהה נכון היה לי קר וביקשתי שיבוא לישון לידי.. איזה כייף התחבקנו עד הבוקר אני והגוזל שלי...
נ נעמי 1 New member 23/12/01 #5 טוט.... טוט.... טוט..... מילאת טוטו? לוטו? בוקר טוב נזיר יקר. שיהיה לך וכולנו שבוע טוב.
ח חיפפית New member 23/12/01 #7 למה לא: תות..תות..תות..? (זו העונה) ונשית ופנטום ממש אוהבים... תות בננה... אבל איפה פנטום הבוקר ? נראה לי שהחליק על הבננה...
למה לא: תות..תות..תות..? (זו העונה) ונשית ופנטום ממש אוהבים... תות בננה... אבל איפה פנטום הבוקר ? נראה לי שהחליק על הבננה...